Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina dokładnie miałam napisać to co dziewczyny już Ci napisały w ulotce jest tak napisane, bo wiadomo tam wszystko w środku jest rozpulchnione, więc o skaleczenie/ podrażnienie nie jest ciężko. Ja nie używam aplikatorów.
Tak że spokojnie :* na pewno wszystko jest ok.Karolina_karolina lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Jesteście kochane :*:*:*. Ciesze się ze Was mam . Jakoś tak lepiej mi na duchu ze mogłam z siebie to wyrzucić.
A aplikator właśnie wylądował w koszuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 11:58
Jastra, nowatorka lubią tę wiadomość
-
Wiem... ale byłam w takim stanie ze nie wiedzialam co się ze mną dzieje. Nie chciałam pisać na forum żeby nikogo nie straszyć sobą i nie psuć atmosfery. Bo myślałam że to koniec ;(. Teraz siedzę i czytam juz na spokojnie o tych cholernych aplikatorach i dużo jest takich dziewczynyn które miały przez nie infekcje, plamienia lub krwawienia. Mam żal do siebie że wcześniej tego nie ogarnęłam. Ale lepiej późno niż wcale...
-
Karolina współczuję przeżyć,ale ważne że wszystko dobrze się skończyło. Jak masz mdłości to z podjęzykową luteiną może być ciężko. Ja mam pod język i strasznie się męczę, wcześniej mi tak nie przeszkadzała a teraz ten smak jest nie do zniesienia. Na następnej wizycie wezmę rec na dopochwową
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Czesc dziewczyny. A ja dzisiaj od rana mam dola, leze chce mi sie plakac. Dzis rano moja kolezanka urodzila coreczke I wyslala mi zdjecie to lzy mi polecialy. Dzisiaj zaczynam przyuczanie nowej osoby ma moje miejsce w pracy wiec musze sie ogarnac. Na dodatek glowa mnie rozbolala. OJ kiepsko dzien. Nawet lzy mi polecialy jak czytalam post karoliny. OJ Te hormony.
-
Ejrene wrote:Karolinka i rada na przyszłość- lepiej czytać ulotki zawsze coś pożytecznego można wyczytać.
Wiola co tam słychać oprócz mdłości ? już na urlopie?
Dziękuję, wszystko dobrze Od wtorku jestem na urlopie, wypoczywam
Dzisiaj robiłam badania, trochę krwi mi upuścili we wtorek wizyta. A co u Ciebie? Jak się czujesz?
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Milcia wrote:Analiza, ja poprzednią ciążę prawie cały czas nosiłam sportowy, bo super wygodny był. Potem do karmienia też ich używałam, nie kupowałam specjalnego do karmienia.
Rybka widzę, że Twoja córka dzisiaj kończy roczek Moja w sobotę Impreza przed nami. Jutro dzień w kuchni mnie czeka.
Dziękujemy my już po małym torciku, bo właściwa impreza w niedzielę
Karolina, dobrze, że już wszystko ok. W domu zawsze najlepiej! Ja też ryczałam jak mnie pierwszy raz położyli w szpitalu, z podejrzeniem cholestazy...po 2 dniach już było wszystko wiadomo, że ok, ale bite 7 dni leżałam. Kolejne pobyty już tak nie bolały, wiedziałam, że swoje muszę odleżeć, żeby szpitalowi się opłacało. Taka debilna polityka... -
Wiola90 wrote:Dziękuję, wszystko dobrze Od wtorku jestem na urlopie, wypoczywam
Dzisiaj robiłam badania, trochę krwi mi upuścili we wtorek wizyta. A co u Ciebie? Jak się czujesz?
No dużo tej krwi mi też za pierwszym razem- w poniedziałek robiłam i zemdlałam w trakcie pobierania Ja w miarę dobrze- raz lepiej, raz gorzej też mam mdłości ale nie cały na szczęście i generalnie nie mam co narzekać. A wizytę mam w czwartek za tydzień -
Smile wrote:Witajcie Dziewczyny, jakiś zły humor dzisiaj mam...wczoraj już się dobrze czułam a dzisiaj znowu jestem jakaś przytkana, najgorszy jest nos.Zastanawiam się nad kupnem inhalatora, co myślicie?
W ogóle w sobotę jesteśmy zaproszeni do znajomych a ich synek ma jakiegoś wirusa chyba, tydzień brał zastrzyki a teraz znowu ma gorączkę.Nie chce wyjść na jakąś przewrażliwioną babę ale zastanawiam się czy tam powinnam iść zwłaszcza że sama do końca nie uporałam się z zarazkami...
karolina bardzo ci wspolczuje takiego doswiadczenia. musialas sie czuc strasznie. co do luteiny, ja biore progefikk dopochwowy ale ta sama tabletke mozna tez polykac. sprawdz moze ta twoja luteine tez mozna. ja jak wkladam to tak ostroznie i jak juz czuje jakis opor to zostawiam bo boje sie tam cos podraznic
ryba, milcia, sto lat dla waszych maluchow
co do tortow wlasnie to jecie? chodzi mi o kremy na torcie?
ja dzisiaj od rana mdlosci ale teraz zjadlam i troche przeszloWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 13:19
-
martynka870 wrote:Ejrene ja pobieranie krwi dopiero mam 17.12 i sie obawiam. zawsze mdleje! Ile tej krwi pobierają?
Mi z 5 czy 6 próbówek pobrali. Nie wiem po której padałam ale przy końcówce Uprzedź wcześniej to może na leżąco Ci pobiorą Nic przyjemnego tak mdleć