Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
najszczesliwsza wrote:Ja jak sie najem tez mnie wysadza ale to raczej nie jest brzuszek ciazowy.Na ten ciazowy tez juz nie moge sie doczekac...23.12 do gina juz nie moge sie doczekac... Ubrałyscie juz choinki?Sergiusz
-
Mój brzuszek już widać od tygodnia ,dobrze że w wigilię wszystkim powiemy o mojej ciąży,bo ja nigdy takiego brzucha nie miałam i niemam nawet takich szerokich bluzek czy swetrów i jest ciężko go ukryć zwłaszcza wieczorem jest jeszcze bardziej wzdęty.Za to mężowi się podoba taki brzusio:-)28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url] -
A ja dzisiaj mam kiepski dzień jutro wizyta wiec denerwuje sie strasznie a moj mąż od wczoraj wyprowadza mnie z równowagi. Juz się z nim poklocilam i powiedziałam ze jutro do lekarza jadę sama.aż mnie gdzies od środka sciska..ja brzuszek zawsze miałam wystający ale teraz jest taki okrągły.
-
kot_bury wrote:Ach, te zachcianki... za mną chodzi kapusta kiszona, ale nie jakaś dowolna, tylko taka przepyszna, którą można kupić prosto z beczki u takiej jednej pani na niedzielnym targu. Śniłam dziś o tej kapuście i od godziny nie mogę spać, bo cały czas czekam, aż po nią podjedziemy a najchętniej wzięłabym całą tą beczkę
Coś strasznego
Ja wczoraj zjadłam całą miseczkę:)też za mną chodziła kapucha.Ja mam od teściów, pycha jest!kot_bury lubi tę wiadomość
-
najszczesliwsza wrote:Fajnie ja mam na 14:40 dopiero chciala bym ranoo
ja się strułam kapustą na saaamym początku i teraz jak czuję zapach to mnie skręca -.-
moja teściowa dziś przegięła- dzwoni żeby poinformować że wigilia na 18 u niej i że nie przewiduje wyjątków na co mój mąż mówi "ale jak tela poczuje rybę to się porzyga"- fakt już tak było- co kochana teściowa na to? "to niech łyknie aviomarin i nie wydziwia."
ech pojawiła się we mnie chęć mordu, chyba zapalę znicz nad głupotą ludzkąSergiusz -
kot_bury wrote:Ach, te zachcianki... za mną chodzi kapusta kiszona, ale nie jakaś dowolna, tylko taka przepyszna, którą można kupić prosto z beczki u takiej jednej pani na niedzielnym targu. Śniłam dziś o tej kapuście i od godziny nie mogę spać, bo cały czas czekam, aż po nią podjedziemy a najchętniej wzięłabym całą tą beczkę
Coś strasznego2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
a ja się pobawię w spam, bo masa jest blogów rodzicielskich pisanych przez kobiety, a ja chcę wam polecić pisany przez faceta może pierworódki (jak ja) dzięki temu lepiej zrozumieją swoich partnerów i ich kontakty z mikrusami
http://www.tatawbudowie.pl/
dajcie znać czy się spodobał, jestem strasznie ciekawaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 14:31
Sergiusz -
Patutka wrote:Kurcze, ja tak samo mam ochote na taka kapustke Ale w warszawie to nie wiem nawet gdzie taka dobra dostac.... wszedzie taka z dupy:/ za przeproszeniem....Sergiusz
-
Telashe wrote:a szukałaś w sklepie ze zdrową żywnością? albo na targu? nie wiem jak w wawie ale u nas są "ryneczki" raz w tygodniu gdzie ściągają rolnicy ew w jakimś małym miasteczku pod warszawą?
Wiem ze sa jakies targi eko Ale myslisz, ze Tam sa serio dobrze?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️