Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Daven - dzięki za komplement co do wybranego przez nas imienia dla synka
Uśmiałam się czytając twój post apropo tych imion którymi można tylko dzieciaki pokarać, by wiedziały że w życiu nie ma lekko hehe skąd się takie biorą nie wiem heh , a co do wyboru imienia dla waszej córci to pewnie sam pomysł przyjdzie wam do głowy i wybierzecie jakieś fajne
Ps : na pierwszej stronie mamy tabelkę do której możesz się wpisać jeśli chcesz , są tam info o każdej z nas
amarranta - bardzo fajnie urządzony kącik dziecięcy i brzucholek tez fajny
Nie wiem kochane jak wasze dzieciątka, ale mój Kamilek ogólnie a dziś to już wyjątkowo baaaaaardzzzzooooo aktywny przez praktycznie cały dzień. A czytałam ostatnio że pod koniec ciąży dziecko staje się mniej aktywne bo też przygotowuje się i zbiera siły na przyjście na świat, a mój maluszek przeczy tej regule heheeheh
amarranta lubi tę wiadomość
-
juwelka wrote:oo dzięki Livia, mam nadzieje że to w każdym szpitalu obowiązuje bo wiesz, nigdy nic nie wiadomo;))
Jak się czujesz?;]
Co szpital to obyczaj ale nie dam sobie wcisnąć antybiotyku na wszelki wypadek
Czuję się w miarę - wielka i ociężała jużWg poniedziałkowej wizyty Tomcio waży 2940g i raczej nie pojawię się na kolejnej u mojej lekarki 6 lipca. Przez tydzień mam brać nospę bo już skurcze mnie łapią a czekam na męża do 24 czerwca
Później odstawiam i niech się dzieje co chce
-
Kasiulka dzięki
cieszę się, ze teraz działa ten link, jednak ogarnęłam technikę
a kącik narazie tylko pomalowany, jeszcze nie urządzony, ale już jest postęp, więc się cieszę
dzięki za nazwę aplikacji, KonwaliaKonwalia, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amarranta fajny pomysł na kącik dla malucha
Co do brzuszka to widzę ze my Lipcowki wszystkie takie zgrabniutkie, okrąglutkie mamy
Kate - wiedziałam ze nagromadzsz tyle ciuszków dla Nelci, ze całe belly byś obdzielić mogłaheheh
Dobrze, dobrze będzie nasza forumowa strojnisia
Doskonale cię rozumiem, bo gdybym spodziewała sie córeczki to mogłybyśmy zawody co do ilości sukieneczek urządzaćhahahah
Witam nowe Lipcowki, alez was sie tu ujawniło...
Fajnie, im więcej tym lepiej...
Piszcie coś więcej o sobie -
Hej! To dzisiaj miałam pierwsza pobudkę
mąż o 6 do pracy wyszedl, wstałam z nim i jakoś się rozbudziłam.
Carmen witaj, powiedz coś o sobie:) im więcej nas tym lepiej:)
Dziękuję za miłe słowa, dziewczynyTeż mi się wydaje z jednej strony, że brzuszek wcale nie taki duży, jak na te tygodnie, a z drugiej - jest taki wielki
Kate, ja myślałam po prostu o pomalowaniu całej ściany na kolor (dalej stoi nasze łóżko), mój mąż miał taki pomysł z tą ścianą, ja bym na to nie wpadła i bałam się, jak zaczynał, co z tego wyjdzie;) ale jest super dla mnie
dzisiaj się wybieram na sport dla ciężarnych, mąż się ze mnie wczoraj śmiał, że gdzie z takim brzuchem;) ale byłam tam w zeszłym tygodniu i były dziewczyny z takimi dużymi brzuszkamino i kasa chorych za to płaci, bo nie byłam na szkole rodzenia. żałuję, że tak późno odkryłam to miejsce, ale lepiej późno niż wcale.
miłego dnia, udanych wizyt!1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Witam
Ja z kompa obczaję później te fotki
Śniło mi się dzisiaj, że Katepr urodziła, a później któraś napisała, że Ewela pojechała do szpitala i dali jej do wyboru czy chce cesarkę czy sn i chwilę później już miała dzidziao takie sny
OlaW84, katepr, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Witaj Carmen:) napisz coś o sobie:) jak się czujesz od początku ciąży? skąd jesteś?
Mia hehe oj tak o umiarze w kupowaniu ubranek dawno zapomniałam;p jak widzę te wszystkie słodkie pajacyki, sukieneczki, to po prostu tracę głowę;p
Rex,ale miałaś sny:) ja po 7 się obudziłam, bo mój M tak mnie całował po buzi,że się obudziłam hehe:) i już wstałam:)
Lecę dziś do gina, po 9 wychodzę bo znów spacerek:)
My kupiliśmy zestaw 3 w 1, wózek tako i fotelik do kompletu.
Aaa i witamy się w 35tc:)
Miłego dnia Kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:31
amarranta, Mia1988, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość