Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy bujaczek z Fisher Price i pozycja jest bardziej lerzaca ale i tak brzydka dotyka klatki.
Też się wybraliśmy na dłuższą wycieczkę z synkiem i było cycowanie w plenerze i Piotrusiowi smakowało na świeżym powietrzu .
Umowilam się w koncu na szczepienie na przyszłą środę uff mam stresa normalnie.
Choć nie mam dużo czasu żeby tu zaglądać na bieżąco to też ubolewam nad tym ze przeniesliscie się na fb.
Miłej nocki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 03:29
jusella, aisa, dżasta88, Agness27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia ) -
My po wczorajszym szczepieniu położyliśmy sie wszyscy spac po 21 Pawełek był bardzo dzielny zakwilil tylko a pózniej robił smutne minki po szczepieniu w nagrodę dostał cyca i wróciliśmy do domku temperatury nie było i odczynu tez nie aktualnie młody spi wiec i na po śniadaniu wykorzystam momentu sie położę
jusella, renieczka, aisa, dżasta88, stokrotka2013, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Pauli przepraszam ale ciągle coś i nir miałam czasu zajrzeć na forum i w wiadomości. Wybacz proszę
My mamy bright starts ingenuity easy swing i mała jest w nim bardziej na leżąco niż w foteliku. Oczywiście trzymamy jak max 2h tak jakby siedziała w foteliku.
Nasza wieczorem jak jest zmęczona to jest marudna i płaczliwa albo sir cieszy bawiąc na macie edukacyjnej. Czasami żeby ją zmęczyc wystarczy ją położyć na brzuszku
Ja się boję tych szczepień. Bierzemy 6w1 plus rotawirusy plus pneumokoki. Zobaczymy. Szczepimy się 5 września.
Moj teraz siedzi z małą także ja mam chwilę dla siebie. Jeszcze pranie muszę wstawić. Pogoda super, cieplutko ale w mieszkaniu jak dla mnie chłodno.
Dopadł mnie jakiś katar więc muszę się wziąć za leczenie swojej osoby.jusella, dżasta88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Niuniusia ja kp. Moj sie odrywa od piersi kiedy ma.kolki. kilka razy dzoennie mi sie to zdarza. Musze go uspokoic potanczyc na raczkach i probuje ponownie.
38,5 bez zbijania tempki? No to ja mam.inne zdanie. Nas uczyli ze wlasnie przy 38,5 jest tempka ktora juz mozna zbijac.. Pomyslalm sobie ze mam syrop ale nawet nie wiedzialabym jak dawkowac.. Goraczka jey grozna dla dzieci
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Witam sie wieczornie.
Dzis Wojtus kolejny dzien byl niespokojny i marudzil ..
A do tego znowu kaszel mnie meczy i to tylko wieczorami jak klade się spać i momentami ciężko mi nawet odkrztusic
Wczoraj doszedł do Nas leżaczek od siostry po jej córce ale Wojtek różnie ba niego reaguje..
Dzis upieklam ciasto-tort dla Męża na urodziny i nawet wyszlo na 29 urodziny
Ale sie cieszyłjusella, Sanna, aisa lubią tę wiadomość
-
A ja się wystraszylam że będzie katar... Młody miał przytkany nos i ciężko mu się oddychalo... Patrzę do nosa w tam głębiej koza wielka! Byl ryk, ale Gruszka poszła e ruch i po kilku próbach udało mi się ją wyciągnąć... Była wieeelka aż niemożliwe że taka może być! Teraz cichutko żadnego przytkanego noska.
Młody dzisiaj prawie wcale nie spał .. Chyba godzinę do kupy przez cały dzień.. Oby w nocy spał spokojnie..https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Faktycznie wszystko się na fb przenioslo... te które nie mają konta chyba muszą poważnie rozważyć jego założenie
Co do maty to my dostaliśmy firmy smiki taka z malpka. Bez udziwnień a mały jest nią zafascynowany. Fakt faktem po 10-15 min mu się nudzi ale zawsze cośAgness27 lubi tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Jusella to widzę ze Wy popularniz cycowaniem
U Nas Wojtek jakos polubił karmienia w miejscach gdzie najwięcej turystów
Dxis juz drugi raz przy zamku i ze 3 razy przy głównym placu
Lubi zwracać na siebie uwagę
Mi na szczęście nikt nie zwrócił uwagi ze nie powinnam w danym miejscu karmić ale za to jak byliśmy na bierkach to pani z recepcji zaproponowala mi pokoik bym nakarmila no i wogole wtedy dużo ludzi bylo ale Wojtkowi to nie przeszkadzało aby tylko dać mu cycajusella, renieczka lubią tę wiadomość
-
Stokrotko ja przy moim Wojtusiu to nie mam czasu ani pisac na fb ani tu
Po szczepieniu wydawał mi sie cieplejszy niż zwykle i dalam mu pól lyzeczki paracetamolu no i budził sie z płaczem jakby sobie przypominam bol i caly czas spal aż 2 dni po szczepieniu spokój a potem ponownie placz ,zatrzymywanie bakow.
Wczoraj tez marudzil ale może to przez pogodę no bylo troche cieplej i wialo.
My mamy tez leżaczek z Fisher price po siostrzenicy ale Wijtus wybredny jest i raz mu się podoba a raz juz nie..
-
Oj, Sanna, współczuję- ja jeszcze cieszę się "wolnością" - ciekawe jak długo, mam nadzieję, że przez cały czas karmienia cycem będę wolna od @.
U nas upały, ciężko z domu wyjść choć motywujące jest fakt, że w parku jest mega przyjemnie- tylko ta droga . Jutro planuję obiad w Texasie a potem przejść się na koncert na muszlę koncertową- za równo Texas jak i muszla są w parku.
Ciężki weekend u mnie bo bez neta na kompie. W piątek skończyła się umowa a dopiero w poniedziałek przychodzą monterzy pociągnąć światłowód. Szczęście, że Internet w komórce mam. Za to od poniedziałku necik śmigać będzie jak ta lala - byle do 11stej
Dzieć mój po 20 padł i teraz tylko krótkie karmienie było i znów komara tnieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 01:13