X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate super że wszystko ok:-D moja na pewno zmieniła pozycje bo kopie znów tylko po samym dole... może stad te odczucia moje

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • wikaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate super, że wizyta się udała. USG 3 czy 4 d daje super wrażenia. Nelcia jeszcze w brzuchu a Ty już widziałaś jej buziunię ;-) Na pewno jest śliczna ;-)

Rex moja tylko mówi, sprawdzimy serduszko i tętno. Ostatnio na detektorze szukała i nie znalazła wiec tylko przyłożyła głowicę i zobaczyła jak bije - i to jej i mi wystarczyło :-)

Zania na pewno u Ciebie wszystko ok. Nie myśl, bo to potęguje nerwy. A nerwy - jak wiesz nie wskazane. ... ;-) W ciąży już tak jest, tu zakuje, tam zaboli .... Na szczęście niedługo masz wizytę i lekarz Cię uspokoi :-)

Kasiulka pewnie byłaś mega dumna z m. ;-) Fajnie, że uczestniczy z Tobą w tych zajęciach.
    Zakupy super !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 22:09

1kasiulka1 lubi tę wiadomość

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • rex Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Kasiulka, zapomniałam Ci odpisać :p
    My na roczek w zeszlym roku kupowaliśmy rowerek biegowy, taki malutki, ze od razu dawała radę ;)
    Gratuluję udanych wizyt :)

dxom6iye1ka3dosl.png
  • 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wika i rex za odpis :)
    Kate super wieści bardzo się cieszę że tak fajnie przebiegła twoja wizytacja :)

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanego weekendu kobitki! i spokojnego. My z dzidzia od 4.00 nie śpimy (,mala stwierdzila a co tam nie dam mamie spać..;).

Dziś mamy urodzinowego grilla mojego eM;-) Dobrze,że tylko grill na dworze..;;-) od czego są tarasy heheh

Paaa

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zania - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla twojego małża i udanego tarasowego grilla :)

Wszystkim lipcóweczkom życzę udanego dzionka.

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) ja przed 8 się obudziłam:) jeszcze leżę:) Zania udanego świętowania:) Kasiulka dzięki i wzajemnie:) super bujaczek:) my też chodzimy do sr póki co teoria jest:) fajnie ze Twój mezus się udziela:) my za tydzień mamy rok chrzesnicy mojego M i tez będziemy mieć dylemat co kupić:)

• wikaa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja.
    Dlaczego ta pogoda jest taka beznadziejna. ... :-( Nic nie można sobie zaplanować.

Zania miłego tarasowania. Mam nadzieję, że macie daszek, bo dziś chyba bez deszczu się nie obędzie.

Kasiulka - nawzajem ;-)

My dopiero wstalismy, tzn. ja i młodszy. Straszy i m. śpią. Tyle miałam planów na dziś, a chyba znowu przez pogodę skończymy w domu.... :-(

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • Czarna owca Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejjjj

Dawno się nie odzywałam, bo co napisałam post to mi go zjadło :/ i rezygnowałam
    Nie nadrobie Was, za żadne skarby :) Czy mogę liczyć na telegraficzny skrót? o tam u Was, jak dzieciaki? Czy któreś zmieniło płeć? :d

Pozdrawiam

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello :)
    Owca ja płci nie zmieniłam :P póki co ;)
    A posty Ci zjadało bo tu same ciężarne i wiecznie głodne :P
    Żania, najlepszego dla męża i udanej imprezki :)
    Miłego dnia ogólnie dziewczyny :)

dora8201 lubi tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • JagodaP Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, jak miło słyyszeć, że nie tylko ja bym w kółko jadła. Oszaleję do końca ciąży z tym żarciem - 8 posiłków dziennie?! :/

Przymierzałyście się już do jakichś szpitali do rodzenia? Któaś z Was planuje może Dom Narodzin albo swój dom?

