Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Livia my wszystkie takie mądre chyba jesteśmy teraz a jak przyjdzie co do czego to maluchów na krok nie odstąpimy
Ja tez mowię ze jak juz urodzę to mojemu T zostawię bejbika i jak zabaluję to z tydzień mi zejdzie za te całe 9-mc... Taaa chciałabym to widzieć hihihi
Carmen balonik jest do rozciągania krocza przed porodem, żeby nie popękac za bardzo a może i uda uniknąć nacinania...
Zobaczymy... Wypróbuje na sobie
Monita ja za Quinny Mooda płaciłam 3200zl
( i to w sumie nawet nie ja bo moj braciszekuparł sie ze on kupuje wózek bo chrzestnym będzie, tylko jak usłyszał jaki chcemy to zapytał czy on sam jeździ czy co za ta cenę?
ale kupić kupił wiec nam sie udało
)
I to juz cena za spacerówkę, gondole, fotelik i parasol wiec uważam ze nie zle...
Choć zdaje sobie sprawę ze nie każdy tyle chce wydać, ja poprostu zakochana byłam w tym wózku od poczatku i zawsze chciałam żeby moj bobo w nim jeździł... A ja jak sie upre to koniec... Heheh
Kupowany był w sklepie firmowym Maxi Cosi i wtedy jakas promocje mieli -15 lub 20% na wózki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:07
-
katepr rodzę w Gdyni w Redłowie. Szpital mam prawie pod domem i śmieję się, że awaryjnie mogę podbiec nawet między skurczami
Bardzo nie chciałam tam rodzić ale byłam, widziałam i się zdecydowałam
Co do zostawiania malucha z tatusiem - myślę, że nie będę miała z tym problemu. Wiadomo, że nie od razu ale po jakimś tygodniu niech wstanie w nocy karmić a ja chcę się wyspaćPóźniej wyjedzie mi na 5 tygodni do pracy to sobie odpocznie, nie to co ja - muszę siły zbierać
-
Ej ja nie urodzilam
pamietnik mi sie zakonczyl na 8 czerwca bo cos przestawialam w moim kalendarzu ciazy i mi sie popsulo cos ;P
ale dalej mam kalendarz i termin na 8 lipca ! !
w dalszym ciagu jestem w dwupaku i nie zamierzam przed czasem urodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:39
Tigana, Konwalia, Carmen.92, Ivettka, OlaW84, 1kasiulka1, radiszka, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Hejka:) wróciłam od gina, 3,5 godziny mi to zajęło, bo oczywiście jeszcze shopping po drodze i 6km znów zaliczone:) odpocznę trochę i lecę na zakupy spożywcze:) z dzidzią wszystko ok, cały czas jest główką do dołu i chyba już raczej się nie odwróci:) tętno Niuni ok:) ja ciśnienie 120/56, więc tez ok:)
Karola, MłodaMama witajcie:) ale nas dużo się zrobiło:) super!
Młoda Mama ja też mam na 30 lipca termin, podobnie jak Mia:) ja czuję ruchy po bokach, az takie wypukłości są, brzuch się wygina, pewnie wymachuje rączkami i nóżkami:) nie masz czym się martwić.
Daven dobrze,że teraz wszystko ok. Ja jestem po operacji tarczycy,ale z zajściem na szczęscie nie miałam problemu, tylko 1 ciążę poroniłam niestety,ale to nie miało związku z tarczycą.
Oglądałam po drodze szlafroki,ale żaden mi nie wpadł w oko. W triumph koszula do karmienia 159zł;p a jak chcemy kupić 2 i jedną do porodu, to same koszule ponad 400zł heh, szok:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:44
katepr, Tigana, wikaa, Ivettka, OlaW84, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
mon!ita, sen niezły, ale sądząc po uśmiechu to chyba nie przepadasz za nią
ja starszego już po 3 dniach zostawiłam z moim tatem i poszłam na spacerek godzinny bo aż mnie nosiło
Ola fajny brzuszek
Amarranta, ale słodki kącikhihi fajnie wyszło
Brzuszek też fajny -
Witam Lipcóweczki
Ja od rana na nogach. Najpierw badania w laboratorium z moimi Księżniczkami a potem chwilowa wizyta u mojej mamy. Coś mi się widzi, że długo w dwupaku nie będę. Coraz częściej mam skurcze, póki co nieregularne. Pachwiny nap... bolą cholernieno i czop zmienił barwę na jasny brąz, więc rozwiązanie tuż tuż. Idę odgrzać gołąbki a potem chwila odpoczynku i pakowanie torby bo wczoraj mi się nie chciało
Miłego popołudnia Kochane -
Hej
kate851 super że córcia ładnie leży, ja też mam nadzieję że moja ise już nie odwróci, chociaż czasem się tak wierci że się zaczynam bać.
Fajnie ze tyle nowych dziewczyn się pozgłaszało, witamy i zapraszamy !
NIe wiem czemu ale mi się zdjęcia nie pokazują, tylko linki same...
Mia1988, ja też tak miałam że się zakochałam w swoim wózku (Hartan Vip), dla mnie bił na głowę inne w sklepie, i owszem, kosztował 700 euro i niektórzy się dziwią, że tyle wydaliśmy, ale dla mnie jakość jest ważna, to ja będę ten wózek targać każdego dnia przez najbliższy czas więc musi spełniać moje oczekiwania.
Tez się zastanawiam, czy będę w stanie zostawić córcię na początku z kimkolwiek innym, ale chciałabym żeby tatuś z nią umiał zostać z godzinkę czy dwie w razie potrzeby a nie hodować cycusia mamusi od małego. Ale co z tego wyjdzie to czas pokaże.