Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Te testy paskowe to są na sprawdzenie PH czy coś takiego, w życiu nie wykryją paciorkowca bo jego trzeba wyhodować i zajmuje to 2-3 dni.
zania wizyty od początku ciąży mam co 3 tyg ale to dlatego, że powiedziałam mojej lekarce, że dłużej nie ma opcji żebym wytrzymała Raz miałam miesiąc przerwy i skończyło się tym, że po 2 tyg leciałam do niej bo panikowałam, że coś jest nie tak
dora co do imienia tez nie byłam przekonana na Tomasza, mąż chciał. Na początku walczyłam z tym, kombinowałam a teraz nie wyobrażam sobie innego imienia niż Tomuś Mimo, że jeszcze się nie urodził to nie ma opcji żeby to się zmieniłokatepr, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Kamajla89, współczuję, niestety takie gorsze dni to chyba norma na końcówce.. Najważniejsze że już jesteście gotowi .
Olisie, podziwiam że dałaś radę się zajmować takim maluchem w ciąży.
mon!ta^ nie kuś ja uwielbiam bób!
dora8201, te uprawnienia moderatora są póki co w fazie testowania ale jak tylko będę miała taką możliwość to na pewno wkleję tą listę na początek.
Dla ciebie dziwne ciśnienie to u mnie normalne, niestety… W taki deszczowy dzień jak dzisiaj to już w ogóle do życia nie jestem .
Lista faktycznie piękna i super, że dzieciaczki grzecznie czekają na swój czas. Ciekawe kto pierwszy zacznie . Mi jak ginka badała szyjkę i wymacała główkę na dole to byłam w szoku że ją tam dołem można wyczuć. To chyba znaczy że nisko leży, nie? -
nick nieaktualny
-
No dobra ja dziś jakaś niekumata jestem. Czytam Was cały dzień ale już prawie nic nie pamiętam:) więc Katepr nie jesteś jedyna. Ja nie dość że nie ogarniam co się dzieje to jeszcze nie pamiętam;)
Dziękuję za miłe słowa na temat brzusia. Oczywiście moja mama ostatnio mnie nastraszyla że ten brzuch taki mały i ze będzie malowodzie. Ale ona tak lubi. Zobaczymy...w poniedziałek wizyta.
Witam wszystkie nowe dziewczyny które właśnie się ujawniły:) ciekawe ile Was tam jeszcze zostało;)
Kamajla współczuję złego samopoczucia...sama miałam tak wczoraj więc wiem co czujesz.
Amarranta nabktorej to było stronie to TWoje zdjęcie z pokojem?bo chciałam pokazać mężowi ze taki fajny i nie mogę znaleźć;( -
Ola, guzik tam, ja w ciąży ze starszym synkiem, nie miałam brzucha wcale, spodnie nosiłam w rozmiarze 34 i ważyłam 49,5 kg, a po porodzie okazało się, że miałam wielowodzie, którego nikt nie zauważył wcześniej i do tego dziecko na 3,750, więc puszczaj bokiem te wszystkie rady
Jakby coś miało być nie tak, to lekarz na pewno by Ci to powiedział.
Brawo dla synka, mój też zasuwał jak miał 9 mcyOlaW84 lubi tę wiadomość
-
wooowww ale nam się grono powiększa na forum fajnie
Olisie - witam cię i ja
Co do wizyt u gin ja od początku ciąży mam co 3 tyg Dziś odebrałam wyniki z morfologii a w poniedziałek zobaczymy co moja gin na nie powie w sumie to jak umawiała mnie ostatnio na wizytę to zastanawiała się czy nie urodzę do tego czasu ale już wtedy powiedziała że o mnie i mojego synusia jest już spokojna nawet gdyby miał wcześniej przyjść na świat . Do poniedziałku coraz bliżej więc myślę że Kamilkowi dobrze w brzuszku i oby do lipca -
dziewczyny mam pytanie czy wy już się zastanawilyscie na piciem herbaty z lisci malin? Bo ja dosttalam ja od znajmej, która rodzila w maju i mowila ze polozna kazala jej pic ja 4 tyg przed terminem o ponoc bardzo pomaga w przebiegu porodu i wcale nie wywoluje skurczy jak to powszechnie jest mawiane
-
VERONA ja piłam z Młodym w ciąży.. Czy pomogła? Nie wiem bo nie wiem jakby bylo gdybym nie pila;) piłam 4 tyg przed terminem, przenosiłam 2 tyg...
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif