Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nio my robimy ostro pokój dziewczynek bo nie był remontowany jak sie wprowadzilismy bo tapety były nowe czyste wiec sensu nie było pomalowałam Zuzi wzorki na scianach i było kolorowo jakies obrazki a teraz stwierdziłam ze jak nie odświeżymy to dłuuugo tego nie zrobimy wiec małż zabrał sie za robote
-
Dzień dobry! Zapowiada się piękny dzień choć załamanie pogody miało być...
Co do remontów to my musimy zrobić pokoik Malej i skończyć przedpokoje... Tylko nie wiem jak z tym będzie bo jeszcze na komunie idziemy do chrześniaczki M wiec prezent nad czeka....w ogóle paranoja z tymi komuniami... Jak poczytalam ile się daje to mi włos na głowie dęba stanął... Jak na wesele!! Szok! Na 10000% nie dam tysiaka bo nie zgłupiałam do reszty to raz a dwa to jakbyśmy blisko nie byli (a nie jesteśmy wiec myślałam ze nie zaproszą nas) to też bym nie dala! Potem na 18tke to ze 3tys a na wesele to chyba mieszkanie....paranoja....
I dlatego cieszę się ze moje dziecko w cyrku komunijnym brać udziału nie będzie i mam nadzieję że Mała wybierze podobna drogę....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 07:48
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Co za paskudna pogoda!!! wczoraj poszalelismy,byliśmy na urodZinach szwagierki do 2.30. Paranoja- to nie dla mnie już takie siedzenie.
My też od wczoraj zaczęliśmy remoncik.Pokój pewnie od razu się nie przyda,(niby planowalam id razu mała do oddZielnego pokoju),Ale Po miesiacu czy dwoch:-) -
witam. wiecie co zglupialam juz do reszty. Moze się to wydawać śmieszne niektórym z Was, ale totalnie nie wiem jak ubierać noworodka. Przez co też nie wiem do końca jak kompletowac ubranka. Nigdy nie mialam styczności z tak malutkimi dziećmi. Dodam tylko ze temperatura w domu to zawsze ok 24 st a na podwórku 30 i więcej... Potrzeby jest kaftanik, długie body, czapeczka? Juz zupełnie się pokrecilam...
-
Witam
Latynoska na początku i tak wkładasz długi rękawek i nogawki tylko cieniutkie.
A po tygidniu-dwóch wystarczy już na krótko i ewentualnie pieluszka tetriwa. Albo coś od słonka.
Dora, e tam, przejmujesz się. Ja daję zawsze ile uważam. W tamtym roku mieliśmy komunię, kupiłam tableta, z tych tańszych, bo bliska rodzina była i chciałam taki prezent co wiedziałam, że ją zadowoli
Czasem daję jaką Pamiątkę Komunii, zwłaszcza jak ktoś Komunię na pokaz robi tylko, to dajemy Biblię np :p żeby utemperowac rodziców :p
A naszemu w ogóle powiedziałam, że na Komunię prezentów się nie dostaje bo to nie urodziny :p więc był mile zaskoczony bo na nic nie czekał i listy głupiej nie robił1kasiulka1, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Witam w ten ponury dzień pogoda do duszy a niby wiosna
a wczoraj było tak pięknie dziś za to śniegiem sypnelo i teraz pada deszcz.
Dora ja też mam teraz.komunie chrzesniaczki i też już wiem że tysiąca nie dam bo mnie nie stać u nas tylko mąż zarabia ja mam niewiele za opiekę Nad dziadkiem i ciotka do tego jeszcze dług do spłacenia po remoncie no i dla dzidzi trzeba kupować coś a dodatkowo ja mam 2komunie pod rząd tydzień po tygodniu w pierwszą niedzielę mają u córki brata mojego em tam dajemy 300zl z pamiatka oraz do tego albo Biblię albo bombonierki ewentualnie bukiet a na komunie chrzesniaczki tak 700-800 chyba trzeba dać zobaczę.jak będzie z kasą chyba że jakiś prezent ale jaki... Tablet...?sama nie wiem no a w lutym em szedł za chrzestnego też trzabylo dać i ma koniec roku na święta też szykują się chrzciny u brata em oby tylko nie brał nas za chrzestnym!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 13:17
-
nick nieaktualny