Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Zania za link:) rzeczywiście na allegro jest taniej i też są groszki:) śliczne są pościele:) coś wybiorę
tylko chcę z podusią i kołderką kupić
ja non stop w kuchni, już mi nogi w d..wchodzą
Wikaa daj znać jak u gina:) ja obrobię się z ciastem teraz, poźniej kościół a poźniej sałatka i pakowanie:) uff:) ciekawe czy dam radę dziś poćwiczyć
wikaa lubi tę wiadomość
-
dzień doberek i ja się witam
Dziewczyny ale się dziś wystraszyłam bo mój maluszek jak zawsze brykał mi rano w brzuszku tak dziś cisza spokój, mój mężuś poświecił troszkę mi latarką po brzuszku i jak poczułam że baaardzo delikatnie drgnął a po chwili zaczął się wiercić to kamień z serca spadłNie wiem czy to przez ten brak cukru ???? zrobił się mniej ruchliwy ... postanowiłam w związku z tym że do drugiego śniadania posłodzę herbatkę i dodałam 1 malutką płaską łyżeczkę cukru i mały zaczął mi "pływać" w brzuchu
a cukier nie wzrósł mimo to ponad normę a i nawet nie przekroczył i nie chce przekroczyć 90mg.
-
Jestem juz po wizycie.
Oczywiście jest w porządku. Gina nie mogła wyczuć tętna przez urządzenie, ale szybkie usg pokazało serduszko i moją małą dzidzię machającą do mnieHemoglobina 11.4, mocz czysty, 4 kg na plusie i zwolnienie do 3 maja... We wtorek zawioze do pracy.
A teraz zbieram się do kościoła.
Kate jaka sałatkę robiłaś ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 16:57
1kasiulka1, dora8201, ewela86, believe lubią tę wiadomość
-
Moja tez spokojna a ja padam dosłownie, pocwiczylam jeszcze i aż uklucia szpilka poczułam, zakwasy w pachwinach widać ciało nie przyzwyczajone, Wikaa super ze wszystko ok i jaka hemoglobina ładna:) mało tez przytylas:) ja 4,9 na plusie. Sałatka moja ulubiona:ser żółty w kostkę kroje, szynkę konserwowa tez w kostkę, ananasy, 3jajka, dodaje seler ze sloiczka, kukurydzę, majonez sól i pieprz:)
wikaa lubi tę wiadomość
-
A moja ulubiona sałatka to: tortellini z mięsem,ser żółty w kosteczkę,kukurydza,fasola czerwona w sosie cayene,cebula czerwona w kosteczke,i tuńczyk w sosie pomidorowym (lub taki z warzywami),doprawione odrobiną soli i pieprzu oraz majonezu PYYYCHAA:-)
ROBIE też lososiowe babeczki z serkiem i jajkami plus czosnek i szczypiorek i rybkę e sosie słodko kwasnym z ananasem marchewka i papryka:-)
do tego ulubione wafle mojego męża z kawą Ale tam surowe jajo więc ja nie pojjem:-/ -
kate - dzięki . Właśnie tak samo uspokaja mnie mąż mówiąc że Kamilek też może sobie czasem chcieć bardziej poleniuchować
Również i dla ciebie Wesołych Świąt oraz spokojnej i szerokiej drogi:)
wika - super że z tobą i dzidzią wporządeczkuoby więcej takich info
Dziewczyny wieeemm już trochę przynudzam z tematem mojego cukru ale chciałam tylko się pochwalić że dziś słodziłam herbatkę i na cały dzień przyswoiłam ok 3 małe łyżeczki cukru i mimo to nie przekroczyłam normy i miałam dzięki temu poziomy : 83mg, 91mg, 109 mg, 104 mgbo wcześniej wydawało mi się że całkowicie bez słodkich rzeczy w organizmie ten cukier był jednak za niski:)
Kupiliśmy dziś u baaardzo miłej kobietki wanienkę ze stelażem dla Kamilcia wypatrzoną z olx.pl i zaskoczyło mnie to że obca osoba wyskoczyła nam do tego z prezentową torebeczką podpisaną DLA MALUSZKA w której dała nam mini koszulkę w kratkę dla małego do tego spodeneczki i bluzeczkę na dł. rękawek Śliczneepowiem wam że oboje doznaliśmy szoku że są jeszcze ludzie z takim bezinteresownym gestem
Potem pojechaliśmy na zakupki i mężuś kupił mi bluzeczkę z napisem "It's a boy " i rysunkiem bucików które są po założeniu bluzki na moim brzuszku taka typowa dla kobietki ciężarnejsprawił mi tym równie mega przyjemność bo zawsze chciałam taką , a cieszę się bo w sklepie z odzieżą ciążową dziś widziałam inne ale w podobnym stylu za 72 zł a mąż kupił za niecałe 33 zł
także u mnie dzień udany
Kamilek się troszkę rozbudził więc mamusia szczęśliwa
WSZYSTKIM LIPCÓWKOM ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT!!! SAMYCH PYSZNOŚCI W KOSZYCZKU WIELKANOCNYM , WIELE RADOŚCI , MIŁOŚCI , GOŚCI I SUCHEGO UBRANIA W DZIEŃ PONIEDZIAŁKOWEGO LANIA
rex, wikaa lubią tę wiadomość
-
Dziękuję
Kasiulka to super ze taki cukier masz:) my tu wszystkie trzymamy kciuki:) to dzień udany:) Zania a ta fasola czerwona to gotowa kupujesz w tym sosie?
a jak tak to gdzie? Lubie sałatki nowości i z chęcią zrobię
dobranoc:)
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
witam się i ja
gratuluję wszystkim udanych wizyt
ja już dzisiaj nic nie przygotowuję. wczoraj robiłam sałatkę, a dzisiaj leżę, bo tak mi się spać chce, że oczy się same zamykają, ale zasnąć oczywiście nie mogę.
życzę Wam wesołych świąt i mokrego dyngusarex, ewela86, wikaa, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Ja dzisiaj tylko na chwilke w sumie zlozyc Wam wszystkim zyczenia:
Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób1kasiulka1, rex, wikaa lubią tę wiadomość