Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Wikaa gratulacje wizyty i corci
Dora ale szaleje z tymi ciuszki piękne Są!
Kate Twoje również
Dziś wpadła mi lewa kaska tak więc idę na dodatkowe usgtak się cieszę jak dziecko muszę tyko popatrzeć kto na 3d i zapisuje się najszybciej jak to możliwe
dora8201, wikaa, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Juwelka mi dał actiferol 30mg - mówił, że z jakieś dobrze przyswajalne i z doświadczenia najlepszy efekty daje... jakby za 3 tyg nie było poprawy to 60mg będę brała
Kate jakie buciczki słodkie
Bommbelek daj znać na kiedy Ci się uda umówić!kate851 lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Hejka. Podczytywalam Was z pracy. Dziękuję za wszystkie gratulacje i miłe słowa. Nadal uśmiecham się sama do siebie na wspomnienie wczorajszej wizyty
:-)
Konwalia, tak jak Rex pisze - teraz to dopiero będziemy się wewnętrznie rozciągać i rozszerzać. .. Ja jak czasem gwałtownie wstan to tez mnie zakuje w pachwnie.
Ubranka super. Szczególnie sukieneczki!
Dora niezły gin - fajnie, że spróbował wczuć się w rolę ciężarnej. ...
Imię na etapie negocjacji. M. chce Ilone - ja nie ! Bez urazy dla Ilonek
Idę po młodego do przedszkola.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 15:45
Konwalia, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Witam Was!
Wika gratuluje dziewczynki zdrowiutkiej i zazdroszcze!!
Dora- futerka wymiataja!sa super
a co do tatusiow po 30-tce, moj wystrugal chlopca :p
Co polecacie na zgage laski? Dokucza mi wieczorem. I ogolnie jak tylko zjem cos np. Po 18 to wieczor mam z glowy
Bole w pachwinach i szczegolnie troche wyzej po prawej stronie to masakrycznie dokuczajachodzic nie moge. biore no spe i magnez i troche pomaga ale dalej niz parenascie metrow nie ujde...
Moj mlody z bankami w lozku, koncertowal jak gruzlik. Banie prawie czarne ;/
wikaa lubi tę wiadomość
-
zania1313 wrote:Gdy jest na przedniej ścianie to gorzej czuje się ruchy. Moja też dziś daje czadu...
Właśnie czytam:) dlatego nie tak szybko poczułam pierwsze ruchy:) moja się odzywa po jabłku i kiwi:) Zania a Ty jakie masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 16:16
-
Pamiętajcie że łożysko przodujące to zupełnie co innego niż łożysko na ścianie przedniej ;p Ja mam na przedniej ścianie i to zupełnie normalne
Bo łożysko przodujące to takie w dolnej części macicy i wtedy trzeba baczniej obserwować bo jest zagrożeniem i dla mamy i dla dziecka.
Zania a Ty masz przodujące?rex lubi tę wiadomość