Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nanatasza wrote:Patutka, juz sie może zaokrąglać, u kazdej inaczej.
Ja przy wzroście 173 ważyłam 48 kg i jadłam za trzech - taka uroda.
Po 30 mi przeszło..niestety
Witaj Martynka
nowatorka wrote:Patulka ja tez mam podobne zaokraglenie juz w tym samym miejscu. Zwlaszcza jak sie najem to mam wzdecie. Ale ogolnie brzuch juz nie jest plaski jak kiedys (chociaz nigdy nie mialam takiego calkiem plaskiego)
Martynka witaj.
Jastra powodzenia na wizycie ! Ciekawe ile ma mm twoja fasolkaNanatasza, kama005 lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Hej! Ja jutro idę na badania krwi.... i mogłam tego nie czytać też tego nie lubię, aż się boję ile pobierze Napisałam emaila do labolatorium i wyliczyli mi za badania 219 zł, ale dostane rabat 20 zł na następne jakieś badania nawet labo ma rabaty...
Dziś dzień spania i obijania. Zjadłam 4 kromki chleba na raz o 13:00, myslałam, że pękne, ale do teraz jestem przejedzonaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 18:23
-
nowatorka wrote:Ana gratuluje duzej fasolki bierzesz i lutke i dupka bo mialas plamienia?
Tak dwa tygodnie temu dostałam krwawienia lekkiego i spanikowałam i poszłam do gin. Dostałam duże dawki luteina 250 + dupek rano i wieczorem. Wczoraj na USG wyszło, że to pewnie wina krwiaka, który się zrobił i teraz powoli wchłania. Więc biorę dalej i mam leżeć -
nick nieaktualnyPatutka - a mi się wydaje, że to nic dziwnego pamiętam, jak w liceum moja polonistka zaszła w ciążę - jakoś w okolicach klasowej wigilii rzuciłam do koleżanki: "ej, pani X chyba jest w ciąży", po czym koleżanka popatrzyła na mnie jak na UFO i stwierdziła, że to już przynajmniej kilka miesięcy, a ja się dopiero teraz zorientowałam. Tymczasem dziecko urodziło się na początku sierpnia
-
Mam pytania... Moze głupie ale schizuje z tym co można w ciazy a co nie. Można malować paznokcie? I z serii kulinarnych dokonań.... Można używać do potraw zwykłego octu czy lepiej winnego albo żadnego? Chodzi o dodanie 2 łyżek do barszczu czerwonego. Gotuje właśnie barszcz bo mam mega zachcianke a zawsze dawalam ocet zeby barszcz nie był ciemny i sie zastanawiam czy mogę.....
Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
Hej kobitki. Miałam dziś tragiczny dzień -_-
Miałam mieć wizytę u gina 9 ale musiałam przyśpieszyć wizytę bo baaaardzo bolał mnie brzuch i podbrzusze. Troszkę się przestraszylam.
Na szczęście lekarz był cudowny. Pierwszy raz na takiego trafilam.
Niestety powiadomił mnie, że przy moich problemach hormonalnych jest bardzo wysokie ryzyko poronienia. Na szczęście na chwilę obecną nic się nie dzieje. Przepisał mi mase leków pierwsze skierowanie na badania i l4 powiedział że w takim stanie mogę zapomnieć o powrocie do pracy. Więc całą ciążę się oszczędzam i siedzę w domku. O dziwo pierwszy raz mi się zdarzyło że lekarz sam poprosił mojego męża do gabinetu. Siedział grzecznie i słuchał zalecen. Kiedy zobaczył fasolke zadawał pytania
Po wyjeździe od lekarza jechalismy do apteki aż nagle jakaś baba wymusiła na nas pierwszeństwo ale się biedny wystraszył od razu pytał czy nic mi nie jest i tak dalej. Na szczęście siedzialam z tyłu i trzymalam pas tak by nie dotykał brzucha dzięki temu fasolka nie ucierpiała. Ach policja na szczęście szybko przyjechała i po godzinie byłam już w domku. I jak tu ma się człowiek oszczędzać i nie martwić jak dookoła tyle niebezpieczeństwWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 19:27
-
daktylek wrote:Mam pytania... Moze głupie ale schizuje z tym co można w ciazy a co nie. Można malować paznokcie? I z serii kulinarnych dokonań.... Można używać do potraw zwykłego octu czy lepiej winnego albo żadnego? Chodzi o dodanie 2 łyżek do barszczu czerwonego. Gotuje właśnie barszcz bo mam mega zachcianke a zawsze dawalam ocet zeby barszcz nie był ciemny i sie zastanawiam czy mogę.....
ja do barszczu kwasek cytrynowy sypie
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
A mnie pobieranie nie rusza w ogóle... Nie patrzę jedynei jak mi igłę wbija. Ale potem do mogę patrzeć i jest ok. Mi pobrała z 5 probówek czy jakoś tak...
Właśnie wrocławska co tam z tymi hormonami jeśli można wiedzieć?