X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • stokrotka2013 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 03:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy bujaczek z Fisher Price i pozycja jest bardziej lerzaca ale i tak brzydka dotyka klatki.
    Też się wybraliśmy na dłuższą wycieczkę z synkiem i było cycowanie w plenerze i Piotrusiowi smakowało na świeżym powietrzu :).

Umowilam się w koncu na szczepienie na przyszłą środę uff mam stresa normalnie.
    Choć nie mam dużo czasu żeby tu zaglądać na bieżąco to też ubolewam nad tym ze przeniesliscie się na fb. :(
    Miłej nocki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 03:29

jusella, aisa, dżasta88, Agness27 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72585.png
    Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia <3)
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wczorajszym szczepieniu położyliśmy sie wszyscy spac po 21 Pawełek był bardzo dzielny zakwilil tylko a pózniej robił smutne minki po szczepieniu w nagrodę dostał cyca i wróciliśmy do domku temperatury nie było i odczynu tez nie aktualnie młody spi wiec i na po śniadaniu wykorzystam momentu sie położę

jusella, renieczka, aisa, dżasta88, stokrotka2013, Agness27 lubią tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauli przepraszam ale ciągle coś i nir miałam czasu zajrzeć na forum i w wiadomości. Wybacz proszę :)

My mamy bright starts ingenuity easy swing i mała jest w nim bardziej na leżąco niż w foteliku. Oczywiście trzymamy jak max 2h tak jakby siedziała w foteliku.

Nasza wieczorem jak jest zmęczona to jest marudna i płaczliwa albo sir cieszy bawiąc na macie edukacyjnej. Czasami żeby ją zmęczyc wystarczy ją położyć na brzuszku :D

Ja się boję tych szczepień. Bierzemy 6w1 plus rotawirusy plus pneumokoki. Zobaczymy. Szczepimy się 5 września.

Moj teraz siedzi z małą także ja mam chwilę dla siebie. Jeszcze pranie muszę wstawić. Pogoda super, cieplutko ale w mieszkaniu jak dla mnie chłodno.

Dopadł mnie jakiś katar więc muszę się wziąć za leczenie swojej osoby.

jusella, dżasta88, Agness27 lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • dżasta88 Przyjaciółka

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakich mat edukacyjnych używacie? My jeszcze nie mamy żadnej, może coś polecicie? :)

l22nkrhm22kbaufb.png
    atdcanliphuvudhs.pngl
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuniusia ja kp. Moj sie odrywa od piersi kiedy ma.kolki. kilka razy dzoennie mi sie to zdarza. Musze go uspokoic potanczyc na raczkach i probuje ponownie.

38,5 bez zbijania tempki? No to ja mam.inne zdanie. Nas uczyli ze wlasnie przy 38,5 jest tempka ktora juz mozna zbijac.. Pomyslalm sobie ze mam syrop ale nawet nie wiedzialabym jak dawkowac.. Goraczka jey grozna dla dzieci

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie wieczornie.
    Dzis Wojtus kolejny dzien byl niespokojny i marudzil ..
    A do tego znowu kaszel mnie meczy i to tylko wieczorami jak klade się spać i momentami ciężko mi nawet odkrztusic :(

Wczoraj doszedł do Nas leżaczek od siostry po jej córce ale Wojtek różnie ba niego reaguje..

Dzis upieklam ciasto-tort dla Męża na urodziny i nawet wyszlo na 29 urodziny :)
    Ale sie cieszył ;)

jusella, Sanna, aisa lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się wystraszylam że będzie katar... Młody miał przytkany nos i ciężko mu się oddychalo... Patrzę do nosa w tam głębiej koza wielka! Byl ryk, ale Gruszka poszła e ruch i po kilku próbach udało mi się ją wyciągnąć... Była wieeelka aż niemożliwe że taka może być! Teraz cichutko żadnego przytkanego noska.
    Młody dzisiaj prawie wcale nie spał .. Chyba godzinę do kupy przez cały dzień.. Oby w nocy spał spokojnie..

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • Dunda Ekspertka

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie wszystko się na fb przenioslo... te które nie mają konta chyba muszą poważnie rozważyć jego założenie ;)

Co do maty to my dostaliśmy firmy smiki taka z malpka. Bez udziwnień a mały jest nią zafascynowany. Fakt faktem po 10-15 min mu się nudzi ale zawsze coś ;)

Agness27 lubi tę wiadomość

<3 Marcel Zdzisław vel. Pająk
    mhsvl6d8imp4ywo3.png
    PCO stwierdzone w 2008r.
    05.2015 cb (6tc)
    1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
  • Angel0101 Przyjaciółka

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze ten fb bo bylo tu tak fajnie.

TP:02.07
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy mate baby gift taka podłużna która potem można złożyć w taki ala domek. Fajna jest. Co prawda jest 6+ ale nasza się super bawi :)

Pauli czekam na linka do konta na fb

1usapiqvhk164civ.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 04:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella to widzę ze Wy popularniz cycowaniem ;)
    U Nas Wojtek jakos polubił karmienia w miejscach gdzie najwięcej turystów ;)
    Dxis juz drugi raz przy zamku i ze 3 razy przy głównym placu :)
    Lubi zwracać na siebie uwagę :)
    Mi na szczęście nikt nie zwrócił uwagi ze nie powinnam w danym miejscu karmić ale za to jak byliśmy na bierkach to pani z recepcji zaproponowala mi pokoik bym nakarmila no i wogole wtedy dużo ludzi bylo ale Wojtkowi to nie przeszkadzało aby tylko dać mu cyca ;)

jusella, renieczka lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Karolajjn:) Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angel to dołączaj do nas na FB

Agness27 lubi tę wiadomość

vbrjclq.png[/url]
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotko ja przy moim Wojtusiu to nie mam czasu ani pisac na fb ani tu :(
    Po szczepieniu wydawał mi sie cieplejszy niż zwykle i dalam mu pól lyzeczki paracetamolu no i budził sie z płaczem jakby sobie przypominam bol i caly czas spal aż 2 dni po szczepieniu spokój a potem ponownie placz ,zatrzymywanie bakow.
    Wczoraj tez marudzil ale może to przez pogodę no bylo troche cieplej i wialo.

My mamy tez leżaczek z Fisher price po siostrzenicy ale Wijtus wybredny jest i raz mu się podoba a raz juz nie..

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama jak xi wysłać wiadomość co do fb bo nie widzę opcji aby tutaj można było wysłać...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia musisz wysłać Kamie zaproszenie do przyjaciółek, a jak przyjmie, to w wiadomości prywatnej swoje namiary na FB.

eve90, Agness27 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to wysłałam właśnie już jakiś czas temu..

• kama005 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz w wiadomości prywatnej podaj linka do swojego profilu a ja Cię dodam do grupy :) będę wiedzieć kogo dodać ;)

basia7777, Agness27 lubią tę wiadomość

1usapiqvhk164civ.png
  • Susana Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005 wrote:
    To teraz w wiadomości prywatnej podaj linka do swojego profilu a ja Cię dodam do grupy :) będę wiedzieć kogo dodać ;)
    Kama ja tez bym poprosiła o przyjęcie do grupy na fb :)

f2w39n73e1a0z0uv.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj chyba dostałam okresu :/ a tak było milo 7tygodni po porodzie

74di4z174lr410ce.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, Sanna, współczuję- ja jeszcze cieszę się "wolnością" - ciekawe jak długo, mam nadzieję, że przez cały czas karmienia cycem będę wolna od @.
    U nas upały, ciężko z domu wyjść choć motywujące jest fakt, że w parku jest mega przyjemnie- tylko ta droga :-/. Jutro planuję obiad w Texasie a potem przejść się na koncert na muszlę koncertową- za równo Texas jak i muszla są w parku.
    Ciężki weekend u mnie bo bez neta na kompie. W piątek skończyła się umowa a dopiero w poniedziałek przychodzą monterzy pociągnąć światłowód. Szczęście, że Internet w komórce mam. Za to od poniedziałku necik śmigać będzie jak ta lala :-D - byle do 11stej :/
    Dzieć mój po 20 padł i teraz tylko krótkie karmienie było i znów komara tnie :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 01:13

‹‹ 1400 1401 1402 1403 1404 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