Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczynamy 36 tydzień.
http://static.pokazywarka.pl/i/6664647/374527/dsc-0710-01.jpg
Czy rzeczywiście brzuch mam nisko?LilouK, Naditta, majeczka87, jusella, Zonti, kot_bury, nowatorka, eve90, Marta22, aisa, Zuzulka88, Kasiulina, Agness27 lubią tę wiadomość
-
LilouK, ja właśnie na amazonie to wypatrzyłam i zaczęłam się zastanawiać, czy tego potrzebuje, bo całkiem sensownie wygląda
Dzisiaj wlazłam na amazona na dział "Baby" z myślą, że może coś mi się przypomni co musze dokupić
A parcie na odbyt to ja też mam. Nie lubię, takie głupie uczucie. U mnie już od dawna się pojawia i to ewidentnie młody coś tam majstruje, bo czuję jego ruchy tam.
Dzięki dziewczyny za wszystkie złote rady, jesteście niezastąpione!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 17:41
LilouK, jusella, Zuzulka88, Kasiulina, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Odpowiadajac na pytanie o dupie
ja nie mam, mnie bardziej cisnie na szyjke
na tyle ze czasem mam wrazenie ze mala mi wyleci miedzy nogami.
Kama chyba lekko opadl brzusiokijanka_88, jusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Tes tak mam choc dziś i tak znośnie. Kurcze właśnie gapie się na zaświadczenie od okulisty i tam nie ma jasno na białym napisane że skierowanie na cc tylko opis choroby i pod spodem decyduje lek ginekolog. Dopiero to zauważyłam ... i jestem w stresie , bo nie chce zbierać oczu z podłogi po porodzie ... faktycznie coś wspominała że okulista już nie może pisać typowego zaświadczenia na cc ale myślałam że ona tak napisała.. a tu dupa kuźwa ale ja jestem .. wcześniej tego nie zobaczyłam z tego roztargbienia ..
[/url]
-
Karolajjn generalnie ostatecznie decyduje lekarz przyjmujący cię na oddział i żadne skierowanie gwarancji ci nie da.
Z tego co wiem, to nie podważają zaświadczeń od psychiatrów tylko.
Dlatego na Twoim miejscu dopilnowałabym, żeby twój lekarz wystawił ci skierowanie na cc na podstawie tego pisma od okulisty. Żeby to twój lekarz, a nie ten ze szpitala podejmował decyzję. Będzie większa szansa, że od kolegi po fachu skierowanie uznają za zasadneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 18:46
Karolajjn:), Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta nam znów mówiła, że wsjo ryba -czy oczy otwarte czy zamknięte. Najważniejsze, żeby przeć "od łokci" w dół - tzn. powietrze przeponą nabierać i przeć a nie górą, bo wtedy faktycznie mogą naczynka popękać.
Ale się dziś obżarłam - naszła mnie ochota na zupę grzybową i zrobiłam - pychotka. Tylko nie wiem, czy Szymciowi smakowała, bo po obiedzie rozciągnął się na całą długość, giczołki pod żebra wsunął i kazał mi przez prawie godzinę płasko leżećMarta22, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś miałam wątróbkę z ziemniakami na obiad (wiem, ze sporo osób nie lubi, ale my z mężem uwielbiamy). Jutro chyba po taniości jakieś kotlety usmażę. Rano mamy w planach zakupy, więc zobaczymy czy schabowe czy może piersi kurczaka.
Maka, Zuzulka88, kot_bury, Kasiulina lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Ja 15 :p
aisa, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g;