Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamyk między województwami telefony też działają tu nie chodzi tyle o spotkania i bliskość geograficzną co o to żeby można było poinformowac nas żebyśmy się nie martwily:)
rex, Kamyk1989 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Udalo mi sie nadrobic! Wiec zaczynam:) po pierwsze mam jakies 11kg n plusie ale nie powinnam juz przytyc bo w zeszlej ciazy tez waga mi sie w koncu zatrzymala-i cale szczescie bo nie dam rady dojsc do +22kg z pierwszej ciazy.
Ivetka gratuluje donoszonej ciazy! I ja tez podczytuje czerwcowki bo to zawsze ekscytujace jest jak dziewczyny opisuja porody...no i Nieukowa jest mistrzem:) jak ona dala rade opisac porod live? A i wozek bardzo fajny
Dora wspolczuje puchniecia i dretwienia...a sprawdzalas moze poziom potasu? Bo takie dziwne dretwienia np nosa moga byc przy niedoborze potasu. Ja herbatek tez nie kupuje. Wole wode przegotowana w butelce podawac. Ewentualnie potem soczek marchwiowy. A i gratuluje 9 miesiaca...ja czekam na to z utesknieniem. Oze zrzucilas 25kg...to musi byc samozaparcie. Ja mam nadzieje ze tez sie zmusze do diety i cwiczen po porodzie by w przyszle wakacje w koncu wygladac jak czlowiek:)
Rex zazdroszcze ze nic Ci sie nie zmienilo w wygladzie poza brzuszkiem...ja wygladam jak wieloryb;) i z checia urodzilabym wczesniej. Boje sie upalow w lipcu a termin mam dopiero na 26 wiec nie pogardze porodem na poczatku lipca:) zgadzam sie co do ubranek. Przez przypadek wzielam do szpitala dla mlodego pajace na 62 i w nich tonal mimo 59cm.
Zania a ktore chusteczki Pampers kupilas? Tj podaj chociaz kolor...bo ja sie zastanawiam nad tymi sensitive. I nie obwiniaj sie ulozeniem malucha! Przeciez wazne zeby bylo zdrowe...i zeby byla Gabrysia a nie Gabrysiem:)
KaEm powodzenia na egzaminach! Trzymam kciuki za sesje i dobre skupienie:)co do lozeczka to rzeczywiscie takie dostawki sa bardzo praktyczne...szkoda ze nie mamy tyle miejsca w pokoju.
Ania 83 fajnie masz ze wiesz dokladnie kiedy zobaczysz swoja coreczke, to bardzo uspokaja.
Wikaa i jak przygotowania do wakacji synka?mocno zestresowana jestes? No i gratuluje wizyty! Mala glowa w dol to super:)
Kamajla mnie zebra nie bola ale biodra przy kazdej zmianie pozycji daja sie we znaki ze hej.
Kate u mnie z seksem niestety tak samo...i nie wiem czy to przez to ze zmeczona jestem czy po prostu jakos tak ciezko mi sie na siebie patrzy nawet w lustrze. Maz sie stara i mowi ze jestem piekna i go pociagam ale ja jakos kompletnie nie mam ochoty. Super ze wizyty okulistyczno dentystyczne udane:)
Amarranta chodzilo mi o monitor bezdechow. Jak tak sie boisz o maluszka to moze to bylaby jakas opcja? Problem z ni i taki ze czasem uaktywniaja sie jak np jakis kabelek sie odklei a z dzidzia bedzie wszystko ok...niepotrzebny stres. Wlasnie doczytalam ze nie planujesz- i dobrze bo rzeczywiscie za duzo stresu czasem.
Pay slicznie wygladasz w tej sukience w kwiaty.
Kamyk Livia Konwalia gratuluje udanej wizyty!
Verona cale szczescie ze nic Ci sie nie stalo! Mam nadzieje ze chociaz facetowi glupio sie zrobilo jak Cie z brzuszkiem zobaczyl.
Bommbelek ja kupilam vit K i D w jednym do 3 miesiaca. Potem tylko D jesli mleka w piersiach nie bedzie. A czop to mi chyba tez stopniowo odchodzi szczegolnie jak sie mocno przeforsuje w dzien.
Kamyk dobrze ze wszystko w porzadku...juz sie balam o Ciebie jak czytalam pierwszy post.
