Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja staram się jak mogę, że nie zaliczać popołudniowych drzemek już. Wczoraj się położyłam na chwilę o 16 i nagle bach 19. A zasnąć później to coś strasznego, do 2 w nocy kręciłam się po domu
Dlatego dzisiaj po obiadku kawka i dalej do roboty bo samo zrobić się nie chceA jutro wyjeżdżam na weekend nad jeziorko
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Dora, , mam takie pytanie do Ciebie jako do ekspertki od spraw ZUSowskich
Wchodzę na platformę ZUS PUE w zakladke zaświadczenia lekarskie, wyswietlaja mi sie trzy, jedno wiadomo co pracodawca płacił i dwa kolejne. Ale jak sprawdzic czy pracodawca faktycznie dostarczył je do ZUSu wraz z inna papierologia? W rubryce "Wystawiono ZUS ZLA/K" wszędzie mam NIE. Nie wiem czy dobrze patrzę. Pomóż -
Rex, pojechał tylko na dwa dni ale już w domu inaczej tak bez niego....
Jak tak czytam o tym zus-ie i Waszych problemach to jestem przerażona. ..Ja nigdy nie miałam sytuacji o zaległościach lub o rozkładanie kasy na transze.... Ale skoro tak się dzieje, to aż zaczynam się bać żeby u mnie nie było zaległości lub opóźnień.....
-
Ja też nie śpię, o 8 byłam na wizycie. Ale wróciłam mega rozczarowana... Wizyta trwała 5 min, wszystko na szybko, tylko detektorem sprawdził tętno i do zobaczenia za tydzień. Nawet skierowań na badania ani nic, a morfologii i moczu to już 2gi miesiąc nie mam robione
Tak chciałam zobaczyć moje maleństwo a tu bach - "nie ma na to czasu"...
-
Dzień dobry:) ja dziś aktywnie od świtu:) pobudka po 6, odebrałam wyniki badań, dziś wizyta o 18.20:) pochodziłam po sklepach, chciałam na komunię sukienkę kupić,ale po weekendzie majowym jeszcze pojedziemy, zobaczę na bieżąco jaki brzuszek będzie:)
Radiszka tak to przyjmują na NFZ szybko, a Ty prywatnie chodzisz? bo jak prywatnie to dziwne, ja mam wizytę ok 25-30 min, na każdej wizycie dokładnie usg, zdjęcia dostajemy, dokładnie wszystko sprawdza, dlatego wolę dać kasę i być spokojna. -
kate851 wrote:Dzień dobry:) ja dziś aktywnie od świtu:) pobudka po 6, odebrałam wyniki badań, dziś wizyta o 18.20:) pochodziłam po sklepach, chciałam na komunię sukienkę kupić,ale po weekendzie majowym jeszcze pojedziemy, zobaczę na bieżąco jaki brzuszek będzie:)
Radiszka tak to przyjmują na NFZ szybko, a Ty prywatnie chodzisz? bo jak prywatnie to dziwne, ja mam wizytę ok 25-30 min, na każdej wizycie dokładnie usg, zdjęcia dostajemy, dokładnie wszystko sprawdza, dlatego wolę dać kasę i być spokojna.
No właśnie to jest NFZ