Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama wysłałam zaproszenie na fb dzisiaj zrobiłam sobie badanie moczu,krwi i jakieś badanie na sprawdzenie stanu zapalnego w organizmie a jutro wybiorę się do gina wolę skontrolować i dmuchać na zimne
Czekam na wynikihttps://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Kurcze bo z fb trochę łatwiej - aplikacja w telefonie i człowiek na bieżąco.
Bardzo mi szkoda tego forum, porannego rytuału - śniadanko, komp i forum albo jak gdzieś na dłużej wychodziłam to po powrocie człowiek od razu biegł do kompa i nadrabiał...Agaax, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Ja staram się zaglądać ale jak jestem sama z dziecmi to niestety brak czasu by cokolwiek napisać ale starsza idzie do przedszkola wiec może będzie okazja bardziej sie udzielać
Ja właśnie skonczylam prasowanie bo od soboty sporo sie nazbieralo a zle sie czułam wiec lezalo i dochodziło nowe
Milcia to prawda z szwami bo mi polizna tez wspominała ze do 6tyg po porodzie mogą się rozpuszczać.
A ja dzis kupiłam z takiej facebookowej wyprzedaży w naszym mieście 2 misie interaktywne : Szczeniaczek uczniaczek i mis przytulaczek
Jak narazie Cora wziela w obroty oba i testowała i do spania przytulaczka zabrala
A ja się wkurzyłam bo od wczoraj mam opryszczke na ustach i nawę moich dxieciaczkow nie moge całować a szczególnie Wojtusia
Starsza to przynajmniej w policzek da buziaka.
Nie lubie tego dziadostwajusella lubi tę wiadomość
-
Agness lubię za misiaki - wrzucisz fotki?
Nie zazdroszczę opryszczki - w życiu nie miałam i niech tak zostanie
Mnie się wczoraj udało prasowanko ogarnąć ale cóż z tego skoro lada moment następne będzie...
Od wczoraj poluję na komara, który poluje na nas. Cholera jedna chyba szkolona, bo nie mogę dziada ubić . Mimo moskitier w oknach jakoś się do domu przypałętał. Wczoraj Szymcia dziabnął, mnie też pogryzł. Niech ja go tylko dorwę!
Spokojnej nocki
Agness27 lubi tę wiadomość
-
U nas kicha. Totalnie się nie dogadujemy... Mam dość. Chciałam z nim pogadać ale wieczorami się nie gada a ja potrzebowałam tej rozmowy... Trudno... Zamkne się w sobie najwyżej. O!
Ja mam zakaz sexu bo wciąż wszystko sie nie pogoilo.
Dzisiaj byłam na spacerze z kolezanka i jej zresztą starsza od naszej o 4 miesiące. -
My bylismy caly dzien na dworze jak wyszliśmy o 10 to Pawełek spał w wózku a ja skosilam trawę wypłowiałe wjazd pozniej urządziliśmy sobie półtora godzinny spacer do biedronki kupiłam udka z kaczki na sposób orientalny ciekawe bedą dzis na obiad po powrocie pozbierałam jeszcze szyszki na ogrodzie i wyplewilam chodnik wiec pracy było co nie miara aktualnie po karmieniu pozdrawiamy i idziemy spac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 03:50
jusella, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Hej babki! Wczoraj po rax pierwsxy wybralan sie na wycieczke z synem autem. Wxielam kolezanke do pomocy jak bede u kosmetyczki. I co? Akumulatir rozladowany a z wozka kolko zaczelo wypadac hehe na szczrscie maz przyjechal i wyratowal brwi zrobione samochod caly hehe
Sanna, aisa, Agness27, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
jusella wrote:Kurcze bo z fb trochę łatwiej - aplikacja w telefonie i człowiek na bieżąco.
Bardzo mi szkoda tego forum, porannego rytuału - śniadanko, komp i forum albo jak gdzieś na dłużej wychodziłam to po powrocie człowiek od razu biegł do kompa i nadrabiał...
Mi się rozmowy na fb nie podobają bo posty się mieszają i zbyt trudno potem odnaleźć interesującą info która była gdzieś wcześniej. Do tego niepełna lista osób udzielających się no i brak suwaczkówSanna, Agness27, jusella lubią tę wiadomość
-
Pogoda może być tylko humoru brak.... Mam dość mojego, jego braku zrozumienia i zgryzliwosci. Nic nie rozumie, nie chce gadac chociaż mi na tym bardzo zależy. Jak ten związek się nie rozsypie to będzie cud... A do d to wszystko. Powiem wam że od rana mam ochotę wyjść na cały dzień i tu nie wracać. Oczywiście wziąć małą ze sobą.
-
Oto moje zdobycze za 85 zl a normalnie ok 200zł za nowe by wyszlo albo i wiecej doliczajac wysyłke
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee92d7c1b8d4.jpg
A tu Wojtuś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56e34f701ce6.jpgaisa, Milcia, jusella, majeczka87, Ejrene, Dalile lubią tę wiadomość