X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • eve90 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panna Truskawka mam identycznie! Też mnie wszystko już denerwuje i jeszcze nie wiem czy nie zarazilam się krztuscem od chłopaka siostry mojego z którym dużo przebywalismy a on dopiero się zbadał niedawno - jestem wsciekla bo jeszcze tego mi brakowało w ostatnim etapie ciazy...

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • eve90 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym mam takie pytanko, gdyż czas już rozejrzeć się za stanikami do karmienia, jeden chce kupić na szkole rodzenia a ostatnio w gazecie widziałam ze w h&m są staniki do karmienia, na zdjęciach i z opisu wyglądają całkiem całkiem ale czy ktoras z was kobitki posiada stanik do karmienia stamtąd?

majeczka87 lubi tę wiadomość

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kijanka cieszę się, że mogłam pomóc :-D mam nadzieję, że będzie Pani zadowolona :-). Hotelik ten Siora moja wyczaiła i kilka razy rezerwowała tam znajomym pokoje, więc hotel sprawdzony i cena nawet w miarę jak na tą część miasta.

eve90, Zuzulka88, kijanka_88, kot_bury lubią tę wiadomość

• kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusella wrote:
    Kijanka cieszę się, że mogłam pomóc :-D mam nadzieję, że będzie Pani zadowolona :-). Hotelik ten Siora moja wyczaiła i kilka razy rezerwowała tam znajomym pokoje, więc hotel sprawdzony i cena nawet w miarę jak na tą część miasta.

mnie tam jest o obojetnie gdzie mieszkam jak bym jechala sama to wybralabym hostel po tanioszce ale szanowna młoda i jej "opiekunka" (jeszcze nie wiem kto pojedzie ,bo m nie moze abuuuuu ) juz w 12 osobowej sali to lipa... swiat sie zmienia nasz, nadciąga nowe :P

jeszcze raz dziekuje

jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

Kijanka
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve ja kupiłam w h&M wyglądaja spoko :) rozmiar mi się zgadza bo zazwyczaj kupuje staniki w tym sklepie :) wzięłam takie bardziej sztywniejsze bo stricte materiałowego nie usztywnianego nie chcialam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 23:22

jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kijanka_88 wrote:
    Dziewczyny z Londynu i okolic pomocy !!
    Czy znajcie moze jakiś hotel, pensonat, B&B w okolicach centrum Londynu ( Konferencja w Queen Elizabeth Center) gdzie we wrześniu mogę przez 5 dni żyć z 3 miesięczną młodą a nie będzie to kosztować moich 10 tys złoty , matko booska przeraziłam się jak zaczełam szukać... :( załamka totalne a nie chce jej na 5 dni zostawiać ;( abuuuuu

Kijanka, niestety jeśli chodzi o centrum to może być ciężko... Ceny są kosmiczne.
    A może spróbuj na jakiś portalach gdzie ludzie wynajmują swój pokój czy mieszkanie na kilka dni bo np wyjeżdżają czy coś. Nie wiem jak się nazywają, ale wiem że są takie.

Właśnie doczytałam, że już znalazłaś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 23:38

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • eve90 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie kama ja też bym chciała troszkę sztywniejszy dlatego mi się spodobal, także ruszam w któryś dzień i jeśli będzie na stanie i będzie mi odpowiadał to się zaopatrze bo cena też rozsądna

majeczka87, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ta końcówka ciąży chyba się wiąże że spadkiem nastroju, bo widzę że kilka z nas ma taki kryzys. Ja co drugi dzień płacze bez powodu, a mąż ciągle narzeka, że się na nim wyzywam. Ale on po prostu mnie wkurza non stop, co ja poradzę? I jeszcze do tego ciągle się martwię o dzidzie, ciągle coś czytam, a potem się martwię. Mam za dużo wolnego czasu odkąd nie pracuje. Dzisiaj czytałam o węźle na pepowinie i teraz już do samego porodu będę się zamartwiac...

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naditta bo szlaban na internet zaraz dostaniesz!
    Proszę nie nakręcaj się niepotrzebnie bidulko... nie tak łatwo węzeł na pępowinie zrobić - to nie sznurek tylko cóś żylasto - galaretowato- sprężyste, kurcze nie wiem jak opisać...
    A na poprawę humoru - dużą porcję lodów zalecam, albo dobre ciacho :-D.

Naditta, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• Naditta Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella, ja już tak mam. Non stop coś znajdę i potem się boję i zamartwiam. Jak nie węzeł na pępowinie, to się martwię czy młody rośnie jak trzeba, czy przepływy dobre itd, ciągle coś. Odetchnę z ulgą jak dostanę dziecko w ramiona ;)
    U mnie właśnie humor ostatnio taki paskudny, że nawet ciacho ani lody na mnie nie działają. Nie mam apetytu.
    Mąż mnie wygania na usg prywatnie u polskiego lekarza, żebym zobaczyła małego i się uspokoiła. I chyba jutro się zapiszę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 00:39

jusella, stokrotka2013, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo dla męża - jak masz się martwić to lepiej sprawdzić dla własnego spokoju.
    Niestety, macierzyństwo wiąże się z ciągłymi obawami i lękami o Dziecia... i nie ważne czy w brzuszku Dzieciaczek, czy w przedszkolu, czy na studiach...
    Kurcze miałam Cię pocieszyć i chyba odwrotnie wyszło...

