Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nawet sie nie przywitałam
Cześć dziewczynki, pobrałam, posprzątałam i właśnie wróciłam z zakupów i biorę sie zaraz za obiadek
Pozatym nie zamierzam juz nic więcej dzisiaj robic, leniwe popołudnie mam w planach
Muszę wam powiedzieć ze w końcu skusilam sie na ten balonik i wczoraj go zamówiłam...
Mam nadzieje ze do końca czerwca przyjdzie bo zamierzam zacząć go używać od 1-go
Przyznamy ze troche podekscytowana jestem, bo to tez m.in znaczy ze dzień P coraz bliżej...
Mam nadzieje ze pomoże -
kamyk jeśli te bóle sa takie mocne jak mowisz,to jedz na IP. Lepiej pojechać jeden raz za dużo niż za mało.
Ja już niestety nie mogę tyle chodzić-muszę robić przerwy i nogi w gore. wczoraj jak zobaczyłam swoje stopy na wieczór to aż zdebialam że zdziwienia. Ale cały dzień na nogach i są tego efekty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:50
-
Ivettka wrote:ktoś ma lipnego informatora
Zania
kurka ja mam tak samo - najpierw chłopak, potem dziewczynka, 3 usg u 3 ginów w dość krótkim czasie i każdy o dziewczynce mówił ale od tego 24tc się nie pokazała - ani buzią ani międzynogami... a tu pokoik częściowo różowy, komoda różowa, lalka kupiona różowe gadżety, do wózka kupione ubranko dziewczęce typowo (choć nei różowe) ale by było jakby był chłopak!!
Mia ślicznie wyglądasz!
Kamyk trzymam kciuki i czekamy na wieści! wymieniłaś się z kimś nr telefonu??
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
No u nas też najpierw chłopczyk, później dziewczynka, ale teraz na ostatnim USG zapytałam czy na 100% dziewczynka, to powiedzieli, że tak i tak mi wpisali w kartę już więc jak się coś zmieni to się wkurzę choć w sumie ubranek mam full i dwóch chłopaków i dwie dziewczynki spokojnie by obskoczyły w tym :p ale jakoś tak wolałabym bez niespodzianek z kolczykami poczekam aż do porodu na wszelki wypadek i tak przy wyjściu przekłuwają więc małż kupi jakie będzie chciał. Mi obojętne, bo ja i tak nie chciałam się zgodzić
Mia, malutki brzuszek masz I ładna dziewczyna z Ciebie
Twój fotelik mnie zaciekawił, on taki płytki jest czy tak wygląda?? Taki inny niż wszystkie, a ja myślałam, że nasz to mały jest
-
Hej dziewczyny,
U mnie dzisiaj swietne samopoczucie,mam duzo energii i wiecznie mnie nosi. W ogole zauwazylam ze pod koniec ciazy mam wiecej energii niz w drugim trymestrze. Kolezanka mamy jak mnie dzisiaj zobaczyla to powiedziala ze mam piekna pileczke i wygladam super ale stwierdzila ze urodze wczesniej bo brzuch juz jest naprawde duzy i Oliwier pewnie bedzie chcial wczesniej juz wyjsc. Jutro jade odebrac wozek i lozeczko bo w komcu przyszly i dokupic ostatnie rzeczy-przewijak,kocyki,butelke i posciel. Dzisiaj zaczal sie 37 tydzien i uwierzyc nie moge ze to juz tylko 28 dni do terminu . A oto jak wyglada wozek dla Oliwierka:
http://www.wyprawkidzieciece.pl/galerie/p/pajero-pepitka-adamex-fo_5426.jpgradiszka, OlaW84, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za troskę
po 3 godzinnej drzemce, 3 tabletkach no-spy i magne b6 czuje się o niebo lepiej:) od czasu do czasu lekko zaboli jak na @ ale to chwilowe i nie jest regularnie
Dora z nikim się nie wymieniłam nr telefonu. Tak się w ogóle zastanawiałam czy ktoś jest tu z opolskiegoKonwalia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuje za komplementy, to naprawdę miłe
Brzuszek faktycznie mam niewielki chociaż na żywo mam wrazenie, ze jest większy niż na zdjęciach
Rex - co do fotelika to Maxi Cosi Pebble.
Rozmiar raczej standardowy, na zdjęciu tylko tak wyglada na maleńki,
Moj tel chyba pomniejsza wszystko heheh
Czujecie juz bóle brzucha takie mocniejsze miesiączkowe?
Ja dzis po raz pierwszy poczułam dwa naprawdę dość mocne, raz nawet musiałam usiąść na chwile tak mnie złapało...
Chyba powoli macica zaczyna sie przygotowywać bo nigdy wcześniej mi sie to nie zdarzyło jeszcze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:15