Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate super, że wizyta się udała. USG 3 czy 4 d daje super wrażenia. Nelcia jeszcze w brzuchu a Ty już widziałaś jej buziunię
Na pewno jest śliczna
Rex moja tylko mówi, sprawdzimy serduszko i tętno. Ostatnio na detektorze szukała i nie znalazła wiec tylko przyłożyła głowicę i zobaczyła jak bije - i to jej i mi wystarczyło
Zania na pewno u Ciebie wszystko ok. Nie myśl, bo to potęguje nerwy. A nerwy - jak wiesz nie wskazane. ...W ciąży już tak jest, tu zakuje, tam zaboli .... Na szczęście niedługo masz wizytę i lekarz Cię uspokoi
Kasiulka pewnie byłaś mega dumna z m.Fajnie, że uczestniczy z Tobą w tych zajęciach.
Zakupy super !Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 22:09
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Udanego weekendu kobitki! i spokojnego. My z dzidzia od 4.00 nie śpimy (,mala stwierdzila a co tam nie dam mamie spać..
.
Dziś mamy urodzinowego grilla mojego eM;-) Dobrze,że tylko grill na dworze..;od czego są tarasy heheh
Paaa1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:) ja przed 8 się obudziłam:) jeszcze leżę
Zania udanego świętowania:) Kasiulka dzięki i wzajemnie:) super bujaczek:) my też chodzimy do sr póki co teoria jest:) fajnie ze Twój mezus się udziela:) my za tydzień mamy rok chrzesnicy mojego M i tez będziemy mieć dylemat co kupić
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja.
Dlaczego ta pogoda jest taka beznadziejna. ...Nic nie można sobie zaplanować.
Zania miłego tarasowania. Mam nadzieję, że macie daszek, bo dziś chyba bez deszczu się nie obędzie.
Kasiulka - nawzajem
My dopiero wstalismy, tzn. ja i młodszy. Straszy i m. śpią. Tyle miałam planów na dziś, a chyba znowu przez pogodę skończymy w domu....1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Kurde, jak miło słyyszeć, że nie tylko ja bym w kółko jadła. Oszaleję do końca ciąży z tym żarciem - 8 posiłków dziennie?!
Przymierzałyście się już do jakichś szpitali do rodzenia? Któaś z Was planuje może Dom Narodzin albo swój dom? -
Hej dziewczyny
witam się po przerwie... miałam ostatnio dużo załatwiania ponieważ zamieniamy mieszkanie na większe... na początku czerwca czeka mnie przeprowadzka, bardzo się tego boje, ale jakoś to być musi. Będziemy mieli trzy pokoje także z maluszkiem będzie nam wygodniej
Nie nadrobię niestety wszystkiego na forum... Co u Was słychać, mam nadzieję że wszystko ok?
Ja niestety jestem w szpitalu. W czwartek byłam u gina i stwierdził, że szyjka mi się skróciła i do tego bolał mnie brzuch i czasem był twardy i powiedział, że muszę iść do szpitalależę tu, dostaje nospe i luteine. wczoraj miałam badania i okazało się ze z szyjką jest wszystko w porządku i brzuch juz mnie nie boli także wszystko ok i z maluszkiem tez
czekam tylko żeby wyjść juz do domku. Nikomu nie polecam szpitali i nie życzę... mam nadzieje, ze jutro lub w poniedziałek mnie wypuszczą
życzę wszystkim lipcóweczką miłego weekendu i pozdrawiam :* -
Blue trzymaj się mocno Kochana! eh te szyjki, dlaczego one się skracają;/ dobrze,ze już lepiej, niech Was szybko wypuszczają!
Byłam na zakupkach,ale zimno, szaro buuu. Mężuś pojechał na uczelnię a ja mam dzień dla siebie:) kupiłam maseczkę, więc moze wezmę się za siebie:) nie mam jeszcze przewijaka na łóżeczko, wiec moze sobie pooglądam:)Blue:) lubi tę wiadomość
-
Dzięki za miłe słowa dziewczynki :-* nie wiem jaka dł szyjki, bo mi nie powiedział... tylko, że jest skrócona i ze to jeszcze za wcześnie żeby się tak skracała... ale już jest ok także bardzo się cieszę i teraz już jak coś boli to trzeba trochę poleżeć i odpocząć... nie ma co się przesilać dziewczyny. Ja w poniedziałek za dużo chodziłam i cały dzień coś załatwiałam i chyba dlatego tak mi się stało. Wiec teraz już spokojniej, byle wrócić szybko do domu
Nelusia cudowna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 13:49
1kasiulka1, kate851, rex lubią tę wiadomość