Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate sałatkę z seler em znam, jest pyszna
Zania a z Twojej z tuńczykiem cieszylby się mój m. On ma świra na punkcie sałatek z tuńczykiem, łososiem
Kasiulka możesz codziennie pisać o cukrach, byleby były dobre
A ja czekam a ostatni wypiek, potem prysznic i o 5.00 pobudka na rezurekcję
No i na koniec życzenia ode mnie -
ZDROWYCH, RADOSNYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH, OPIEKI ZMARTWYCHWSTAŁEGO JEZUSA I NADZIEII NA KAŻDY NADCHODZACY DZIEŃ .....
WESOŁEGO ALLELUJA !rex, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Gdy zaświeci słonko w niedzielny poranek, kłania Ci się wesoły baranek, dużo szczęścia, zdrówka, mokrego Dynguska i kurczątka na świątka życzę Wam ja
z moim babelkiem i mężem śpiącym z boku
Biedroneczka83, rex, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Dzięki za rady dot. Poduszki do karmienia
jesli któraś by jeszcze chciała podzielić się doświadczeniem to chętnie przyjmę
Życzę Wam spokojnych świąt w rodzinnym gronie, dużo miłości, zdrowych ciąż i w końcu pięknej wiosnyrex, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
I ja się witam poniedziałkowo :)ja i moje maleństwo
Symbolicznie zostałam skropiona wodą ale nie pozostało to z mojej strony bez odzewuFajny jest ten świąteczny czas :)I aż nie chce mi się nic na myśl na to że jutro czeka mnie pobudka i jazda do przychodni diabetologicznej na wykonanie zleconych badań ... ale cieszmy się jeszcze poniedziałkiem
rex, wikaa lubią tę wiadomość
-
Kasiulka dobrze, że w odzewie m. też został zlany
Bluzeczka fajna, a Ty taka szczuplutka jesteś. Powodzenia jutro na badaniach - oby wyniki były dobre....
Mnie m. delikatne popryskał, bo wiedział, że mogłabym być zła....
Puściutko na forum.... Mam nadzieję, że jutro już wszystkie się zameldują
Dobrej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 20:38
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
macham wykonczona sprztaaniem a gdzie tam koniec poryczałam sobie dzis i juz mi lepiej do tego starsza nie chce zasypiac sama u siebie cuduje kombinuje az zwymiotowała zeby tylko pozwolic jej spac u nas a ja twarda wyrodna matka jestem