Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nowatorka wrote:Patutka wspolczuje takich mdlosci. Mi juz przechodza ale nigdy nie byly az takie. 2 razy rzygnelam tylko
Kochanaaaaaaaa, dwa razy to ja wymiotowałam w ciagu 20 min haha, potrafilam wstac o 10 do 15 co 15 minut rzyganko.....A czasem nawet dluzej albo i w nocy...mamuśka1 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
kamenkaa wrote:no ciekawe skad te krwiaki sie biora moj sie cale szczescie wchłonoł Twoj tez sie zapewne wchłonie czego Ci zyczeeee
Kamenkaa, dużego miałaś tego krwiaka? Szybko się wchłonął?
Jestem w końcówce 9 tyg, krwiak ma 3cm... Biorę 4xduphaston i 3xluteinę, od środy jestem na zwolnieniu i praktycznie tylko leżę. Następna wizyta 29.12, mam nadzieję, że do tego czasu się trochę zmniejszy...Kazik - 04.08.2016
Aniołek -
Grzybka wrote:Kamenkaa, dużego miałaś tego krwiaka? Szybko się wchłonął?
Jestem w końcówce 9 tyg, krwiak ma 3cm... Biorę 4xduphaston i 3xluteinę, od środy jestem na zwolnieniu i praktycznie tylko leżę. Następna wizyta 29.12, mam nadzieję, że do tego czasu się trochę zmniejszy...
Moj krwiak 12mm malutki był lezałam w szpitalu bo mocno krwawiłam puściła sie wrecz krew ze mnie tez w 9tyg ...po tygodniu mnie wypisali przy badaniu Usg przy wypisie Krwiaka brak- wiec się wchłonoł... Tobie tez sie wchłonie zobaczysz ...też leżałam tylko siku wstawałam czy sie umyć ..
leż bedzie dobrze
ja bralam 2x dupka i 3x lutke pod jezykWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 20:18
-
ada89 tak jak pisalam w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów a ciąża przebiegała prawidłowo. Wiec nie ma się co martwić.
A ja dzis byłam na wizycie ale nie wiem co mam myslec. Jest dzidzia, serduszko bije. Tylko wg USG ciąża jest tydz młodsza. Seks był 3 albo 4.11, później juz nie bo dostalam infekcji. Wiec wychodzi 8 tyg i 3 dni.
8 dni temu na USG wyszło 7 tygodni, a dzisiaj tylko 7+4. Ginekolog mówi ze to w granicach błędu. Stosunek był tylko raz. Co myslicie?ada89, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
figaa wrote:ada89 tak jak pisalam w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów a ciąża przebiegała prawidłowo. Wiec nie ma się co martwić.
A ja dzis byłam na wizycie ale nie wiem co mam myslec. Jest dzidzia, serduszko bije. Tylko wg USG ciąża jest tydz młodsza. Seks był 3 albo 4.11, później juz nie bo dostalam infekcji. Wiec wychodzi 8 tyg i 3 dni.
8 dni temu na USG wyszło 7 tygodni, a dzisiaj tylko 7+4. Ginekolog mówi ze to w granicach błędu. Stosunek był tylko raz. Co myslicie?
Juz wczesniej pisialam na ten temat u mnie bylo identycznie, bobo bylo opoznione o dwa tyg i do 10 tyg bylo malutkie, potem w 2 tyg nadrobilo bardzo duzo teraz jest malym rowerzysta robiacym fikolki ... Spokoj dobre jedzenie duuuzo spania odpoczywaj ... Wszytsko bedzie okfigaa lubi tę wiadomość
Kijanka
-
figaa wrote:ada89 tak jak pisalam w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów a ciąża przebiegała prawidłowo. Wiec nie ma się co martwić.
8 dni temu na USG wyszło 7 tygodni, a dzisiaj tylko 7+4. Ginekolog mówi ze to w granicach błędu. Stosunek był tylko raz. Co myslicie?
Ps. Naszło mnie na zupe pomidorową i mądra ja poszła do tesco 24 i Wlaśnie zaczynam pichcić pomidorówkę. Aż nie moge się doczekać ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 00:14
figaa lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Grzybka wrote:Kamenkaa, dużego miałaś tego krwiaka? Szybko się wchłonął?
Jestem w końcówce 9 tyg, krwiak ma 3cm... Biorę 4xduphaston i 3xluteinę, od środy jestem na zwolnieniu i praktycznie tylko leżę. Następna wizyta 29.12, mam nadzieję, że do tego czasu się trochę zmniejszy...Grzybka lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
nick nieaktualnyPatutka wrote:Ps. Naszło mnie na zupe pomidorową i mądra ja poszła do tesco 24 i Wlaśnie zaczynam pichcić pomidorówkę. Aż nie moge się doczekać ^^
Ach, te zachcianki... za mną chodzi kapusta kiszona, ale nie jakaś dowolna, tylko taka przepyszna, którą można kupić prosto z beczki u takiej jednej pani na niedzielnym targu. Śniłam dziś o tej kapuście i od godziny nie mogę spać, bo cały czas czekam, aż po nią podjedziemy a najchętniej wzięłabym całą tą beczkę
Coś strasznegokijanka_88 lubi tę wiadomość
-
Kot bury Uważaj z tą kapustą ,ją też miałam ostatnio smak na kapustę zjadłam dużo a potem męczyłam się po niej strasznie okropne wdęcia ,gazy .Nie jedź jej dużo szkoda marnować niedzieli28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url] -
nick nieaktualnyfigaa wrote:ada89 tak jak pisalam w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów a ciąża przebiegała prawidłowo. Wiec nie ma się co martwić.
Witam sie niedzielnie
Figa, to, ze stosunek byl w ktoryms dniu nie znaczy, ze do zaplodnienia doszlo w tym samym dniu. Zalezy od owulacji. A do tego fakt, ze na kazdym usg moze sie ternin przesuwac, bo ulozenie dziecka i zaznaczanie lekarza nie zawsze sa idealne, to wychodza roznice. Wiec nie licz od stosunku tylko OM. I liczac tak od OM ile roznicy Ci wychodzi?
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 08:55
-
Ja na biegunkę to wypiłam miętę. Słyszałam że nifuroksazyd można.
Już się cieszyłam że mam mdłości mniejsze. Aha jasne... Jak mnie dorwało rano tak cały czas trzyma. Masakra a wolałabym sobie rzygnąć i byłby spokój.
Jeszcze dwa dni pracy i urlop! a potem od stycznia inne stanowiskoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 09:50
-
Majeczka czyżby Twoje banany?? Współczuję ale nie pomogę, wiem, że ogólnie na biegunkę cuda działa cola i paluszki ale w ciąży to chyba nie wskazane. Aczkolwiek ja jestem uzależniona od pepsi i raz na tydzień pozwolę sobie na dwa lyki
Dziewczyny czy też tak macie, że np przy przekładania w łóżku czujecie ciężar w brzuchu i jakby ciągnięcie wszerz pepka? Nie wiem czy to normalne... aczkolwiek jestem w ciąży hahaha ale jakoś mnie to frapuje.majeczka87 lubi tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle