Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angel dzieki bede obserwiwac
Zielobe kupy sa objawem nietolerancji na dany produkt ktory powinno sie tymczasowo wyeluminowac z diety mamyAgness27, dżasta88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Hej dziewczyny dawno tu nie zahladalam ale nie wiem gdzie szukać odpowiedzi.. Jestem 5 tygodni i 3 dni po porodzie do teraz wszystko było w normie nosiłam kładki i już prawie nic nie budzilam, w niedzielę mój się nakręcił i trochę mnie tam podotykal, ale przez kilkanaście sekund nie trwało to długo bo mała zaczęła płakać od tamtej pory zaczęła lecieć znów mi krew taka żywa fest czerwona, bez żadnych skrzepów ani nic, do gina ide w poniedziałek, miała tak któraś z was wiecie może co się stało?
-
My podajemy małej wodę dla niemowląt Baby Zdrój. I do picia i do robienia mm.
Agnes super ciuszki
Nasza robi czasami zielone kupki ale to wychodzi wtedy jak długo męczy mleko i się zimne robi.
Dzisiaj idziemy na bioderka. Wizytę mamy o 16:45.
Ja też nadal nie wiem czym szczepic a mój to się nawet tym nie interesuje i zwalił wybór na mnie. Ehh... Głupek.
Byłam wczoraj u ortopedy. Mam zleconą rehabilitację na moje plecy. Musze się wziąć zapisać. Oby pomogło.
Moja jest bardzo ruchliwa. Czasami ciężko ja utrzymać, w łóżeczku ciągle jak nie spi to sie rusza. Na macie to samo ale w bujaczku chociaż trochę się uspokaja.Agness27, dżasta88 lubią tę wiadomość
-
The forfie możliwe że podczas podniecenia macica mocno się obkurczyla... Pamiętaj to jest polog .. Macica to jedna wielka rana która przez 6 tyg się obkurcza i zamyka... Wiec radzę Ci się wstrzymać abyś jakiegoś krwotoku nie dostałahttps://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
Już po szczepieniu - po rozmowie z lekarką zdecydowałam o szczepieniu szczepionkami sanepidowskimi a więc 3 wkłucia. Mój mały Bohater bardzo dzielnie to zniósł, prawie nie płakał - pokwilił chwilkę i rzucił się na cyca. W nagrodę poszliśmy na zakupy:
http://static.pokazywarka.pl/i/6856749/265934/0-02-01-0f045878a07a2774668b127bc2f18188575d5475a0b447fb5dea202cfdeba75e-full.jpg
Teraz Bidulek troszkę marudny, śpi ale co chwilkę wybudza się z płaczem po czym zaraz się uspokaja. Żal mi Maluszka mojego. Biedne te nasze dzieciaczki
Ziutuś mój kochany w ciagu miesiąca prawie 2 kg przybrał na wadze i 1 cm urósł - teraz waży 5,5 kg i ma 57 cm. Nadrabia .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 16:33
stokrotka2013, renieczka, dżasta88, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
My się szczepilysmy wczoraj. Jagódka zniosła je bardzo dobrze. Wybraliśmy 5w1 i rota, a za 6tyg dojdą jeszcze pneumo.
Moja niunia (odpukac) ostatnio jest bardzo grzeczna
Agness super mamuśka z Ciebie sukieneczki też ładne
Jusella widac ze chlopak lubi sobie pojesc ladnie przybrał moja wazy 4360 gdzie zrobiłaś takie fajowskie zakupy?
Co do kup to dziewczyny nie pomogę, bo Jagoda rzadko je robi a jak zrobi to jest taka jaka powinna być. Bierzemy sobie dicoflor i debridat na wyregulowanie.jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
l -
Książka w księgarni edukacyjnej (bardzo udany zakup- setka wierszyków Brzechwy i tylko 35 zł za wydanie w twardej oprawie a w środku ładny, gruby papier) a reszta w 5-10-15 (koszulka z 39 zł na 9,99 przeceniona).
Dziewczynki- czy Wasze Dzieciaczki miały gorączkę po szczepieniu? I czy można Maluszka kąpać po szczepionce? Coś mi się kojarzy, że nie można moczyć tam gdzie wkłucia było ale pewna nie jestem i na wszelki wypadek Szumcio brudas poszedł spać a ja solidarnie razem z NimSanna, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Sanna - Szymcio noc spokojnie przespał, choć od 3ciej musiałam Go przytulać. Temperaturka spadła i teraz 37 stopni ma. Najwyższa to 38,4. Teraz Ziutuś śpi u mnie na klacie ale o tej godzinie to u nas tradycja.
Trzymam za Was kciuki, cobyście dzielni byli - oboje. Daj znać jak po szczepieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 08:26
Sanna, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe dzielne te wasze ziuty ja na swoja wolam żabcia i tez rano sie z tego smieje aż pieje. Czy sa tutaj jeszcze mamy kp ? Bo widzę ze wiele mam przeszlo na mm. Mam taki problem ze moja nie chce ssać cyca wieczorem czasem nawet w dzien to trwa juz 2 tygodnie. Tylko sutka polize i od razu odrywa sie i placze. W ciagu dnia i w nocy dobrze ssie polyka...myslicie ze to wynika ze zmęczenia wieczorem czy bardziej z przyzwyczajenia sie do wieczornej butli bo przed snem dostawala moje ściągnięte lub mm reszta to byla caly czas pierś. Mam czasem wrażenie ze oduczyla sie ssac cyca a umiaka pięknie od urodzenia i orzezbpierwszy msc czy jej lecialo mleko czy nie to chciala ssac potem doszedl smok; butelka wieczorna i boje się ze to przez to a odzwyczaić ja to chyba teraz niemożliwe bo drze się wieczorem
jusella lubi tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Niuniusia my się cycujemy. Teraz tylko kp. Raczej Ci nie pomogę, bo na szczęście nie mamy takich problemów. Nie wiem, może zjadasz albo pijesz coś co zmienia smak mleka i Kornelci nie pasi? tylko musiałoby to być o stałej porze, skoro taki problem wieczorem macie. Albo Panna faktycznie do wieczornej butli przyzwyczajona. Tyle mi do głowy przychodzi.
Milcia dzięki za odpowiedź
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 10:13