Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sanna u nas to norma ze wszystko na łóżku
Wczoraj to jeszcze bylo na nim pranie
No dziś Wojtuś pól dnia prawie na cycu wisiał i robil krótkie przerwy ok 20-30min .no nie mogl sie dxis najeść aż mnie sutki zaczely bolec no i marudzil a cyce tak wyssane ze hej
Milcia wspolczuje bo mnie tez ataki kaszlu biorą albo rano albo wieczorem dobrze ze mokry to przynajmniej odrywa sie co tam zalega.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 20:39
Sanna lubi tę wiadomość
-
Mnie też kaszel męczy, kilka razy dziennie i drapie w gardle - miałam tabletki do ssania dla kobiet w ciąży i kp ale guzik pomogły - może znacie jakieś domowe sposoby, żeby pozbyć się tego cholerstwa?
Dziś 5 godzinny spacer zaliczony.
Wychodzi mi, że podarowałam Szymciowi 54 litry mleka - ma chłopak spust
http://mataja.pl/2015/05/mlekoteka/Agness27, aisa lubią tę wiadomość
-
U nas pierwsi sen tez trwa taz 4h a raz 5-6 h a potem to juz kolejna pobudka po 3 h jak w zegarku .
Dzis sobie troche pospalam i Cora dzis wstała 6.40 zadowolona i wyspana i szybko do przedszkola chciała iść
A w przedszkolu rak sie ucieszyla bo jej ulubiona kolezanka Zosia już byla
A wczoraj w interwencji na Polsacie widziałam fragment programu jak matka prawie niemowlę zaglodzila !! Nie miałam serca tego oglądać i czytac bo bym chyba caly dzień ryczala.jak tak można takiego malucha krzywdzić przecież to się w glowie nie mieści -okrucieństwo!!jusella, aisa lubią tę wiadomość
-
Dla niektórych ludzi popełniających takie okrucieństwa powinna byc od razu kara dożywocia ja czytałam jak mężczyzna pobił skatował swoje trzy miesięczne dziecko gdzie tu sprawiedliwość dziecko niewinne moze cierpieć a takie bydlę nie poniesie kondekwencji az nerwy człowiekiem trzęsą
-
wspolczuje chorob babki... sprobujcie inhalacji a jak do 2 tyg nie przejdzie to polecam zbadac obecnosc krztusca... mialam wiec jestem przeczulona..
ja wczoraj plakalam na na dobre i na zle..
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Sanna dziękujemy za życzenia . Szymcio zjadł trzecie śniadanko i śpi dalej i tak będzie do 13stej - cyc, drzemka, cyc drzemka .
Majeczka ostatnio Szymo dłużej niż 4 godziny bez cyca nie wytrzyma, ale dobrze- ostatnio wpadł mi w oko artykuł o tym, jak ważne i dobre dla Dziecia jest nocne kp, że mleko wtedy ma inny, lepsiejszy skład i szczególnie ważne jest nocne kp przy skokach. Niech więc Ziutek i 5 razy w nocy je
Pierworodny dziś 3 kl liceum zaczyna - ło matko! W maju matura! Kiedy to zleciało? Za rok wyfrunie z gniazdka
Na temat zwyrodnialców to do powiedzenia mam tyle: do końca życia codziennie łomot powinni dostawać. To nie są ludzie.
Agness - córa to pewnie dumna z wózkiem do przedszkola szła
Miłego dnia Kochane!Agness27, aisa, renieczka lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:wspolczuje chorob babki... sprobujcie inhalacji a jak do 2 tyg nie przejdzie to polecam zbadac obecnosc krztusca... mialam wiec jestem przeczulona..
ja wczoraj plakalam na na dobre i na zle..
Majeczka a jakie objawy krztusca miałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 11:05
-
Sanna Szla dumna do przedszkola a tylko przekroczył drzwi to szybko się przebrala zeby jak najszybciej biec do dzieci
A ja miałam zapisać sie do gina na wizytę a patrzę dzis znowu leci..
A kilka dni juz bylo czysto .no i podbrzusze pobolewa..jusella lubi tę wiadomość