WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah i wracając do Waszego tematu a pro po rozpakowanych lipcówek Cati chyba urodziła 8 czerwca, ale nie wiem czy to błąd w pamiętniku, czy na prawdę jest już po ;)

• zania1313 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie u Cati w pamiętniku ciąża zakończona 8 czerwca. na kiedy ona miała termin?

Witam nowe mamy:-)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zania1313 na 8 lipca ;)

• katepr Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej to podobnie jak ja miała aaaa :D ciekawe jak maluch, no i poród :)
    Livia a na który szpital się zdecydowałaś? Bo chyba mam sklerozę ... ;p
    Ola ładny zgrabny brzucho :)

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 19:18

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla, Młoda Mama witajcie :)
    Fajnie, że się ujawniają kolejne babeczki :)
    Moja zaraza też bokami wychodzi, a ułożenie ma dobre ;)
    No sny to dzisiaj w ogóle miałam meeeega skopane.

dxom6iye1ka3dosl.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 19:18

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przy moim ulożeniu małej - poprzeczne, czuje ruchy glownie na przeponie:) i czasem lekkie smyranie po pęcherzu pewnie łapkami :)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • Mia1988 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia my wszystkie takie mądre chyba jesteśmy teraz a jak przyjdzie co do czego to maluchów na krok nie odstąpimy :-P
    Ja tez mowię ze jak juz urodzę to mojemu T zostawię bejbika i jak zabaluję to z tydzień mi zejdzie za te całe 9-mc... Taaa chciałabym to widzieć hihihi :-D

Carmen balonik jest do rozciągania krocza przed porodem, żeby nie popękac za bardzo a może i uda uniknąć nacinania...
    Zobaczymy... Wypróbuje na sobie ;-)

Monita ja za Quinny Mooda płaciłam 3200zl
    ( i to w sumie nawet nie ja bo moj braciszek :-) uparł sie ze on kupuje wózek bo chrzestnym będzie, tylko jak usłyszał jaki chcemy to zapytał czy on sam jeździ czy co za ta cenę? :-O ale kupić kupił wiec nam sie udało ;-) )
    I to juz cena za spacerówkę, gondole, fotelik i parasol wiec uważam ze nie zle... ;-)
    Choć zdaje sobie sprawę ze nie każdy tyle chce wydać, ja poprostu zakochana byłam w tym wózku od poczatku i zawsze chciałam żeby moj bobo w nim jeździł... A ja jak sie upre to koniec... Heheh
    Kupowany był w sklepie firmowym Maxi Cosi i wtedy jakas promocje mieli -15 lub 20% na wózki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:07

1usah371io4htfas.png
  • Mia1988 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Monita ty to dopiero masz sny...
    Mam nadzieje ze nie prorocze ;-)

1usah371io4htfas.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katepr rodzę w Gdyni w Redłowie. Szpital mam prawie pod domem i śmieję się, że awaryjnie mogę podbiec nawet między skurczami :D Bardzo nie chciałam tam rodzić ale byłam, widziałam i się zdecydowałam ;)

Co do zostawiania malucha z tatusiem - myślę, że nie będę miała z tym problemu. Wiadomo, że nie od razu ale po jakimś tygodniu niech wstanie w nocy karmić a ja chcę się wyspać ;) Później wyjedzie mi na 5 tygodni do pracy to sobie odpocznie, nie to co ja - muszę siły zbierać :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • amarranta Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, super brzusio :)

Mia, powodzenia z balonikiem! też się zakochałam w wózku, który wybrałam, więc doskonale Cię rozumiem :) ale mój na szczęście tańszy;)

Monita, co za sen!

