Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate sałatkę z seler em znam, jest pyszna

Zania a z Twojej z tuńczykiem cieszylby się mój m. On ma świra na punkcie sałatek z tuńczykiem, łososiem
Kasiulka możesz codziennie pisać o cukrach, byleby były dobre
A ja czekam a ostatni wypiek, potem prysznic i o 5.00 pobudka na rezurekcję
No i na koniec życzenia ode mnie -
ZDROWYCH, RADOSNYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH, OPIEKI ZMARTWYCHWSTAŁEGO JEZUSA I NADZIEII NA KAŻDY NADCHODZACY DZIEŃ .....
WESOŁEGO ALLELUJA !
rex, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Gdy zaświeci słonko w niedzielny poranek, kłania Ci się wesoły baranek, dużo szczęścia, zdrówka, mokrego Dynguska i kurczątka na świątka życzę Wam ja
z moim babelkiem i mężem śpiącym z boku
Biedroneczka83, rex, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Dzięki za rady dot. Poduszki do karmienia
jesli któraś by jeszcze chciała podzielić się doświadczeniem to chętnie przyjmę 
Życzę Wam spokojnych świąt w rodzinnym gronie, dużo miłości, zdrowych ciąż i w końcu pięknej wiosny
rex, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
I ja się witam poniedziałkowo :)ja i moje maleństwo

Symbolicznie zostałam skropiona wodą ale nie pozostało to z mojej strony bez odzewu
Fajny jest ten świąteczny czas :)I aż nie chce mi się nic na myśl na to że jutro czeka mnie pobudka i jazda do przychodni diabetologicznej na wykonanie zleconych badań ... ale cieszmy się jeszcze poniedziałkiem 

rex, wikaa lubią tę wiadomość
-
Kasiulka dobrze, że w odzewie m. też został zlany
Bluzeczka fajna, a Ty taka szczuplutka jesteś. Powodzenia jutro na badaniach - oby wyniki były dobre....
Mnie m. delikatne popryskał, bo wiedział, że mogłabym być zła....
Puściutko na forum.... Mam nadzieję, że jutro już wszystkie się zameldują
Dobrej nocki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 20:38
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
macham wykonczona sprztaaniem a gdzie tam koniec poryczałam sobie dzis i juz mi lepiej do tego starsza nie chce zasypiac sama u siebie cuduje kombinuje az zwymiotowała zeby tylko pozwolic jej spac u nas a ja twarda wyrodna matka jestem