Mia taki zgrabny brzuszek! Ja takie bole mam czesto wieczorami i jak dlugo trxymaja to biore no spe.
Przepraszam jesli kogos pominelam ale tyle stron bylo do nadrobienia ze az szok...a to tylko dwa dni:)kate851, Pay, Ivettka, wikaa, Konwalia, amarranta lubią tę wiadomość
-
Ola to widzę,że większość dziewczyn ma spadek libido, mało która ma większą ochotę w ciąży. Czyli to normalne:) pewnie po porodzie wszystko wróci do normy:)
My wróciliśmy ze sr, za tydzień mamy ostatnie zajęcia, 3 miesiące prawie trwała,ale szybko zleciała! szok jak ten czas leci:) zobaczycie jak zaraz będzie lipiec:)
Mia własnie zapomniałam napisać,że bardzo atrakcyjna z Ciebie dziewczyna:)
Kamyk uff dobrze,że skurcze minęły.Hmm to jesteś w 35tc, to jeszcze masz czas Kochana:) bądź w dwupaku jak najdłużej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:38
-
nick nieaktualny
-
Kate ja mam nadzieję ze wszystko wróci do normy po porodzie bo żal mi tego mojego męża:)
Zania wlasniebo takich myślę! I to wieczko bardzo jest przydatne.
Rex coś w tym rodzaju. Czytałam na komórce a pisałam na tablecie;) ale przynajmniej jestem na bieżąco;)rex, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O ja dziś Pierwsza właśnie będę się wybierać ns badania. Dziewczyny jak na przekór dziś w nocy nie wstawiłem siku dopiero o 5rano musiałam bo myślałam że peknne chciałam przetrzymac choć.do 6ale nie dało się i nie wiem Cy jak teraz pobiore próbkę to będzie ok?to już nie będzie pierwszy mocz....
-
Witam i ja... boże 4 razy w nocy była siku.... i od 3 dni wieczorami, nocą i rankiem boli mnie brzuch jak na @ taką porządniejszą.... w dzień mam zajęcie, chodzę, ruszam się i nie czuje aż tak...
Bommbelek ja na badania biorę pierwsze siku - np z 3 czy 4 rano - ale w sumie jak do szpitala idziesz to biora i badają z przyjęcia - nieważne czy pierwsze czy 7 w tym dniu
Ola dzięki za podpowiedź z potasem ale raczej to nie to bo teraz od 2 dni jak nie ma takich upałów a i ja trochę się oszczędzam z chodzeniem to mi noga nie puchnie i nie drętwieje.... więc to na bank przez upał, puchnięcie i ucisk
dziś przychodzą ostatnie paczki zamówione i będę miała wszystko dla Lusindy ) teraz tylko żeby nie zasiedziała się tam u siebieOlaW84 lubi tę wiadomość
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dzień dobry:)
Dziś pospałam dłużej:) ale nie musiałam rano wstawać
Bommbelek właśnie też zawsze mam z tym problem, bo przed oddaniem moczu staram się mniej pić i ostatnio ledwie co wytrzymałam do 5,też sie zastanawiałam czy taki mocz z 2 czy 3 byłby ok,ale czasami ciężko wytrzymać do rana bez wstawania. -
Własnie się dowiedziałam,że w naszej grupie ze sr jest jeden wcześniak,aż ciary mnie przeszły, bo rzeczywiście 2 dziewczyn nie było juz 2 zajęcia.Dziewczyny ok którego tc pakowałyście torbę? Jutro zaczynam 35tc i zastanawiam się czy już się powoli pakować
OlaN lubi tę wiadomość
-
witam
Dora mnie też tak boli prawie dzień w dzień z dwa tygodnie już. W sumie to już się nauczyłam funkcjonować jakoś z tym bólem
Ja dzisiaj chyba o dziwo pierwszy raz od kilku miesięcy nie wstałam w nocy do WC, no szok normalnie a piłam tyle co zawsze
Bommbelek, mogłaś pobrać próbkę wtedy o 5 rano jak wstałaś -
Kate ja jeszcze nie spakowana
Rex no właśnie w dzień da się przeżyć bo nie ma czasu na myślenie ale w nocy jak się nie śpi to ciągnie mocno... dziś brałam nospę nawet ale nie pomogła....
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif