Lipiec 2016
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Kama wysłałam zaproszenie na fb dzisiaj zrobiłam sobie badanie moczu,krwi i jakieś badanie na sprawdzenie stanu zapalnego w organizmie a jutro wybiorę się do gina wolę skontrolować i dmuchać na zimne wolę skontrolować i dmuchać na zimne 
 Czekam na wynikihttps://www.maluchy.pl/li-72635.png
- 

Kurcze bo z fb trochę łatwiej - aplikacja w telefonie i człowiek na bieżąco.
 Bardzo mi szkoda tego forum, porannego rytuału - śniadanko, komp i forum albo jak gdzieś na dłużej wychodziłam to po powrocie człowiek od razu biegł do kompa i nadrabiał... Agaax, stokrotka2013 lubią tę wiadomość Agaax, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
- 

Ja staram się zaglądać ale jak jestem sama z dziecmi to niestety brak czasu by cokolwiek napisać ale starsza idzie do przedszkola wiec może będzie okazja bardziej sie udzielać 

Ja właśnie skonczylam prasowanie bo od soboty sporo sie nazbieralo a zle sie czułam wiec lezalo i dochodziło nowe 

Milcia to prawda z szwami bo mi polizna tez wspominała ze do 6tyg po porodzie mogą się rozpuszczać.

A ja dzis kupiłam z takiej facebookowej wyprzedaży w naszym mieście 2 misie interaktywne : Szczeniaczek uczniaczek i mis przytulaczek 
 Jak narazie Cora wziela w obroty oba i testowała i do spania przytulaczka zabrala 

A ja się wkurzyłam bo od wczoraj mam opryszczke na ustach i nawę moich dxieciaczkow nie moge całować a szczególnie Wojtusia 
 Starsza to przynajmniej w policzek da buziaka.
 Nie lubie tego dziadostwa   jusella lubi tę wiadomość jusella lubi tę wiadomość 

- 

Agness lubię za misiaki - wrzucisz fotki?
 Nie zazdroszczę opryszczki - w życiu nie miałam i niech tak zostanie 
 Mnie się wczoraj udało prasowanko ogarnąć ale cóż z tego skoro lada moment następne będzie...

Od wczoraj poluję na komara, który poluje na nas. Cholera jedna chyba szkolona, bo nie mogę dziada ubić . Mimo moskitier w oknach jakoś się do domu przypałętał. Wczoraj Szymcia dziabnął, mnie też pogryzł. Niech ja go tylko dorwę! . Mimo moskitier w oknach jakoś się do domu przypałętał. Wczoraj Szymcia dziabnął, mnie też pogryzł. Niech ja go tylko dorwę!

Spokojnej nocki 
  Agness27 lubi tę wiadomość Agness27 lubi tę wiadomość
- 

U nas kicha. Totalnie się nie dogadujemy... Mam dość. Chciałam z nim pogadać ale wieczorami się nie gada a ja potrzebowałam tej rozmowy... Trudno... Zamkne się w sobie najwyżej. O!

Ja mam zakaz sexu bo wciąż wszystko sie nie pogoilo.

Dzisiaj byłam na spacerze z kolezanka i jej zresztą starsza od naszej o 4 miesiące.
- 

My bylismy caly dzien na dworze jak wyszliśmy o 10 to Pawełek spał w wózku a ja skosilam trawę wypłowiałe wjazd pozniej urządziliśmy sobie półtora godzinny spacer do biedronki kupiłam udka z kaczki na sposób orientalny ciekawe bedą dzis na obiad po powrocie pozbierałam jeszcze szyszki na ogrodzie i wyplewilam chodnik wiec pracy było co nie miara aktualnie po karmieniu pozdrawiamy i idziemy spacWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 03:50  jusella, stokrotka2013 lubią tę wiadomość jusella, stokrotka2013 lubią tę wiadomość 
- 

Hej babki! Wczoraj po rax pierwsxy wybralan sie na wycieczke z synem autem. Wxielam kolezanke do pomocy jak bede u kosmetyczki. I co? Akumulatir rozladowany a z wozka kolko zaczelo wypadac hehe na szczrscie maz przyjechal i wyratowal brwi zrobione samochod caly hehe brwi zrobione samochod caly hehe Sanna, aisa, Agness27, stokrotka2013 lubią tę wiadomość Sanna, aisa, Agness27, stokrotka2013 lubią tę wiadomość 
 Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości 56 cm szczęścia 3580 g miłości 
 Urodziłem się 12 lipca 2016

- 

Niby tak bo jest aplikacja fb. Ale forum też spokojnie chodzi na smartfonie, ja tak cały czas korzystam. Fb miało być do ważnych linków i łatwiejszego wrzucania zdjęć a wyszło jak wyszło.jusella wrote:Kurcze bo z fb trochę łatwiej - aplikacja w telefonie i człowiek na bieżąco.
 Bardzo mi szkoda tego forum, porannego rytuału - śniadanko, komp i forum albo jak gdzieś na dłużej wychodziłam to po powrocie człowiek od razu biegł do kompa i nadrabiał...
 Mi się rozmowy na fb nie podobają bo posty się mieszają i zbyt trudno potem odnaleźć interesującą info która była gdzieś wcześniej. Do tego niepełna lista osób udzielających się no i brak suwaczków   Sanna, Agness27, jusella lubią tę wiadomość Sanna, Agness27, jusella lubią tę wiadomość
- 

Pogoda może być tylko humoru brak.... Mam dość mojego, jego braku zrozumienia i zgryzliwosci. Nic nie rozumie, nie chce gadac chociaż mi na tym bardzo zależy. Jak ten związek się nie rozsypie to będzie cud... A do d to wszystko. Powiem wam że od rana mam ochotę wyjść na cały dzień i tu nie wracać. Oczywiście wziąć małą ze sobą.
- 

Oto moje zdobycze za 85 zl a normalnie ok 200zł za nowe by wyszlo albo i wiecej doliczajac wysyłke
 https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee92d7c1b8d4.jpg

A tu Wojtuś
 https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56e34f701ce6.jpg aisa, Milcia, jusella, majeczka87, Ejrene, Dalile lubią tę wiadomość aisa, Milcia, jusella, majeczka87, Ejrene, Dalile lubią tę wiadomość