Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Małabella wrote:Masz rację! Ważne że będziecie z Groszkiem mieć siebie
Mnie coś boli dzisiaj brzuch z lewej strony tak pod pępkiem...
Teraz Ty nie panikuj, mialam podobnie! i nic mi nie jest haha
Najszczesliwsza- tez u mnie bylo bardzo zle do 10 tygodnia Ale teraz jest coraz lepiej i oby tak zostalo A z groszkiem bylo Wszystko dobrze:)2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
mnie w sumie jakoś tak dziwnie jajniki kują trochę się przestraszyłam bo moja ciąża jest zagrożona z dniem miesiączki w listopadzie dostałam plamień a wieczorem poprzedniego dnia robiłam 2 testy wyszły poz wiec mowie coś jest nie tak szybko do gin i dostałam tabletki na szczęście plamienia już przestały się pojawiać ale nadal obawy mam[/url]
-
U mnie wszystko ok, biorę duphaston od kiedy się dowiedziałam o ciąży Dziewczyny, mi lekarz powiedział, że pobolewanie w dole brzucha, ciągnięcie w pachwinach to normalne i nie ma się czym przejmować. Dawać natomiast znać jak będzie krwawienie/plamienie. Jutro zaczynam 10 tydzień. W którym tygodniu/dniu dziewczyny miałyście prenatalne? Chciałam powiedzieć w pracy po penatalnych na spokojnie bardziej o ciąży i tak się zastanawiam kiedy najczęściej lekarze już robią
-
Ja dziewczyny od wczoraj jestem jakas niespokojna. Czuje w podbrzuszu taki dyskomfort takie ukłucia.nie chce panikowac bo nie lubię robic kolo siebie zamieszania ale boje się. Mysle ze to może dalej pęcherz ale pewności nie mam. Wizytę mam 21.12 a to jeszcze tydzień i nie wiem co mam robić
-
Ejrene- No u mnie akurat wypada tak Ale to nie ma roznicy, bo co tydzien to zmienia sie norma, logiczne, ze moj bedzie mial wieksze nt w 13tyg niz u Was w 12tyg
Malabella- usg prenatalne jest darmowe dla kazdego, to normalne usg tyle, ze dokladnie mierza Ci dzieciaczka.
Gorzej z testem pappa.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Podpytam lekarza w czwartek jak to wygląda u mnie w przychodni. Tam większość lekarzy przyjmuje prywatnie.. tzn na fundusz też są wizyty ale nie wiem czy do końca ciąży dostałabym się do ginekologa. Ja mam kartę z pakietem usług z pracy i tam mam większość lekarzy za darmo całe szczęście bo byłabym już bankrutem
Mam w tym pakiecie niby całe prowadzenie ciąży ale jak się okazało np badania na toxo w tym nie ma. Więc nie wiem sama czego się spodziewać po tym pakiecie.. a koleżanka za badanie w innej przychodni płaciła 300 zł -
Ja niestety płacę, długo się starałam i leczyłam prywatnie i ciąże też już będę u mojego dotychczasowego lekarza prowadzić, ma dobry sprzęt do usg:) Ale jeszcze nie wiem ile będzie kosztowało. Wszystkiego się pewnie dowiem przyszły wtorek na wizycie