Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Telashe wrote:ja mam przed południem ostatnio znów strasznie dużo śpię i mam nadzieję że uda mi się zwlec jutro na badania odkładam to już drugi tydzień...
ja się strułam kapustą na saaamym początku i teraz jak czuję zapach to mnie skręca -.-
moja teściowa dziś przegięła- dzwoni żeby poinformować że wigilia na 18 u niej i że nie przewiduje wyjątków na co mój mąż mówi "ale jak tela poczuje rybę to się porzyga"- fakt już tak było- co kochana teściowa na to? "to niech łyknie aviomarin i nie wydziwia."
ech pojawiła się we mnie chęć mordu, chyba zapalę znicz nad głupotą ludzką
Nie pojechałabym, za taki tekst ... nie i koniec... !! zapraszam do mnie ja siedzę sama
To to za tekst wogóle... maaaaskaaaraa !!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 18:10
Kijanka
-
Sliczna choinka! Jak ubiore dopiero 23 bo tak z mama Zawsze robilysmy No i dalej mieszkam z nia. Ale naprawde jest Sliczna. Tylko w naszym wydaniu bedzie bez czubka, namowilam w koncu mame bo nie trawie czubkow: D
kijanka_88, majeczka87, nowatorka lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
U mnie przygotowania polegają na wylegiwaniu na wigilię jedziemy najpierw do mojej mamy, pózniej do teściów, a z każdego miejsca podbieramy co lubimy najbardziej i takim sposobem mam pełną lodówkę
Pewnie kiedys role się odwrócą ale poki co Mamcie bardzo cieszą sie ze świątecznych przygotowań! -
Majeczka śliczna choinka i jaka duża:) my mamy połowę mniejszą
U mnie brzuch tez jakiś większy, na wieczór najadlam się chipsów całą paczkę zjadlam i teraz mecza mnie wyrzuty sumienia ze przytyje szybko:\ muszę ograniczyć takie niezdrowe jedzenie -
No to złapałam kolejnego doła
Dowiedziałam się dziś że za wcześnie zaczęliśmy się chwalić ciążą, że po pierwsze nie mam czym. A po drugie różnie jeszcze może być... I to rodzina M.
Teraz mam głupie myśli że może faktycznie powinnam poczekać. Cała moja radość gdzieś umknęła, a w głowie zostały czarne myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 23:29
-
Kochana od kogo tak sie dowiedzialas?
Trzeba byc dobrej mysli! Praktycznie to co najgorsze, to za Wami. Glupot Nie sluchaj, musisz byc dobrej mysli, bo pozytywne nastawienie duuuuuzo robi.Zuzulka88, Sanna lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Przestan sie przejmowac taka glupia kobieta! to tak jak mnie 'tesciowa' straszy, ze moge poronic Juz niedlugo bo ona nawet w 6 mac poronila! Tylko szkoda, ze nigdy nie doda, ze miala skrocona szyjke macicy przez zrakowaciala torbiel i chlala w kazdej ciazy....
To sa toksyczni ludzie ktorzy zamiast Cie wspierac i cieszyc sie szczesciem, to Chyba zazdroszcza? Bynajmniej odnosze takie wrazenie.
Nie przejmuj sie, to szkodzi fasolce. A tamta glupia olej, na pewno jest dobrze. Najgorsze prawie za Wami:*
A co do wizyty wlasnie dlatego ja umowilam sie na 23.12 ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 00:07
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Zuzulka nie przejmuj się takimi osobami mnie też zazdrosna koleżanką z pracy też wkurzyła jak byłam z L4 sama nie może zajść w ciążę to jak mi się udało wreszcie to mi mówi jeszcze się nie ciesz bo wiesz możesz znowu poronić ....tak w lutym to możesz zacząć się cieszyć a ją coooo? Zwariowałaś poronić możesz w każdym momencie nie masz na to wpływu ,co ją leżę w domu uważam na siebie lekarstwa biorę na podtrzymanie od początku ciąży dbam o to co jem nie piję alkoholu nie palę nie dzwigam ciężkich rzeczy co mam jeszcze zrobić ?Idiotka została z otwartą buzią ,przeprosiła mnie potem jak to przemyślała ale uważam że nie powinno się takimi pustymi ludźmi przejmować i omijać z daleka i cieszyć się z każdego dnia:-)
Zuzulka88, kama005 lubią tę wiadomość
28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url] -
Zuzulka88 wrote:No to złapałam kolejnego doła
Dowiedziałam się dziś że za wcześnie zaczęliśmy się chwalić ciążą, że po pierwsze nie mam czym. A po drugie różnie jeszcze może być... I to rodzina M.
Teraz mam głupie myśli że może faktycznie powinnam poczekać. Cała moja radość gdzieś umknęła, a w głowie zostały czarne myśli
Są ludzie, którzy lubią wbić innym szpilę nawet w takich momentach to jest smutne ale kolejnym razem jak bedzie miała takie mądrości do powiedzenia, Ty pokaz jaka jestes szczęśliwa i sie nie załamuj bo tej krowie o to chodziło ...
My pochwalilismy sie bardzo szybko i nie żałuje! Do konca ciazy jest strach o malucha i wszystko moze sie wydarzyć, a w takiej sytuacji dobrze miec przy sobie ludzi którzy Cie wspierająlena77, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Zuzulka88 wrote:Dzięki dziewczyny :-* Już mi lepiej
Ja tez sie bardzo niepokoje... przy dotyku boli mnie orawa strona podbrzusza, Nie mam pojecia dlaczego ani co to moze oznaczac...Zuzulka88 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Cześć dziewczyny
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące
Dziewczyny nie zarzucajcie sobie, że za szybko powiedziałyście o ciąży. To nic nie zmienia. Ja za pierwszym razem powiedziałam tylko moim rodzicom a jak trafiłam do szpitala to niestety rozeszło się bardzo szybko. Głupim gadaniem nie warto się przejmować.Zuzulka88 lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc)