Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz zobaczyłam bo brzuch mi zmalał że na tej ranie po cc po środku mam taką małą dziurkę i widzę w niej że troszkę ropieje... Nie wiem czy to tak może być.. Koleżanka też miała ale na początku . U mnie już troszkę minęło od zabiegu więc nie wiem czy się martwić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 12:34
Niuniusia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
U mnie to nie krwawienie tylko plamienie krwią i pojawiają sie tez bole miesiączkowe Basiu trYmam kciuki zeby było dobrze kurczę dziewczyny ale sie zakochałam w moim synku chociaż wciąż nie moge uwierzyć ze ta mała istotka to moj synek mogłabym na niego patrzeć godzinami
jusella, stokrotka2013, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Nie bylo mnie bo niestety rozlozylo mnie i to chyba bylo zapalenie piersi no i goraczka bol mięśni:(
Na szczęście dzis wracam do żywych:)
Dobrze ze byl mąż to pomogl ogarnac dzieciaczki bo sama nie dałabym rady..
Dzis udalo mi się kupic od dziewczyny torbe zwierzatek i to za 20zl a bylo ich ok 20sztuk albo i więcej .ale Cora sie cieszyla bo juz od dłuższego czasu szukaliśmy po sklepach i nie bylo a jak juz to ceny wygórowane a te sa prawie jak nowe
Nasz Wojtuś juz od kilku dni gaworzy z Nami i sie do Nas uśmiecha
Z brzuszkiem troszkę sie poprawilo ale i tak często musimy go masowac bo jaka ulgę widać na jego buzi jak baki i kup idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 03:50
jusella lubi tę wiadomość
-
No więc była położna i mówi że nie jest źle. Dobrze ze ta ropa wychodzi na zewnątrz. mam obserwować czy sie nie pogarsza bo wtedy dadzą antybiotyk. Ja się stresowalam i nawet 37 stopni dostałam... I najlepsze ze po chwili mam 36.6.... Rana mnie nie boli ale przeszkadza po prostu ją czuję że jest wrażliwa jak materiał o nią dotyka i jakiej małe ciągnięcia uklucia są ale ma całości. Położna mówi że szybciej mi czucie wraca i dlatego bo większość ma dłużej odretwiale. Jutro chce i tak się wybrać na badanie krwi i mocz w razie w sprawdzę czy ok. Troszkę odczuwam jakbym się zatrula bo u żołądek czasami boli i jelita mnie męczą ahh potem już to powiazuje z rana cc....panikara jestem straszna ..
Agness27, jusella lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
U nas tez gaworzenie i usmiechy pełną para ale to piękne jest..
My chrzciny 9 października tez mam nadzieje ze obędzie się bez placzu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 22:03
Agness27, jusella lubią tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Sanna pociesze Cie ze mi sie okres zaczal równe 6tyg po porodzie.
Na poczatku słabo sie rozkrecal bo tylko na papierze ale byl bol brzucha.Po 2-3 dniach coraz mocniej zaczynalo i długo sie ciągnął bo do 2 tyg prawie.
Teraz musze zapisać sie do gina na kontrol.
Z córką to pierwszy okres miałam 10tyg po porodzie i to jeszcze w dniu jej chrzcin się zaczął i cieszylam sie ze w domu a nie w kościele sie zaczal bo by bylo nie za wesoło..
Renieczka na potowki najlepsza przegotowana woda badz kapiel w krochmalu np co 2 dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 03:49
Sanna lubi tę wiadomość
-
U mnie dalej nic sie nie rozkręciło same plamienie musze to zaznaczyć w kalendarzu i opowiedzieć na wizycie chcialam was poprosić o rade przy stosunku odczuwam bolesne tarcie i uniemożliwia mi to normalne cieszenie sie seksem mam takie wrażenie jakby tam była jakaś rana