Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sanna no właśnie najgorsze jest to, że nie wiadomo kiedy przyleci. Najpewniej pod koniec października dopiero . Pocieszające jest to, że na 99% od lutego zjedzie na stałe do Pl . A na razie muszę wziąć się w garść i przetrwać jakoś - dobrze, że przy Maluszku czas szybko leci
Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Jusella wspolczuje.. Grunt ze jwk wroci to na dobre
Basia slyszalam ze niw bardzo samemu ekspeeymentowac z mlekien. Pod okiem pediarey lu. Poloznwj powinny byc wszelkie zmianyjusella lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnyJusella, przytulasek :*
Wiem, że to nie to samo co od Tatuśka, ale musicie sobie jakoś radzić. Fajnie, ze niedługo będziecie razem na stałe.
Jesteś dzielna babeczka
Brawo Ty!jusella, Agness27, kot_bury, stokrotka2013, _analiza lubią tę wiadomość
-
Dokładnie tak jak mowi Majeczka. Każda zmiana mleka tylko pod okien pediatry.
My na początku mieliśmy NAN HA ale mała miała kolki wiec zostało zmienienie przez pediatrę na NAN sensitive ale po tym mleku miała znowu zaparcia i juz chciałam zmieniać na inne ale najpierw zadzwoniłam do pediatry i ta najpierw kazała zmienić wodę bo stwierdziła ze ciagle zmienianie mleka jest złe. Wiec mamy narazie próbować sama zmiana wody przez tydzień czy dwa. Potem ewentualnie zastanowimy sie nad zmiana mleka.Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Witam się
Chciałam dzis rano napisać ale niestety mój głodomór nie dal a porę byliśmy w przychodni po receptę na pneumokoki i pytaliśmy sie w aptece to 219 zl.
Potem byliśmy w hm i nie mogłam się oprzeć i kupiłam kolejna sukienkę i 2 bluzki
Dlugo nic nie kupywalam wiec trzeba nadrobić
Jutro czeka nas szczepienie i zdecydowaliśmy ze meningokoki zaszczepimy Malego po pól roku bo jak byśmy jutro chcieli to by miał 5 wkloc a tak będzie 4-mam nadzieje ze Niunio wytrzyma i ja tez bo przy córce z trudnością powstrzymywalam sie od leż..
-
Dunda a jaki skład miałaś tej papki? Też mam w domu kosmetyki z hippa, to moze dzisiaj wieczorem je wypróbuję, bo czytałam o nich pozytywne opinie.
jusella Szymonek zrekompensuje Ci brak Tatuśka
Agness pochwal sie zdobyczami ja to bidulka ostatnio nigdzie się nie ruszam my szczepimy się w tą środę. Aż się boję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 13:46
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
l -
Co do przykrywania w łóżeczku to my przykrywamy kolderka bo maly ma chlodno w pokoju a do tego na dworzu tez nie za ciepło.w sobotę bylo ladnie pierwszy raz od 1,5tygodnia.
Co krostek u nas tez są takie jak piszecie to samo zniknie za jakiś czas -tak samo miałam u córki
Ale wiadomo dla pewności warto zasięgnąć opini lekarza
Ja jutro musze sie o nie zapytać i o oczko bo nadal ropieje
Niuniusia Nasz tez tak wygina glowie i robi wielkie oczy i się rozgląda na wszystkie strony
Co do ciemieniuchy to jak sie pojawia to u nas np brwi byly w rudych strupach i na glowce strupy.
Dostaliśmy masc na receptę -cholesterolowa konsystencja wazeliny i przeszlo.
Warto wtedy np pieluszka tetrowa myc glowie i wycierać tetro a potem wyczesać.
-
dżasta88 wrote:Agness a jak Twoja córka reaguje na brata?
Teraz juz dobrze .
Jak wstaje i wtedy juz karmie Wojtka to glaszcze go po główce i przytula sie
Kilka razy pomagala mi kapac Malego i przynosi mi rzeczy jak ja poproszę
Na poczatku to probowala zwrócić na siebie uwagę a teraz jak sie bawi na placu zabaw to się nawet chwali bratemjusella, dżasta88, renieczka lubią tę wiadomość
-
Mój synek jest znowu bardzo głośny i nie rozumie ze trzeba się ciszej zachowywać, bo np. Jagoda śpi.
Na poczatku też chciał zwrócić na siebie uwagę tym, że płakał o byle co i wszystko było na nie.
Od soboty w Lidlu będą fajne ciuszki dla maluszkow:)kot_bury, jusella lubią tę wiadomość
l -
A my dziasiaj po szczepieniu i po bioderkach. Mala byla dzielna, ale mina jaka zrobila przy wkluciu byla straszna:( no i placz oczywiscie, jeszcze tak placzacej jej nie widzialam.
Jej tez oczko ropieje i prawdopodobnie to zatkany kanalik, dostala krople i mam robic masaz przy oku. No i ma tez przesuszona skore przy brwiach, to smarowac emoliemtem.TP:02.07
-
Ja to samo moja malo spi od urodzenia w dzien za to dobrze przesypia noce. Ale teraz zdarzają sie dni ze spi w ciagu dnia 1 godzinę. Gdyby nie spacer to sama bym padla bo na spacerze spi dobrze. I caly dzień przebiera nóżkami i szarpie sie przy cycu. Teraz zasnela po kąpieli i w desperacji dalam jej dzis mm na noc bo myślałam ze u mnie brak mleka ale teraz ściągam i padnie leci. Ehh padam na twarz. Macie może jakiś sposób na usypianie? Moja tylko na rękach by spala i to jeszcze najlepiej ja nosić odkladam do lozeczka i koniec spania juz nie wiem jak sobie z tym poradzić...a im dluzej nie śpi tym gorzej marudzi wieczoremKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda!