Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Elza :) wrote:Dzień dobry:)
na fioletową stronę trafiłam kilka dni temu i cały czas zastanawiam się gdzie się umieścić. Ovu wyznaczyło mi termin porodu na 1 sierpnia 2016 ale osobiście jakoś mi bliżej serca data 31.07.2016.
Czy mogę się do was dołączyć?
Elza, ja mam na 30 lipca, więc też się zastanawiałam, czy jestem lipcówka, czy sierpniówka. Masz jakieś objawy na tym etapie? Bo ja, na razie żadnych. Robiłaś betę?malika89 lubi tę wiadomość
-
ada, koleżanka miała krwiaka, wchłonął się, ale musiała leżeć prawie do końca ciąży. Wszystko było ok, urodziła zdrową, dużą córkę. Położna mi tłumaczyła, że te krwiaki, to dość naturalna rzecz i się wchłaniają, więc głowa do górystarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Nataszka gratuluję! Ale wspaniale! u mnie było widać jedno maleństwo blizniaki to podwójne szczescie;)
Angella ja od początku jestem na l4 od 11 dnia po owulacji.Nanatasza lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Wczoraj byłam na usg. Widziałam serduszko Za tydzień mam iść znowu żeby sprawdzić czy serduszko jest aby na pewno jedno bo lekarza dziwi mój wysoki progesteron.
Szczerze mówiąc wolałabym pozostać przy jednym
Aha i mój suwaczek coś oszukuje bo dzidzia ma 7,3 mmWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 08:34
Nanatasza, aisa lubią tę wiadomość
-
Mona, to tak jak u mnie było tydzień temu jedno serduszko, ale bardzo wyska beta, no i wczoraj 2 serduszka
namea, Edka lubią tę wiadomość
starania od 2007
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNanatasza wrote:Mona, to tak jak u mnie było tydzień temu jedno serduszko, ale bardzo wyska beta, no i wczoraj 2 serduszka
Bo ja betę badałam w 13 i 15 dpo. Póżniej już nie badałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 08:44
Karolina_karolina lubi tę wiadomość
-
ada89 wrote:No mam nadzieje,że ten krwiaczek rzeczywiście się wchłodnie a nie pęknie czy cos? Któraś miała do czynienia z krwiakiem albo słysza od kogos? Moj ma tak 3,5x1cm nie wiem czy to duży?
ada89 lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Nanatasza wrote:Mona, to tak jak u mnie było tydzień temu jedno serduszko, ale bardzo wyska beta, no i wczoraj 2 serduszka
Co?!!! Czy ja dobrze czytam?Nanatasza lubi tę wiadomość
a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
-
Natasza, serdeczne podwójne gratulacje!!
Ja jestem z ciąży bliźniaczej jednojajowej. Mamy super kontakt z siostrą i zawsze wszystko robiłyśmy razem jako maluchy (później w sumie też
Tylko początki będą trudne ale za to podwójne szczęścieNanatasza, Inska lubią tę wiadomość
-
Nanatasza gratulacje ogromne !!!! zazdroszcze Ci strasznie! Ale to masz w nagrode za te lata staran
Mi sie zawsze marzyly blizniaki. Kolezanka niedawno urodzila dwie dziewczynki. Narazie obowiazki razy dwa i nigdzie sama nie moze sie ruszyc, wiec jest mocno ograniczona, ale za to tyle radosci, ze nie da sie opisac!
Naprawde niesamowicie zazdroszcze i gratuluje :* :*
I pamietaj teraz lez i sie oszczedzaj! Dzidziusie najwazniejsze.Nanatasza, aisa lubią tę wiadomość
Moj Aniolek 10 TC - 03.12.2015 (*)
-
Grzybka wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma problemy z tarczycą? Jak robiłam sobie badania przed ciążą (koniec sierpnia) to miałam tsh w normie, coś koło 3, ale wczoraj miałam już 5,116. Zaczęłam szósty tydzień. Mój gin, jak do niego dzwoniłam powiedział, żebym spróbowała umówić się do endo, a jak się nie uda to mam wizytę 1 grudnia i wtedy pogadamy. Wizytę u endo umówiłam na sobotę, ale zastanawiam się, czy nie szukać kogoś wcześniej?? Czy to podwyższone tsh może zaczekać jeszcze tydzień? Czy trzeba działać jak najszybciej? Zastanawiam się czy to spokojne podejście mojego gin powinnam odczytywać jako dobry znak (nic się nie dzieje, można zaczekać), czy jako jego olewcze podejście do tematu? Chodzę do niego od 3 lat i do tej pory byłam zadowolona.
-
Edka wrote:Dziewczyny miłego dnia ja cały dzień w pracy, tzn 11-22 na L4 od wtorku idę, w sobotę ostatni raz do pracy na noc
to życze, by Ci szybko dzień zleciałEdka lubi tę wiadomość
starania od 2007
ivf czerwiec 2016 [*] [*]