YCC3p2.png
    Z PCOS & Prl udało się! 24 miesiące, 19 cykl, 10 owulacyjny, 4 z Clo <3
    mLMjp2.png
    Przypadeczek, 2 cykl po powrocie miesiączek...
  • rex Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uj uj w domu bym nie chciała.
    Ja podpisałam już decyzję na poród w naszym miejskim szpitalu, ale przed terminem mam kilka wyjazdów to nie wiem w jakiej części Spain może mnie złapać :P

dxom6iye1ka3dosl.png
  • Blue:) Przyjaciółka

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-) witam się po przerwie... miałam ostatnio dużo załatwiania ponieważ zamieniamy mieszkanie na większe... na początku czerwca czeka mnie przeprowadzka, bardzo się tego boje, ale jakoś to być musi. Będziemy mieli trzy pokoje także z maluszkiem będzie nam wygodniej :-)

Nie nadrobię niestety wszystkiego na forum... Co u Was słychać, mam nadzieję że wszystko ok? :-)

Ja niestety jestem w szpitalu. W czwartek byłam u gina i stwierdził, że szyjka mi się skróciła i do tego bolał mnie brzuch i czasem był twardy i powiedział, że muszę iść do szpitala :/ leżę tu, dostaje nospe i luteine. wczoraj miałam badania i okazało się ze z szyjką jest wszystko w porządku i brzuch juz mnie nie boli także wszystko ok i z maluszkiem tez :-) czekam tylko żeby wyjść juz do domku. Nikomu nie polecam szpitali i nie życzę... mam nadzieje, ze jutro lub w poniedziałek mnie wypuszczą :-)

życzę wszystkim lipcóweczką miłego weekendu i pozdrawiam :*

Wojtuś nasz Skarb <3 <3 <3
    ex2b3e5e2fco1er7.png

ckai43r89zfl6iv1.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue trzymaj się mocno Kochana! eh te szyjki, dlaczego one się skracają;/ dobrze,ze już lepiej, niech Was szybko wypuszczają!:)
    Byłam na zakupkach,ale zimno, szaro buuu. Mężuś pojechał na uczelnię a ja mam dzień dla siebie:) kupiłam maseczkę, więc moze wezmę się za siebie:) nie mam jeszcze przewijaka na łóżeczko, wiec moze sobie pooglądam:)

Blue:) lubi tę wiadomość

• rex Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue trzymaj się i oszczędzaj :)
    Ja sprzątam, ale rozbalało mnie biodro, więc zrobiłam sobie przerwę na wapno.

dxom6iye1ka3dosl.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 15:57

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny oto Nelusia:)

mkyqoj.jpg

Blue:), bommbelek89, zania1313, 1kasiulka1, Biedroneczka83, rex, Ivettka, wikaa, dora8201, dora8201, dora8201, Lena87, Konwalia, kierzynka, Smartunia, katepr, ewela86 lubią tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu się łapie za nóżkę:)

66mg6u.jpg

a tu rączkę pcha do buziaka:)

8ys6bl.jpg

bommbelek89, Pay, radiszka, 1kasiulka1, wikaa, dora8201, Lena87, Konwalia, Smartunia, zania1313, ewela86 lubią tę wiadomość

• Blue:) Przyjaciółka

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za miłe słowa dziewczynki :-* nie wiem jaka dł szyjki, bo mi nie powiedział... tylko, że jest skrócona i ze to jeszcze za wcześnie żeby się tak skracała... ale już jest ok także bardzo się cieszę i teraz już jak coś boli to trzeba trochę poleżeć i odpocząć... nie ma co się przesilać dziewczyny. Ja w poniedziałek za dużo chodziłam i cały dzień coś załatwiałam i chyba dlatego tak mi się stało. Wiec teraz już spokojniej, byle wrócić szybko do domu ;-)

Nelusia cudowna :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 13:49

1kasiulka1, kate851, rex lubią tę wiadomość

Wojtuś nasz Skarb <3 <3 <3
    ex2b3e5e2fco1er7.png

ckai43r89zfl6iv1.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczna kruszynka:-) mam nadzieję,ze i moja się tak ładnie pokaże w środę:-)

kate851 lubi tę wiadomość

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
‹‹ 837 838 839 840 841 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