Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Biedroneczko, około 3 lata temu dochodziło nawet do 10 i tak sobie skakało ..
Raz Mniej raz więcej .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybelieve wrote:Dziewczyny, wiem, że to już pisałyście 100 razy, ale napiszcie ostatni raz proszę co można wziąć na ból głowy? Od rana boli mnie głowa i chyba już mam dość. Jak zaraz nie przejdzie, to będę musiała coś wziąć...
Apap bądź posmarować skronie Amolem, olejkiem EukaliptusowymWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 20:43
believe lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny.
Agata poszukaj sobie z domowego laboratorium- na pewno jest test na infekcje drog moczowych. Dziwne na oko nic nie widzial Twoj gin. Posiew z pochwy powinien z łaski swojej zrobic, a nie na oko oceniac. Zrob ten test z apteki - moja tesciowa robi zawsze bo ma guzy w pecherzu i musi regularnie sprawdzac sie i uzywa tego juz dlugo.
Believe - wszystko co zawiera czysty paracetamol mozesz brac. Zadnych strong czy max ani z ibuprofenem.
Ja tez uzywam detektora i zauwazylam przez ten caly czas ze macica poszla w gore - dzidzie slysze miedzy pepkiem a wzgorkiem lonowym juzWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 20:26
Lena87, believe lubią tę wiadomość
-
Agata może wypróbuj Gineintima test PH? Czytałam pozytywne opinie, ja bym spróbowała. Na pewno w aptece dostaniesz.
Ja póki co dostałam od gina skierowanie na mocz i morfologię, sama robiłam odczyn Wassermanna, glukozę z krwi i hbs, miałam już robione badanie na grupę krwi i przeciwciała więc tego już nie powtarzałam. Na następnej wizycie mam dostać skierowanie na badanie na HIV i toxo i oczywiście morfologia i mocz. Jakieś jeszcze badania powinnam teraz zrobić? Cytologię miałam robioną, badanie piersi i sprawdzanie czystości pochwy też.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 20:40
Julia07.2015
-
witam sie w 5 miesiącu
Co do TSH to tez od wczoraj biore 25 euthyroxu. W pon zbadałam TSH i miałam 3,2, przy czym 1,5 tyg temu było 2,4 i nie brałam jeszcze w/w leku.
Za tydz mam wizyte u gina i chcialabym mu podac wyniki czy cos sie polepszyło, ale nie wiem czy wyniki TSH po 1 tyg brania euthyroxu są wiarygodne. Jak myslicie?MarliOne lubi tę wiadomość
-
Agata ja mam w domu Gineintima test PH? Jest ok tylko jedna uwaga. W zaleznosci jaki kolor sie pojawi tak albo PH jest ok albo jest problem. Na opakowaniu jest napisane, ze w przypadku zakażenia grzybicznego PH nie ulega zmianie wiec Gineintima wykrywa głównie bakteryjne zakażenie, a nie gdzybiczne.