Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykate851 wrote:Lena to zobaczę ten sklep na necie:)
Na FB są jak na razie, stronkę internetową mają w przyszłym tygodniu uruchomić
Mi już 100 dniówka minęła, jesteśmy już bliżej niż dalej dziewczyny..
Zapowiadali taką brzydką pogodę na Śląsku a świeci piękne słoneczko1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
u nas też póki co pogoda dopisuje w przeciwieństwie do wczoraj
NELCIA SLICZNA ZAJESUPER TE FOT
FOTy
!!
Gratuluję też zakupu mercow dla dzieciaków fajnie ze macie już kupione
Ja się rozglądam narazie co trzeba więcej kupić bo kasę trzeba ma komunie i nie kupowałam narazie nic.może maj czerwiec -
Hejj
Od piątku jestem w III trymestrze100-dniówke opiłam karmi już jakiś czas temu
Czuje sie w miare Ok, czasem coś zaboli, załuje ale da sie przezyc. Teraz najgorsze są duszności, chyba mały mi gdzies uciska bo sie dosłownie dusze
Jesli chodzi o podkłady to z tego co sobie przypominam, to w szpitalu dawali takie, a w domu to juz nie potrzebowalam. Pierwsze 2 dni byly najgorsze, a pozniej to juz tylko zwykle podpaski starczały
Mój maluch jest nadal chłopcem, ale powoli juz sie do tego przyzwyczailismy, ale imienia nadal niemamyjest bąbelkiem, oby tylko po urodzeniu nim nie został
Jeszcze mam pare słów do tych obronczyn wagi w ciazy, co tak twierdzily ze wyrodna matka jestem bo zamierzalam nie przytyc i troche sie tego obawiałam. 7 miesiac zaczelam juz tydzien temu od dnia poczecia do dzis moja waga to nie całe +3,5 kg, i nadal żyje, z głodu nie umarłam.
wikaa, Lena87, rex, bommbelek89 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
My też zaczęliśmy III trymestrjuż pół roku jestem w ciąży, szybko mija. Czasem nie mogę się doczekać aż wezmę mego synka na ręce, ale też mam tyle obaw czy damy radę...
Rosnę coraz szybciej. Już 7 kilo do przodu A jestem na diecie cukrzycowej. Apetyt mam straszny i non stop bym coś jadła.
NELA SLICZNIE WYGLADA. SLODKIE SA TE ZDJĘCIA. -
Lena - dzięki
Jak jechaliśmy z małżem zamawiać wózeczek dla synusia to akurat mieli 2 (jeden żółto-czarny, a drugi granatowo-czerwony ).Przy zamawianiu w sklepie wybranego przez nas kolorku umówiliśmy się z tamtejszą sprzedawczynią że skoro do porodu jeszcze jest czas to na spokojnie mieli go sprowadzić i też mówili że zawsze może poczekać u nich na magazynie
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Oj tak, Kasiulka, szybko ten czas leci....
Monita trzymaj się to i szyjka będzie się trzymaćNo coz, trzeba Wam leżeć, leżeć i odpoczywać. Każdy tydzień w brzuszku jest ważny dla dziecka.
A ja dzisiaj też obchodzę swoją studniówkę
Dziewczyny dzisiaj noc miałam zawaloną. Obudziłam się ok. 3 z takim bólem nerki, że już się szykowałam na izbę przyjęć. Nie wiem czy mnie gdzieś mała ucisnęła, bo spałam na lewym boku i z lewej strony mnie bolała czy coś mi się zaczyna z nią dziać. ... ? Teraz jest już dobrze, ale w nocy aż tchu nie mogłam złapać. ..Trochę się martwię ale liczę, że to tylko jednorazowy incydent. ...
-
Hej
u mnie wszystko ok
jutro wychodzę do domu i mam nadzieje ze nic się nie zmieni
Monita dostaje tylko tabletki... bo w szpitalu powiedziała lekarka, że wszystko jest w porządku. Trzymam za Ciebie kciuki żeby wszystko było ok :-*
Kate właśnie nie wiem od kiedy liczyć 7 miesiąc... a tez juz nad tym myslalam.
Kasiulka no czas bardzo szybko leci
Miłego dnia :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 14:23
wikaa, Biedroneczka83, 1kasiulka1, rex lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Cały dzien coś robię bo wczoraj leniuchowałam
Jak byłam w 27 tyg u lekarza to wpisała 7 miesiąc. Ale jakoś się nie zastanawiałam od jakiego liczyć
Teraz mam już 30
I bliżej niż dalej
Ale wózek i tak kupię maj/czerwiec.
Bo u nas doszło kilka nowych modeli do obmyślenia i musimy się naradzić
A za dwa tyg będę w ToysRus i popatrzę czym mają jakieś fajne promo na wózki.
Gratki udanych zakupów1kasiulka1 lubi tę wiadomość