Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mamuśka1 wrote:Dla wszystkich dzieci które się bardzo boją o swoje dzieciaczki polecam na prawde te detektory tętna . Ja miałam przy córce i idealnie się sprawdził . Zawsze kiedy miałam stresa , puki nie było czuć jeszcze ruchów to badałam i w jedym momencie się uspokajałam .
Dziś tak z głupoty też sobie go wzięłam i jest !!!! Pięknie słychać serduszko Po boku wiadomo są jajniki ( słychać takie wolne uderzenia ) a na środku szybkie bicie serduszka , bardzo nisko . Bardzo się ruszał maluszek bo ciągle mi to znikało serduszko i trzeba było głowicą poruszać Przypominam ze mam 9 -10 tydzień i sama jestem w szoku ze tak ładnie słychać
Polecam
weeez pozycz;) tez chce posłuchac;)
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Telashe wrote:nie martw się - jesteśmy tu swoistą grupą wsparcia i prawie zawsze ktoś jest online kostka czekolady i do przodu? może to kwestia huśtawki nastrojów? powoli wszystkie wchodzimy w ten etap
Dzieki dziewczyny,
Chyba tak, dzisiaj mialam okazje na chwile zrobic usg bobo super sie ruszalo fikolki robilo moj maz po raz pierwszy widzial bo o uradowany od ucha do ucha... A ja sie przerazilam... Jakos mnie to uderzylo... Moj tata moja siostra maz wszyscy zaciesz i cos sie dopytuja i wogole brrr... Moze to tez to ze za dwa dni mam wrocic do pracy.. A niestety u mnie w pracy nie szanuje sie czy ktos jest na uropie czy na l4 dzwonia normalnie projekty oddaje normalnie mam sprawy do zalatwienia.. Szkoda gadac a ja bym chciala chociaz na chwile przestac sie przejmowac praca... Bo boje sie ze bedzie mialo to wplyw na to malenstwo ktore dzisiaj widzialam jak robi fikolki
No to sie rozpisalam ale chyba sie musialam wygadac
Dzieki jeszcze raz za wsparcie
nowatorka lubi tę wiadomość
Kijanka
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie. Małe ma 3.66 cm i odpowiada 10+3. Na 60% chłopak, ale to póki co bardzo hipotetycznie, bo jest jeszcze wcześnie, aczkolwiek coś między nogami jest. Wszystko jest ładnie na swoim miejscu, mózg już w kształcie motylka, pęcherz, żołądek, krew ładnie pompuje, serce 164/min, nóżki i rączki z paluszkami, kość nosowa, nawet przezierność wstępnie zmierzyła i wychodzi 1.0. Jestem uspokojona Dzidzia sobie wkładała rączki do buzi, a nóżki złożone jak baletnica. Gin pobrała cytologię i powiedziała, że moja macica wygląda książkowo, że rzadko się taka zdarza. Widać, że jest mocno i ładnie ukrwiona. Szyjka 4.0 cm.
nowatorka, lena77, kijanka_88, mamuśka1, kot_bury, _analiza, Telashe, majeczka87, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, zauwazylam, ze od 10 tc strasznie ciezko mi sie oddycha... tez tak macie? Nie wazne czy chodze czy leze, chociaz przy chodzeniu bardziej. Zastanawiam sie czy nienpowinnam sie wyvrac z tym do lekarza..2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Dokładnie Kijanka. Walcz o swoje prawa w pracy
Ja mam za to nowy objaw. Zawroty głowy i słabo mi jest czasami. W nocy wstałam na siku to ledwo doszłam do kibla...
Milcia super gratulacje. Zajebisty muszą mieć sprzęt bo mój to co najwyżej zmierzył mi maluszka powiedział coś o kręgosłupie i tyle... Nie określał płci nic... Jedynie ze odpowiada 10+2. -
Patutka wrote:Dziewczyny, zauwazylam, ze od 10 tc strasznie ciezko mi sie oddycha... tez tak macie? Nie wazne czy chodze czy leze, chociaz przy chodzeniu bardziej. Zastanawiam sie czy nienpowinnam sie wyvrac z tym do lekarza..
Koniecznie skonsultuj sie z lekarzem po weekndzie, zadzwon do niego.
Dzieki dziewczyny postaram sie od poniedzialku cos z tym zrobic. Wczoraj sie wygadala
I padlam spac.
Teraz oczywiscie pora eutyroxu to sobie od razu na forum weszlamm hahah uwaga po prawej stronie chrapia dwa psy zawiniete w 3 koce no bo przeciez zimno ( moj sposoob na unikniecie nocnej wedrowki do mnie do lozka bo tak to by byly na 100 proc okolo 2-3 bo wtedy jest spadek temp. W domu ) po lewej maz chrapiacy hahah no coz
Ja sobie leze i tak sie zastanawiam gdzie ja to bobo poloze :p
Wyruszam dzisiaj po biustonosz ot taki plan
Wczoraj ogladalam jeszcze na zywo wozki i sie zachwycilam baby design ja jestem wyskoa osoba okolo 180 cm i przerazaly mnie niskie goondole dzieki temu wozkowi sie uspokoilam moge spokojnie rosnac wozek bedzie ok ... Milego dnia dziewczyny i jeszcze raz dzieki za wczoraj_analiza lubi tę wiadomość
Kijanka
-
kama005 wrote:Dokładnie Kijanka. Walcz o swoje prawa w pracy
Ja mam za to nowy objaw. Zawroty głowy i słabo mi jest czasami. W nocy wstałam na siku to ledwo doszłam do kibla...
Milcia super gratulacje. Zajebisty muszą mieć sprzęt bo mój to co najwyżej zmierzył mi maluszka powiedział coś o kręgosłupie i tyle... Nie określał płci nic... Jedynie ze odpowiada 10+2.
Kama uwazaj z zawrota i glowy w nocy... To jest normalne ja tez mam ale w nocy wstan najpierw spusc nogi na podloge i posiedz 2/3 min na lozku a dopiero potem wstawaj powoli, ja mam od. Zasu ciazy zostawiona mala lampke w korytarzu zeby o cos nie wyrznac, np. Trzy milionowa derke czy inna rzecz ktora akurrat jest na szloku :p i powoli do ubikacji. Zwieksza nam sie objetosc krwi i serce ma co pompowac wiec zawroty glowy sie pojawiaja pamietaj pooowoooli szybkie pionizowanie po porodzieKijanka
-
a oto mój chłop!!
na drugim zdjęciu to na samym końcu sterczące to siurdaczek
http://pokazywarka.pl/5x76wq/alexxx, kot_bury, _analiza, Wiola90, Agaax lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny