Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdusia, fajnie ze znowu piszesz. Mimo że mam jedne dzieciątko pod serduszkiem to też się stresuje więc wyobrażam sobie że przy dwójce Masz większy stres, ale i będziesz miała duuuuużo radości:-) poczatki mogą być trudne ale będziesz miała przy sobie dwa największe cuda:-) gratuluję córeczki, ciekawe czy druga będzie też dziewczynka czy może chłopak:-)
-
Witam po długiej przerwie. W końcu dość tych świat uff jeszcze wczoraj byliśmy na Chrzcinach naszvzescie już koniec oczywiście w święta pozwalałam sobie na bardzo dużo i cukry szalały
teraz już dość trzeba wbić się w rytm
Nie dam rady wszystkim odpisać ale gratuluję udanych wizyt poznania płci nowych koleżanek i tych które wróciły po dłuższej nieobecnościBlue:), 1kasiulka1, zielona1 lubią tę wiadomość
-
Witam się również po przerwie świątecznej... Nareszcie koniec tych świąt
W święta tylko jedzenie, odwiedzanie rodziny i siedzenie... Masakra strasznie mnie to zmęczyło.
Byliśmy wczoraj u gina i moje cukry są ok, bo lekarz powiedział, że norma jest do 140, także moje 135 mieści się w normie tylko słodyczy jednak mam unikać... Nie wiem jak to wytrzymam, ale dla mojego syneczka wszystko
Nasz Wojtuś ma 700 gr i wszystko z nim w porządku) Bardzo się cieszę. Jutro idziemy do szkoły rodzenia
Dziewczyny gratuluję udanych wizytMiłego dnia życzę
I oby ta pogoda się już zmieniła na wiosenną
bo ta strasznie dobija
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
rex mam nadzieje ze wtedy moj instunkt rodzicielski zadziała, bo na razie ciesze sie ze są w środku a czas biegnie nieustannie i boje sie tego wyzwania, a zarazem ciesze
strasznie glupie uczucie, chyba to jest niemozliwe zebym przygotowała sie w 100 % jak przy poprzedniej ciąży, gdzie byłam nastawiona bojowo do działania
fakt samej cesarki mnie przeraża dzieciaczki ułożone są jeden główką do dołu a drugie główką do góry.
musze się naładować w energie i wiare we własne możliwości....
wydaje mi sie że to jest tez spowodowane tym ze mniej wiecej wiem juz co moze mnie czekac ile czasu potrzebuje jedno dziecko a co dopiero dwoje... -
zania1313 wrote:My dziś jesteśmy już po wizycie u Endo... wszystko ok
Powiedzcie mi mamy, jak u Was z rozstępami? -
W poprzedniej ciąży wyskoczyło mi kilka na piersiach, bo nie smarowałam niczym. Smarowałam jedynie brzuch i na nim nie mam rozstępów.
Teraz jeszcze mi się nie zrobiły ale w sumie to i brzucha nie mam...
Smaruję czym popadnieale nie typowymi kremami dla ciężarnych.
Balsamem BB na rozstępy, olejem z orzechów, kremem z oleju arganowego, zwykłym balsamem Nivea. Co mam pod ręką tym smaruję, byle codziennie, a najlepiej dwa razy dziennie.
Z genami ciężko, mama i babcia calutkie w rozstępach, mi pierwsze na plecach i udach wyskoczyły w wieku kilku lat- w okresie wzrostu, dlatego teraz już prawie niewidoczne. -
Hej kochane
I za sobą mam już konsultację diabetologiczną i wszystko wporządku
Wyniki ok,poziomy cukru po pomiarach glukometrem też oki w takim przypadku mam tylko asekuracyjnie mierzyć jeszcze poziom cukru ale już tylko 4xdz przez 2tyg. i potem na nr priv do diabetolog mam tylko przedzwonić żeby powiadomić czy nadal jest tak dobrze jak do tej pory :)Napisała mi info dla mojej gin że ma mnie pod opieką i że stosuję dietkę , a później w czerwcu będę musiała powtórzyć znów zlecone przez nią badania i tak samo na telefon będę się z nią konsultować co dalej i czy wszystko w normie
Cieszę się baaardzzzooo i dziękuję wam za wsparcie i słowa otuchy
Co do rozstępów to póki co "odpukać" nie mama rano używam balsamu z Babydream a wieczorem oliwki też z Babydream
wikaa, ewela86, rex lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny ja jestem z okolic Rzeszowa więc ze spacerami moze byc problem ale chętnie sie spotkam.
Do MaGdUsIa : ja też rodzę na Rycerskiej, a do jakiego lekarza chodzisz?
Ja po badaniu,Szymek nie pozwolił się za bardzo pooglądać , bo pozwijał sie jak precelek,mam nadzieje że na następnym badaniu zobaczymy buźkę, synuś waży 870 g wszystko dobrze, mimo że morfologia nadal 10,5.
wikaa, MaGdUsIa lubią tę wiadomość
-
witam i ja po przerwie świątecznej... święta, święta i po świętach i dobrze bo człowiek tylko jadł
pogoda nie nastrajała do spacerów ani niczego innego:P poza tym moje spojenie mocno dało o sobie znać po porządkach i przygotowaniach przedświątecznych...
później wpadnę i nadrobię - muszę teraz jechać do przychodni bo mi wczoraj wystawili l4 bez kodu B więc muszą mi dopisać
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Hejka Dziewczyny:) witam się i ja:) najedzona po świętach hehe:) jutro staję na wagę i zobaczymy:);p
Kasiulka super,że z cukrem wszystko ok:)
Zania fajnie,że u endo też wszystko ok:)
Jutro idę do gina i dam znać gdzie będę robić glukozę i się umówimy jak będzie Tobie pasować
Wczoraj kurier przywiózł nam komody do salonu a dziś łóżeczko:) pierwsza rzecz kupiona z wyprawki,aż czuję emocje:)
Dziewczyny czy czujecie twardy brzuch? bo ja szczególnie wieczorem strasznie napięty, nic nie boli ale taki twardy.1kasiulka1 lubi tę wiadomość