Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczęta.
Ja wczoraj miałam wizyte i mała też nadal ułożona pośladkowo główka jest u góry z prawej strony. Zania mi lekarz mówił że jeszcze jest szansa że się odwróci, ale i tak mam też jakąś załamke, wiem że najważniejsze żejest zdrowa ładnie rośnie ok 2400 gram. Ale jednak jest mi źle bo nie chce mieć CC a teraz to dosyc realne..Płakać mi się chce, ale bardzo kocham moją kruszynke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 10:11
-
Hej
Śluzu może być teraz jeszcze więcej niż wcześniej, a czop jest bardziej taki hm zbity, trochę bardziej jak glut ;p ale jak najbardziej może odchodzić po troszku
Kate super zakupy
Ja jedną paczke witamin kupiłam, a jedną mam z jakiejś konferencji.
Dziwne że na razie tylko bliźniaki się rozpakowały u nas, trzymamy się nieźle
-
Cześć!
Dora szacun. Masz samozaparcie i silną wolę. Kiedyś jak chciałam mieć ładny brzuszek to zgubiłam kilogram i się poddałam. Super ze wystarczyło Ci motywacji.
Verona grunt ze tylko auto ucierpialo i wam się nic nie stało. Tylko niepotrzebny stres.
Bommbelek ja kupiłam K+D tylko to moje zboczenie zawodowe, żeby wszystko było w domu.
Wika nasze tesciowe mogłyby się polubić. Moja ma tak samo. Tylko wczoraj męczyła mnie rzodkiewka. Im rzadziej ja widzę tym lepiej dla mego samopoczucia. I w weekend mają znajomi do nas przyjechać, to teściową mi tłumaczyła ze może lepiej za miesiąc po porodzie ich zaprosić jak będę się lepiej czuła.. . Przecież z noworodkiem nie ma co robić.
Zania, Kate super ze zakupy udane. Ja też dziś przez olx kupiłam koszule nocna, ponoć raz założona. 15zł zapłaciłam więc ok.
I chciałam kupić stanik do karmienia. Zglupialam z tymi rozmiarami, kobietka przyniosła mi różne ale 75F był chyba najlepszy. Byłam zaskoczona, z B na F? A ja się dziwię ze mam rozstepy. W końcu nie kupiłam nic...
Malagosia mój syn też nie leży glowkowo. Ma jeszcze chwilę i liczę ze posłucha mamusi i ładnie się przekreci.
I byłam dziś u diabetologa. Hemoglobina glikolowana mi poleciała. Niby jest ok ale jakoś mnie to zmartwilo. Muszę przyłożyć się bardziej do diety...wikaa lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja!
Pay piękny brzusio - taki letni
Verona - dobrze, ze nie uderzyłas brzuszkiem o kierownice. Facet musiał niezle wyglądać jak zobaczył Twój brzuch
Wikaa super, ze dzidziuś sie obrócił.
Małgosia u Ciebie jest jeszcze szansa. Może warto zastosować techniki o których dziewczyny pisały i dzidziuś sie obroci?
Ja wit D i K nie kupuje, bo dostanę przy wypisie ze szpitala.
Ja dzisiaj już po wizycie. Z szyjka nie jest gorzej, wiec leżenie ma sensPoza tym pobrano mi wymaz na paciorkowca. Moje łożysko póki co nie jest stare i wody sa w normie. Po diecie szpitalnej schudłam od ostatniego ważenia 1,5 kg. Na razie przytyłam 10 kg w ciazy.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:21
Pay, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Oho fajnie że już tulą maluszki, szkoda że się nie pochwalą, bo nas chyba dość mało tu zostało. Dora a skąd takie info?
Konwalia może też powinnam na taką dietke przejść :pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:12
Konwalia lubi tę wiadomość
-
Dora nie wieśz kto się rozpakowal?wiesz nie przyjdą się pochwalić bo i po co...w ogóle się tu nie udzielają więc po co mają nas infornowac..
A ja czerwcowek też nie czytam ale tak mnie zaintrygowalyscie że przeczytałam poród nieukowejnasze Lipcoweczki mają nóżki zaciśnięte chyba jednak dzieciaki chcą zostać lipcatkami:-D
Dziewczyny wiecie jakie jaja siostra mojej bratowej TydIen temu pojechała Robić 3dziecko miała być 3corka a urodziła chłopaka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was lipcóweczki
Znów bede rzadziej się udzielać. Od samego rana pobolewa mnie brzuch, czasem tak, że łzy same się do oczu cisną... Najpierw bolała cała lewa cześć brzucha, teraz podbrzusze. Ledwo się ruszam, szyjka kłuje, pachwiny i krzyż bolą... Czop ciągle wylatuje już nie biały ale podchodzący pod pomarańcz z brazem. Moja lekarka dziś nie przyjmuje i jak mi nie przejdzie to pojadę do szpitala. -
Uff wróciłam
6km zaliczone
wizyta u okulisty pół godziny trwała, zadowolona jestem, bo dokładnie wszystko zbadała, ciśnienie w oku, później krople zapuściła i po nich siatkówkę zbadała, wszystko ok, mogę rodzić sn
po połogu mam przyjść to mi dobierze dobrze okulary do czytania
póki co cały czas soczewki dla mnie
okulary na wieczór
później dentysta i wszystkie ząbki zdrowe
po porodzie jedynie do piaskowania się zjawić
więc wszystko ok
zjem obiad i na 17.30 do sr, aktywnie dziś. Po tych kroplach ledwie szłam, bo one są na powiększenie źrenic i jak teraz spojrzałam w lustro to jakbym po drugach była, takie duże źrenice ;p
Kamyk lepiej sprawdź co się dzieje, trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:03