Nowe dziewczyny, witajcie :)

o1489vvjal2gnmht.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam na czerwcówkach, że agawera nie dostała się jednak na Kliniczną i pojechała do Redłowa... Kurcze, takie obłożenie mam ten szpital a tak mało miejsc w nim :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ja nie urodzilam :P pamietnik mi sie zakonczyl na 8 czerwca bo cos przestawialam w moim kalendarzu ciazy i mi sie popsulo cos ;P
    ale dalej mam kalendarz i termin na 8 lipca ! ! :P
    w dalszym ciagu jestem w dwupaku i nie zamierzam przed czasem urodzic :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:39

Tigana, Konwalia, Carmen.92, Ivettka, OlaW84, 1kasiulka1, radiszka, ewela86 lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati - hehhehe :) to nieźle :)

cati lubi tę wiadomość

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka:) wróciłam od gina, 3,5 godziny mi to zajęło, bo oczywiście jeszcze shopping po drodze i 6km znów zaliczone:) odpocznę trochę i lecę na zakupy spożywcze:) z dzidzią wszystko ok, cały czas jest główką do dołu i chyba już raczej się nie odwróci:) tętno Niuni ok:) ja ciśnienie 120/56, więc tez ok:)
    Karola, MłodaMama witajcie:) ale nas dużo się zrobiło:) super!:)
    Młoda Mama ja też mam na 30 lipca termin, podobnie jak Mia:) ja czuję ruchy po bokach, az takie wypukłości są, brzuch się wygina, pewnie wymachuje rączkami i nóżkami:) nie masz czym się martwić.
    Daven dobrze,że teraz wszystko ok. Ja jestem po operacji tarczycy,ale z zajściem na szczęscie nie miałam problemu, tylko 1 ciążę poroniłam niestety,ale to nie miało związku z tarczycą.
    Oglądałam po drodze szlafroki,ale żaden mi nie wpadł w oko. W triumph koszula do karmienia 159zł;p a jak chcemy kupić 2 i jedną do porodu, to same koszule ponad 400zł heh, szok:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:44

katepr, Tigana, wikaa, Ivettka, OlaW84, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość

• rex Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mon!ita, sen niezły, ale sądząc po uśmiechu to chyba nie przepadasz za nią :P :D
    ja starszego już po 3 dniach zostawiłam z moim tatem i poszłam na spacerek godzinny bo aż mnie nosiło :P
    Ola fajny brzuszek :)
    Amarranta, ale słodki kącik :) hihi fajnie wyszło :)
    Brzuszek też fajny :)

dxom6iye1ka3dosl.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola dopiero zobaczyłam Twój brzuszek:) śliczny i nawet nie duży:)

• Kamyk1989 Ekspertka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Lipcóweczki :)
    Ja od rana na nogach. Najpierw badania w laboratorium z moimi Księżniczkami a potem chwilowa wizyta u mojej mamy. Coś mi się widzi, że długo w dwupaku nie będę. Coraz częściej mam skurcze, póki co nieregularne. Pachwiny nap... bolą cholernie :P no i czop zmienił barwę na jasny brąz, więc rozwiązanie tuż tuż. Idę odgrzać gołąbki a potem chwila odpoczynku i pakowanie torby bo wczoraj mi się nie chciało :P

Miłego popołudnia Kochane <3

• Tigana Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) kate851 super że córcia ładnie leży, ja też mam nadzieję że moja ise już nie odwróci, chociaż czasem się tak wierci że się zaczynam bać.

Fajnie ze tyle nowych dziewczyn się pozgłaszało, witamy i zapraszamy !

NIe wiem czemu ale mi się zdjęcia nie pokazują, tylko linki same...

Mia1988, ja też tak miałam że się zakochałam w swoim wózku (Hartan Vip), dla mnie bił na głowę inne w sklepie, i owszem, kosztował 700 euro i niektórzy się dziwią, że tyle wydaliśmy, ale dla mnie jakość jest ważna, to ja będę ten wózek targać każdego dnia przez najbliższy czas więc musi spełniać moje oczekiwania ;).

Tez się zastanawiam, czy będę w stanie zostawić córcię na początku z kimkolwiek innym, ale chciałabym żeby tatuś z nią umiał zostać z godzinkę czy dwie w razie potrzeby a nie hodować cycusia mamusi od małego. Ale co z tego wyjdzie to czas pokaże.

lamlamard20150706_-35_Nasza%20Niunia%20jest%20ju%C5%BC%20z%20nami%21.png
    34bw9jcg50dgoh06.png
‹‹ 954 955 956 957 958 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