Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
majeczka87 wrote:nowa probowas te banany? najlepiej z jogurrtem naturalnym zmiksowac ? a jak nie to oddzielnie wszamac?
majeczka87 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Wlaśnie zaczynają się mdłości... i nic na Nie nie pomaga...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 14:44
-
ninja wrote:a próbowałas z imbirem? Mój ginekolog mówił ze pomaga i nawet polecał jakieś tabletki zawierające imbir ale ja staram się ograniczyć produkty farmaceutycze jeśli się da wiec pije wodę z imbir em i cytryna
ja zawsze mam pod ręką bo działa cuda na mdłości
cukierki imbirowe, imbir świeży, herbatniki imbirowe
i świetnie rozgrzewa a ja jestem zmarzluchem
Sergiusz
-
Niestety Jestem typem gdzie czopki, imbir, i inne tabletki nie działają.... Juz 3 razy bylam na ip pod kroplowkami.... lekarz mowi, ze Juz nic innego nie ma, wyprobowalam wszystkiego.. i nic, wiec mowi, ze trzeba to przetrwac.... Ale to jest tragedia, zjadlam jablko i sie zaczelo... A najgorsze jest to, ze to nie sa zwykle mdłości, tylko takie, gdzie czuje, ze zaraz bede wymiotowac....2016 🩷
2020 🩵
Patutka ty z tymi dusznościami do do lekarza jeśli masz problemy przy schodzeniu na pierwsze i drugie piętro to mogą to być zaburzenia rytmu serca które w ciąży się zdarzają.. Moja siostra ma wrodzone przed ciążą praktycznie nie dawały objawów w trakcie a w szczególności na początku nasiliły się...
hahh dziewczyny wy tu o brzuszkach a ja właśnie sie rozpakowywałam i mówie do M że mnie cisną spodnie..i że chyba rośniemy
tak od 3 dni mam wrażenie że intensywnie wcześniej było nie nie zauważalne
więc mam odpobne odczucia jak wy ...
Ja musze wszystko rozpakować, M pojechał po choinkę i zabieram się za barszcz i pierogi:)
Pracujemy w wigilie ja do 20 M całą noc więc sobie zrobimy wigilie wcześniejKijanka
-
Kijanka, No Wlaśnie Chyba sie wybiore, bo sie martwie. Teraz po spacerze 5 min z psem tez tak dycham....
Z sercem przed ciaza mialam Wszystko okej, 1 lipca mialam robione badania. No Chyba, ze teraz sie to wzielo jak mowisz....kijanka_88 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
nowa! wrote:Nie plamiłam na usg moja gin to zauważyła.
Minęły mi wszystkie objawy oprócz zaparć mam nadzieje ze taka to kolej rzeczy a nie cos złego. Juz się nie mogę doczekać poniedziałkowej wizyty.
Ja też nie mogę doczekać się poniedziałkowej wizyty. Na poprzedniej byłam 3 tyg temu, wiec niewiele było widać. I martwi mnie brak jakiś konkretnych objawów. Wprawdzie mam jakąs niechęc do niektórych pokarmów, czasem zrobi mi się trochę niedobrze jak jestem głodna, ale zadnych wymiotow czy wiekszych mdłosci ;/ Piersi tez mnie specjalnie nie bolą. Jestem bardziej senna, ale całkiem odstawiłam kawę, bez której nie było dnia, więc to moze od tego.
Mam nadzieję, że z dzidzią wszystko ok a krwiak się wchłania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 16:31
06.2015 - poronienie
-
ada89 wrote:Ja też nie mogę doczekać się poniedziałkowej wizyty. Na poprzedniej byłam 3 tyg temu, wiec niewiele było widać. I martwi mnie brak jakiś konkretnych objawów. Wprawdzie mam jakąs niechęc do niektórych pokarmów, czasem zrobi mi się trochę niedobrze jak jestem głodna, ale zadnych wymiotow czy wiekszych mdłosci ;/ Piersi tez mnie specjalnie nie bolą. Jestem bardziej senna, ale całkiem odstawiłam kawę, bez której nie było dnia, więc to moze od tego.
Mam nadzieję, że z dzidzią wszystko ok a krwiak się wchłania...
no ciekawe skad te krwiaki sie biora moj sie cale szczescie wchłonoł Twoj tez sie zapewne wchłonie czego Ci zyczeeeeada89 lubi tę wiadomość
-
ada89 wrote:Ja też nie mogę doczekać się poniedziałkowej wizyty. Na poprzedniej byłam 3 tyg temu, wiec niewiele było widać. I martwi mnie brak jakiś konkretnych objawów. Wprawdzie mam jakąs niechęc do niektórych pokarmów, czasem zrobi mi się trochę niedobrze jak jestem głodna, ale zadnych wymiotow czy wiekszych mdłosci ;/ Piersi tez mnie specjalnie nie bolą. Jestem bardziej senna, ale całkiem odstawiłam kawę, bez której nie było dnia, więc to moze od tego.
A na która masz wizytę ? Poniedziałek musi byc szczęśliwy. -
Ada a w ktorym jestes tyg?
Patutka wspolczuje takich mdlosci. Mi juz przechodza ale nigdy nie byly az takie. 2 razy rzygnelam tylko
Mi ostatnio b smakuje jogurt pitny. A dzisiaj zjadlam cukierka z rumem bo nie wiedzialam i zanim sie zorientowalamtojuz go zjadlam
Dzisiaj kupilam choinke i bede stroic:)
Milego weekendu -
Nowa na poniedzialek mam w sumie umowione 2 wizyty
Pierwsza na 10, ale do malo konkretnego lekarza na nfz i tylko dlatego, że muszę się rozliczyć z badan, na które dostałam skierowanie. Prywatnie mam też w pon na 19;40 i zobacze po tej porannej wizycie czy czegokolwiek się dowiem. Jak będzie ok to nie będe juz wieczorem szła a jak mało się dowiem (ostatnio nawet nie chciał mi powiedzieć czy moj krwiak się zmieniejsza) to pójdę jeszcze prywatnie.
Nowatorka u mnie to 8tydz 3 dzien, wiec juz chyba pora na objawy ;/06.2015 - poronienie
-