Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
daktylek wrote:Od niedzieli plamie. Wczoraj juz zaczęłam krwawic i doszly skurcze. Duphaston nie pomogl.
Dzisiaj po usg lekarka kazala czekac aż sie zacznie....
Bardzo mi przykro
Wiem że po łyżeczkowaniu trzeba odczekać kil;ka miesięcy ze staraniami aż endometrium się odbuduje, po naturalnym poronieniu można szybciej wznowić starania. -
nick nieaktualnyDaktylek strasznie mi przykro
Trzymaj się kochana i oczywiście że lepiej bez łyżeczkowania, tylko czasem to niemożliwe, bo nie wszystko się oczyszcza samo, więc wtedy decydują o łyżeczkowaniu. Ale wiem też, że po łyżeczkowaniu trzeba czekać do kolejnej @, wtedy organizm sam się pozbywa niepotrzebnych tkanek i najczęściej później można się starać od nowa.
Przytulam -
Telashe wrote:nie zazdroszczę, mnie łapią tylko jak się zapomnę coś zjeść i jestem mega głodna to zamiast głodu czuję mdłości
Telashe dokładnie głód wzmaga mdłości
Ja miałam ostatnio zachciankę na jabłka takie prażone ze słoika z tostem posmarowanym serkiem naturalnym normalnie nie wiedziałam co pierwsze do buzi czy lyzka jabłek czy ten tost
Nie mogę się przetrzymywać z niejedzeniem dłużej niż 3 hInska lubi tę wiadomość
-
daktylek nie!!!!!!!!!!!!normalnie mam łzy w oczach, dlaczego tak szybko stąd znikacie?jeju popłakałam się...byłam z Wami na różowej stronie, myślałam, że razem przejdziemy też szczęśliwie przez fioletową. Czy to w ogóle pewne?może ta baba się myli?
Wczoraj o Tobie kochana myślałam, że się nic nie odzywasz...strasznie mi przykro i tulę Cię bardzo mocno:* jest mi tak strasznie przykro... -
Daktylek -brak mi słów, trzymaj się kobieto! bardzo mi przykro, mam nadzieje ze chociaż uda się bez łyżeczkowania... ;(
To jest wszystko takie trudne... nie sądziłam ze ciąża sprawi mi tyle stresu...
Aż z tego wszystkiego dziś chyba poproszę o kontrolne usg jak będę odbierać wyniki bo też nie czuje się najlepiej. Do tego jeszcze to cholerne przeziębienie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 10:57
19.07.2016 r. Aleksander
-
W niedzielę na usg było jeszcze ok mimo plamien. Dostalam duphaston i nospe. Krwawienie przybieralo na sile i dziś rano na usg widać było juz mniejszy płód więc trudno mówić o pomylce tym bardziej że moja ginka robi usg genetyczne i ma ten certyfikat o którym pisalyscie wcześniej w tym wątku. Mam czekać. Czekanie jest okropne.
Dodam że w sobotę chyba wypadł mi tzw czop sluzowy więc juz to wzbudziło moje obawy. Widocznie tak mialo byc....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 10:43
Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
Daktylek :..(( WTF w ogóle?! Nie wiem co mam napisać...
Daktylek tak jak dziewczyny piszą lepiej oczyścić się naturalnie ale koniecznie później musisz iść na kontrolę czy się wszystko wyczyścilo. Ja tak miałam po biochemicznej ale u mnie to był 6tc, po tym od razu stymulacja clo.
Smile czyżby z różowej strony z wątku clo tylko my zostałysmy...to takie smutne.
Kurcze ja mam wizytę dopiero 28.12. i wtedy dokładnie zacznie się 11tc i ciekawa jestem czy będę już mieć prenatalne czy nie bo do tego lekarza będę szła dopiero pierwszy raz. Karty ciąży tez jeszcze nie mam przez ta zmianę lekarza.
Techniczne pytanie w jakiej pozycji spicie? Podobno na plecach powinno być już niewygodnie a ja sie z tym całkiem dobrze czuje...Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Ja śpię na lewym boku ale czasami muszę ją plecy albo na prawy bok się Przerzucić bo jest mi już niewygodnie i wszystko mnie boli.
Ja z niecierpliwością czekam do piątku.
Popłakalam sir właśnie z bezsilności na mdłości i brak zrozumienia mojego M.