Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczko, jak sie nazywa Twoj model wózka?
Padło pytanie o wklęsłe sutki i nakładki na nie.. Czy to jest konieczne, żeby ich używać? To są takie jakby z dziubkiem w miejscu brodawki? Wcześniej się nad tym nie zastanawiałam, w sumie chyba coś mi się obiło o uszy, że dziecko się przystosuje do takich brodawek albo brodawki "wyjdą"
Ja przytyłam do tej pory ok 10 kg:/ ale mam w ciaąży ochotę na słodycze jak nigdy. Już się staram pilnować.. -
nick nieaktualnyWitam w 30 tyg. ja dziś zapieprzałam jak dziki osioł, taka wena mnie na sprzątanie wzięła
a teraz mnie kręgosłup napierdziela, może jakoś przeżyję, my wózek kupujemy Tako Laret Grey 3 w 1
Ja się dziś zastanawiałam do czego te nakładki bo 1 raz o nich słyszę, Młodego karmiłam miesiąc tylko a i wcześniej nie było o tym głośno. Mam nadzieję że Julkę będę karmiła dłużej:)
P.S. Nieciekawie się dzieje u Mikolay...oby skończyło się szczęśliwie ...
Dobrej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 00:33
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Dziewczyny
Życzę Wam Miłego Słonecznego Dnia ..
Ja mam dziś wizytę ale na 100% nie zobaczę Filipa, bardziej będzie opierała się na badaniu, receptach , zapewne dają skierowanie na glukozę itd
Jeśli chodzi o wagę to u Siebie mam 6,8 kg na plusie czyli u Gin kg więcej ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 05:49
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Hejka.
A ja szykuję moich chłopaków do szkoły i przedszkola.
Lena powodzenia na wizycie i tego samego życzę wszystkim wizytującym dzisiaj
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 18 kg( w ogóle się z jedzeniem nie pilnowalam) , w drugiej już lepiej - 13 kg ( z czego synek ważył 4350 g
) w tej chciałabym jeszcze mniej. 10 kg wystarczyłoby mi
A jak będzie ? - zobaczymy. ...
Miłego dzionka ! -
Dzień dobry:) Lena powodzenia na wizycie!
ja już z firmy wróciłam, zaniosłam zwolnienia, wolę osobiście:) Wikaa dobrze,że Ci przeszło, ja tez dziś wyjątkowo niespokojnie spałam, bo przed 1 obudziłam się do lazienki i czułam w podbrzuszu takie ciągnięcie, jakby "nycie" na początek okresu jak się ma,żadne skurcze, tylko takie jakby rozciąganie,ale pewnie to właściwy okres na to, bo w pt na wizycie mówił,że wszystko jest ok:) ale zasnęłam na szczęscie:)
Gratuluję 100-dnióweczki, ja chyba jutro mam równo 100 dni:) my jedne tu z ostatnich:)
Ivettka a co się dzieje u Mikolay?wikaa lubi tę wiadomość
-
Zgadza się Kate, będziemy się rozpakowywac jako jedne z ostatnich
A wiesz, że ja wczoraj miałam to samo co Ty. Taki ciągnący ból w macicy i do tego odczucie jak na okres. Trochę się przestraszyłam, bo do tego lekko twardniejący mi brzuch, i już miałam sięgać po nospę ale przeszło.
Ja zwolnienia tez wożę osobiście, żeby mieć pewność. Mam nadzieję, że wypłata mnie nie rozczaruje, bo to pierwsza od powrotu do pracy. Obiecywali, że nie będzie średnia ponownie naliczana jeśli nie przepracuje 3 m-cy. OBY.... ! -
Kate Wikaa to witajcie w klubie-właśnie i ja pisałam i podobnych) ciagnieciach"
teraz to już wiem,ze to na pewno tak musi być skoro i wy to odczuwacie:-) Ja czekam do środy:-) żeby zobaczyć moją dzidzie:-)
U nas na plusie 3 kgwikaa lubi tę wiadomość
-
Gdybym nie była w pt na wizycie, to może bym się też stresowała jak Ty wtedy Zania,ale jak wiem,że wszystko ok, to widocznie tak ma być
no cóż niedługo zaczynamy 7 miesiąc, to ma prawo coś zakłuć, zaciągnąć, w końcu wszystko rośnie:) ja tez dałam radę bez nospy i jakoś zasnęłam:)
Zania bardzo malutko przytyłaś jak na ten tydzień ciąży:) ja w pt miałam równo 6 kg i wg mnie to też mało:) najwięcej tyje się w 2 trymestrze ok 6 kg a w 3 podobno ok 5kg:) no i w 1 trymestrze od 1 do 3:) zobaczymy jak u Nas będzie:) -
No u mnie genetyczne pewnie
Moja mama też przybierała na wadze najwięcej w III trymestrze
I przy mnie tylko 10kg a przy mojej siostrze 13-15kg. Po ciąży też bardzo szybko chudła - więc mam nadzieję,że i to po niej odziedzicze:) Podobno jak wychodziła ze szpitala po porodzie, i zobaczyła swoje nogi to stwierdziła,że nigdy takich chudych nie miała
heheh
Dziewczęta czy u Was wydzieliny z pochwy też ciut więcej niż na początku? -
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny
Moja wizyta bez szału tak jak mówiłam, recepty badanie i słuchanie serducha
Szyjka 31mm zamknięta ..
Od dziś widzę się z Gin. co 2 tygodnie aż do końca, bo po poronieniu różnie to może być ..
29 kwietnia Glukoza, Mocz, Morfologia
Czytałam na Czerwcówkach że u Mikolay pojawiły się skurcze i rozwarcie ..
Rex ciężko u Mnie ze spaniem, całą noc pielgrzymki urządzam sobie do wc a nad ranem oczy jak 5 zł ..1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZania u Mnie więcej jest wydzieliny, czasami mam wrażenie że upławy się pojawiły
O bólach nie wspominam, bo jak spojenie daje trochę luzu to pachwiny bolą i tak w kółko
ps: Gratuluję 100 dniówek
Ja również jestem jedna z ostatnichWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 11:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny