Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
kate - cudna, cudowna, cudaśna ta twoja Nelcia
Czarna owca - fajnie że udało ci się znów do nas zaklikaćMój synuś to dalej synuś
Sama po małych przebojach z poziomem cukru aktualnie czuję się baaardzo dobrze i jest ok a w poniedziałek wizytuję u mojej gin
Blue - Szybkiego powrotu do domku ze szpitalakate851 lubi tę wiadomość
-
Kate Nelusia cudna
Buziunia słodziutka !
Tez niebawem wybiorę się na usg 3d, bo to fajna pamiątka
Czarna witamy, zaglądaj częściej bo powoli się wykrusza to nasze forum lipcowek. ...
Blue a Ty leż i odpoczywaj i niech szyjka się trzyma swojej wysokości. .. Będzie dobrze !kate851 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry Wieczór Dziewczyny
Kate, Nela jest świetna
My dziś zamówiliśmy wózek, pojechałam w 100 % przekonana do Riko Brano a wyszliśmy z całkowicie innym zamówieniemExpander Essence kolor Silver
Wszystko praktycznie to samo, ale technicznie troszkę lepszy
Nie pamiętam która była chętna na Bebetto ale w tym sklepie było kilka modeli do wyboru i ceny o wiele niższe niż na allegro
Jeśli któraś ma blisko do Tarnowskich Gór to polecam przejechać się do sklepuMy mieliśmy 70 km ale warto było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 22:04
kate851 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykate851 wrote:Lena mi się podoba Riko Nano a ten expander bardzo podobny:) śliczny:)
Kate jest podobny bo to kiedyś była rodzinna firma, a wiadomo po jakimś czasie to się kończy
Jeden brat ma Riko a Drugi Expander
Jeśli chodzi o Nano to bez fotelika bodajże koszt około 1300 zł do końca miesiąca na FB mają rabat 150 złWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 22:32
kate851 lubi tę wiadomość
-
Kate - jeśli chodzi o podkłady to położna w SR mówiła żeby kupić w rozmiarach 60x90 i takie w zupełności wystarczą 5 szt do szpitala
Ivetka - mój Kamiluś dziś bardzoooo rozbrykany, swojemu tatusiowi dał poczuć porządnego kopniaka jak się przytulił do brzucha by poczuć ruchy małego.
Lena - my też z mężem zamówiliśmy wózek w TG "mama i ja"kate851, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy sie z Lilka w trzecim trymestrze. Jupi
Napisane jest na ovu, ze teraz wizyty powinny odbywać sie raz na dwa tygodnie a nie raz w miesiącu. Ciekawe czy moj doktorek będzie to stosować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 06:56
-
Witam się w słoneczną niedzielę
Lena - my z mężem zamówiliśmy wózek Coletto Marcello Art 4w1 kolor grafitowy
Jeśli chodzi o sklep i obsługę mega pozytyw, pozwolili nam wziąć wózeczek na parking i wypróbować czy wejdzie nam do autka nie stojąc nad nami. -
Dzień dobry:)
Kasiulka dzięki za info o podkładzie:)
Lena to zobaczę ten sklep na necie:) najpierw chcemy pojechać zobaczyć w Lublinie na zywo do sklepu, myśleliśmy zeby wózek kupić w czerwcu:) a pooglądać w maju, zobaczymy:) ale bardzo ładne są wszystkie:)1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny1kasiulka1 wrote:Lena - my z mężem zamówiliśmy wózek Coletto Marcello Art 4w1 kolor grafitowy
Jeśli chodzi o sklep i obsługę mega pozytyw, pozwolili nam wziąć wózeczek na parking i wypróbować czy wejdzie nam do autka nie stojąc nad nami.
Też piękny, bodajże mieli Go wczoraj na wystawie postawionego
Oczywiście masz rację, obsługa bardzo miła nawet i przez telefon
My musimy czekać na zamówienie miesiąc ale później i tak zostaje u Nich na magazynie aby gwarancja nie przepadła ..
Kupiłam tam jeszcze wczoraj poduchę i kołderkę na zimę do łóżeczka antyalergiczną
Ceny mają bardzo przystępne a i z rabatami też nie ma żadnego problemu1kasiulka1 lubi tę wiadomość