Mimo to spokojnej nocy życzę...

Naditta, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• kama005 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojego prędzej ukatrupie. Kurde wracaliśmy bo po niego Pojechałam do pracy a ten wielce zmęczony i on chce być jak najszybciej w domu więc teksty ciągle czemu jadę wolno (20km/h więcej) on by zrobił tak, Ciągle tylko Łapie czerwone itp itd. No miałam.ichote wjechać w zatokę autobusowa i wyrzucić go z auta. Nienawidzę jak on siedzi jako pasażer. Ja jeżdżę swoim tempem, mam swoją technikę jazdy itp. Nosz kurde. Aż mnie korciło kazać mu se wracać autobusem. Lepiej niech mnie teraz nie drażni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 00:56

TheForfie, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widze ze nie tylko ja nie spie. Dolaczam sie do narzekajacych. :/ brzuch mi ciazy juz bardzo i jakis mam zly humor, napady smutku. Zgaga, dusznosci, kopanko w zebra, no i wizja nadchodzacego porodu... To chyba hormony dziewczyny :/

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • panna truskawka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 01:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo tak: napady smutku, płaczliwość, stres przed porodem - no dosłownie wszystko mam teraz.

Ja i mój brzuch idziemy już spać (choć pewnie za niedługo pobudka na siuśki). Dobrej nocy dziewczynki, oby jutro było lepiej :)

Zuzulka88 lubi tę wiadomość

wff2tv73hpz3pa50.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 02:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie śpię :-(

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo jusella przebilas nas wszystkie z bezsennoscia :P . a ja sie witam z koszmarem semnym i to takim okropnym ze musze sie z niego teraz otrzasnac. :/

Ps. Ktoras z was ma moze biegunke? Ja ostatnie dnie wlasnie mam ni stad ni zowad bo nic nie jem takiego co mogloby ja spowodowac. Czytalam ze moze to byc znak nadchodzacego porodu ze organizm sie oczyszcza :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 06:01

jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • esoni Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2016, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny! Ja tez ponarzekam z rana a co ! Spuchłam cala tak ze nie mieszczę sie w swojej skórze, juz nie wiem co mam zrobić żeby się tej wody pozbyć! Teraz każdy ruch to katorga! Macie jakies sposoby na ta opuchliznę? Pije prawdziwy sok z żurawiny , sok z pokrzywy , herbatę z pokrzywy i nic nawet częściej do kibelka nie chodzę. RATUNKU zginę we własnym napuchniętym ciele. Cale szczęście ze ciśnienie mam caly czas 100\60 i mocz zdrowy .

3i498ribteorkobo.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esoni okłady z liści kapusty mogą pomóc, moczenie nóg w zimnej wodzie - więcej nie pamiętam :/

Oj Nowatorka bidoczku... jak śmią Ci się koszmary śnić!
    A biegunka to może od truskawek - działają oczyszczająco. Ja 2-3x do kibelka teraz chodzę - co prawda bez biegania ale gładko mi idzie.

Zasnęłam po 3ciej i narzędzie szatana (czyt. budzik) mnie obudził - jej, jak dobrze mi się spało! Kociambry chyba bardzo się przejęły tym, że chcę je eksmitować do kuchni i wstały dopiero jak ja wstałam :-D.

Dzień dobry tym co wstają lub już na nogach i kolorowych snów tym, które jeszcze słodko śpią - mam zamiar do Was dołączyć :-D

Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam :) ja od 6.30 nie śpię ale leżę w łóżku ;)esoni nie martw się ja też puchne strasznie :/ nogi jak balony ze kostek nie widac czasami :( mi pomaga moczenie nóg w wodzie zimnej z solą :)

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!

Węzeł na pempowinie nigdy niee słyszałam o tym, ale właśnie koleżanka tak ostatnio urodziła i wszystko spoko :-) był ten węzeł już dość długo i mała ok

Byłam u gina.... Wyzalilam się....jeśli chodzi o ból.... Że się boję itp....pogada z anestezjologiem wiem może się uda....
    Powiedziałam o arytmini kazał iść do kardiologa na konsultacje.... Muszę dzisiaj się umówić... Wczoraj też miałam kilka razy, ale za bardzo przesililam się pewnie...Bo sadzilam z mężem.te kwiaty...

Szyjka zamknięta więc mogę dalej plewic mimo że po tym się brzuch stawia to jest normalne mówi więc nic mi nie będzie.
    Dostałam globulki bo mam jakieś zapalenie

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
‹‹ 1064 1065 1066 1067 1068 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