Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
oldżi wrote:Ja mam prenatalne już w środę i robię usg + PAPPA ale mam tak głęboko schowane żyły, że chyba z czoła mi pobiorą krew
Sanna- nieprawda. Nie ma potrzeby robić i tego i tego. to nie jest jeden test. To są dwa rozne testy, które połączone ze sobą mają większą czułość.
A jeśl byłoby to jedno badanie, to czemu spora część z nas idzie tylko na usg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 21:17
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Hello,
ja nie robie testów z krwi , robie wyłączenie USG, w związku z tym aby zobaczyć czy nie żadnej wady serca itp.
Dzisiaj pierwszy dzień na urlopie wszytko super oprócz zmiany diety, w hotelu poszłam na obiad myśląc że będzie ok, nie było ;P na szybko ratowałam się pepsi ( to moj ratunek w chwilach krytycznych) bo mi głupio było wylecieć do ubikacji. Teraz wyłącznie kwaśny sok i nic do jedzenia... jednak jadłospis mam bardzo ograniczony do pewnych produktów innych nie ruszam bo mdłości gwarantowane...
NA dworze ziimmmnooo po spacerku, bardzo sympatycznie, wszytko pusto fajnie tak przed high season
pozdrawiam Was serdecznie
Kijanka
-
Patutka wrote:Ja nie, mam 21 lat, musze za to placic. A nic to nie zmieni i tak urodze.
Jej przypomnialo mi sie, ktoras z dziewczyn pytala na temat wieku Oskara, ma 24 lata
Nie zazdroszczę sytuacji, młodzi jesteście... ;/ jak poczytałam to aż mi się ciepło zrobiło ze złości... ;/
Kijanka
-
kamenkaa wrote:HEjka
JA tak tu do Was pisze i piszę ale czy ktos mnie tu zauważa oprocz "nowatorki" która zawsze coś napisze do mnie
Bo jesli Wam przeszkadzam t sobie pójdeee
Pozdrawiam Wszystkich i gratuluje udanych wizyt
Zauważa zauważa
Nigdzie się nie wybierajkamenkaa, kijanka_88, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:HEjka
JA tak tu do Was pisze i piszę ale czy ktos mnie tu zauważa oprocz "nowatorki" która zawsze coś napisze do mnie
Bo jesli Wam przeszkadzam t sobie pójdeee
Pozdrawiam Wszystkich i gratuluje udanych wizytkamenkaa lubi tę wiadomość
-
U mnie jak zbliża się wieczór to zaczyna się kursowanie do toalety na siusiu... Spać mi to w nocy nie daje.. w ta noc poszłam spać już chyba z odwodnienia bo o 3 w nocy już nie miałam czym siusiać i w końcu padłam.
Mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej