Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My szczepilismy 6w1 jestesmy po pierwszej dawce maly nie byl ospaly ale moze sie to zdarzyc jak i rowniez moze goraczkowac. Chcialam zastosowac 5w1 ale w mojej przychodni jest niedostepna. Przy drugim szczepieniu zastosujemy rowniez pneumokoki.
jusella, Sanna, Angel0101, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Milcia lubię za drugą część posta - wracajcie szybko do zdrowia!
Witaj Elza Tobie również gratulacje . A jak na imię ma Dzieć Twój?
Już doczytałam, że Kacperek
Dziś lenia ciąg dalszy... Znów leżę z Szymciem ten opierdziela Żabula a ja wmawiam sobie, że nie jestem głodna. Pranie wisi na suszarce jak wyrzut sumienia, zasłony nie chcą się same powiesić, coś mi się wydaje, że obiad też sam się nie zrobi. Chyba jednak będę musiała dupę ruszyć, tym bardziej, że Ziutuś sam na spacer nie pójdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 10:11
aisa, elza12, renieczka, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim
Witaj Elza
Karolajn, mąż nie jest w domu w dzień i nie zna nawyków synka. Dlatego mimo, że chce Ci pomóc i chce dobrze to Mu nie wychodzi. Nie wkurzaj się na Niego tylko pokaż co robić żeby było lepiej. Zobaczysz, że będzie Mu szło coraz lepiej. Inaczej będzie się tylko zrażał do pomocy przy Małym bo nic Mu nie będzie wychodziło. Daj Mu szanse
Jusella, fajnie że Tatusiek niedługo nadciągnie
Stokrotka, ładnie Twój synek przybiera więc się nie przejmuj gadaniem. Przykre to na pewno, że akurat mama takie teksty Ci sprzedaje, no ale cóż poradzić...
Kama, udanego wyjazdu!
Agness, może jakiś nawilżacz kupcie do domu, w sezonie grzewczym tym bardziej się przyda.elza12, jusella, Agness27, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Niuniusia, wieczorne prężenie przy piersi jest wynikiem tego, co się dzieje z brzuszkiem bądź emocji nagromadzonych przez cały dzień. Nie łącz tego z kp. Mój syn tak robił i córa też czasem tak ma, czasem w dzień ale przeważnie wieczorem się tak dzieje. Ani jedno ani drugie nie skosztowało ani razu mm. Jeśli dziecko dobrze przybiera to mleko jest i tym się nie przejmuj, a laktator nigdy nie wyciągnie tyle co dziecko.
Renieczka, tak samo będę rozszerzać dietę Młodej. Rozszerzanie diety pod osłoną mleka matki jest bardzo dobre, więc kto może niech idzie tą drogąjusella, renieczka, Sanna, Niuniusia, Agness27, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za mile przyjecie od dawna wiedzialam ze fajne z Was kobietki przyznam ze od czasu do czasu Was podczytywalam i widze coraz mniej wpisow rowniez i mnie nieco to smuci wiec specjalnie dla Was dla tego watku zalozylam tu konto jestem Wam to winna za nie jedna pomoc podczas ciazy bo wiele sie od was dobrego dowiedzialam
aisa, jusella, Agness27, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Mała jak zwykle rozkoszna odkąd skończyły sie problemy z brzuszekiem jest zazwyczaj uśmiechnięta ładnie spi a jak nie spi to czas najchętniej spędza na kolanach u mamy jak ja zagaduje
A jak twoje dzieciaki ?jusella lubi tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Aurelki sa rozkoszne hihi moja Aurii jest energiczna dziewczynka uwielbia duzo mowic i wszystko ja interesuje ale to tez taki wiek jest :)Kacperek zas jest przeslodki ogolnie grzeczny tez juz sie usmiecha i tak grucha do nas jak do niego mowimy
Dzis natomiast cos malo spal i taki niespokojny byl zauwazylam tez ze mial zielone kupki powiedzcie mi prosze czy te kupki to znaczy ze zjadlam cos nie tak?Agness27 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny;) a u nas narazie wszystko w porzadku. Planujemy chrzciny:)
Mala dalej ciagnie cyca i czuc juz roznice jak sie ja nosi na rekach:) problem mamy jedynie z tym ze wieczorem pozno chodzi spac bo ok 22-23. Za to w nocy wstaje raz lub dwa na karmienie i spi do poludnia. Nie mam pojecia jak ja przestawic zeby chodzila spac wczesniej i rano wstawala. Buziakiaisa, jusella lubią tę wiadomość
TP:02.07
-
aisa wrote:Niuniusia, wieczorne prężenie przy piersi jest wynikiem tego, co się dzieje z brzuszkiem bądź emocji nagromadzonych przez cały dzień. Nie łącz tego z kp. Mój syn tak robił i córa też czasem tak ma, czasem w dzień ale przeważnie wieczorem się tak dzieje. Ani jedno ani drugie nie skosztowało ani razu mm. Jeśli dziecko dobrze przybiera to mleko jest i tym się nie przejmuj, a laktator nigdy nie wyciągnie tyle co dziecko.
Renieczka, tak samo będę rozszerzać dietę Młodej. Rozszerzanie diety pod osłoną mleka matki jest bardzo dobre, więc kto może niech idzie tą drogąaisa, jusella lubią tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Angel dzieci normują sobie dzień i noc ok 12 tygodnia życia, ale z doświadczenia wiem, że jak coś już się wyklaruje to i tak jeszcze 100 razy się zmieni. Np moja starsza już ładnie spała całe noce, potem zrobiła jedną pobudkę, znowu spała całą noc, potem jedna pobudka i teraz dwa razy się budzi.
Jutro kończymy już 11 tygodni, a dzisiaj mała na wadze równe 6 kg maAgness27, elza12, stokrotka2013, jusella lubią tę wiadomość
-
Elza to faktycznie szybko urodzilas i to jeszcze takie duże dziecko -no super
Śliczne imię Aurelia
Aisa tez tak tak mysle nad nawilzaczem powietrza bo ten kaszel momentami wykańcza i tak rozbudza ze potem mecze sie by zasnąć a jak zasne to maly się budzi
A może polecicie jakis nawilżacz powietrza?
Angel a o której robicie kapiel może spróbuj wczesniej
Ja tak robię 19-20 czasem 18 jak jest mocno niespokojny i od21- 22 smacznie spiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 15:13
elza12, Sanna, aisa, jusella lubią tę wiadomość
-
Ja znalazłam sposób na moje dziecko.... Tak potrafił nie spać cały dzień i ogólnie ciężko było a teraz od dwóch dni odpoczywam! Huśtawka Fisher price umila nam życie Młody się buja i spi prawie cały dzień ale musi się bujac broń boże wyłączyć hehe.
Syn po dwóch dniach przedszkola przyszedł już chory... Masakra mam kwarantanne... Dobrze ze mam piętro więc tam siedzi a ja na dole.. Zaczyna się ahhhAgness27 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Ja rowniez podwajam zapytanie Agnes o nawilzacz powietrza jaki polecacie?
U nas dzis ladna pogoda wiec z dzieciakami duzo czasu na dworze spedzilismy trzeba korzystac poki jeszcze cieplutko
Basia zdrowka dla starszego syna
Mykam spac dobranocaisa, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Witam po dłuższej przerwie
U nas leci dzień za dniem. Jagódka pięknie sobie gaworzy i mało śpi mi w dzień
Właśnie zamówiłam chustę i już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie, jestem tylko ciekawa czy będzie wychodzić mi motanie i czy mała będzie współpracować
jusella a Tobie jak idzie chustowanie? Jaką masz chustę?
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
l -
Agness kapiemy 19-20 ale to nic nam nie daje:P
wczoraj Mala przespala cala noc, jak poszla spac po 22 to wstala o 7.30 na jedzonko. Az sie sama budzilam w nocy bo bylam zdziwiona ze nie jest glodna.
W dzien tez nie ma problemu ze spaniem.
Ja mam chuste ale w dalszym ciagu jakos nie mialam okazji jej uzyc, a szczerze to troche sie boje ze ja nie tak zawiaze czy cos.jusella, elza12, Agness27 lubią tę wiadomość
TP:02.07