Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Teleshe przesłodkie to "etui" Ja też lubię takie dłubanie, choć ostatnio energii mi brak więc większość czasu spędzam w łóżku Może po świętach będzie już lepiej
Majeczka, też haftuję krzyżykami Fajne zajęcie na odstresowanie się i wyłączeniemajeczka87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak tam u Was samopoczucie?
Ja dzisiaj wyjątkowo strasznie dopiero udało mi się trochę obiadu wcisnąć, bo od rana praktycznie nie byłam w stanie nic wsadzić do buzi dawno takich mdłości nie miałam,aż w końcu i mnie dopadły okropnie się czuje -
nick nieaktualnyWłaśnie wróciłam z usg. Fasolka żyje, ma blisko 2 cm,ma coś jak rączki, nóżki i wielka głowę. Nadal młodsza o 7 dni do OM. Jedyne co,lekarka znalazła coś w rodzaju torbieli/wodniaka-kazala obserwować. Wiec teraz czekam do 12.1.
I trzymam kciuki za resztę!lena77, majeczka87, kama005, aisa, _analiza lubią tę wiadomość
-
MartaT wrote:Ja dzisiaj wyjątkowo okropnie leżę już od kilku godz, dopiero udało mi się coś zjeść ale w końcu mnie dopadły teeee okropne mdłości
Dziewczyny pamietacie pewnie jak pytalam o bol przy wstawaniu, czy przy siadaniu tez Wam sie zdarza?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Hej Kamenkaa bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze.
W końcu dzień pozytywnych wiadomości ale macie śliczne dzieciaczki, aż Wam zazdroszczę tych zdjęć Ja mam usg dopiero 12 stycznia.
Mam nadzieję, że seria złych wieści dobiegła końca.kamenkaa lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Patutka wrote:Ja te mdlosci to mam w lratke z wymiotami.... wiec generalnie Wczoraj nic, A dzis wielka tragedia... wymiotow i mdlosci!
Dziewczyny pamietacie pewnie jak pytalam o bol przy wstawaniu, czy przy siadaniu tez Wam sie zdarza? -
ona2012 wrote:Patutka ja miałam takie bóle w pierwszej ciąży. Lekarz mówił że to normalne,więc się nimi nie przejmowałam,ale przyjemne nie były. A trwały prawie całą ciążę.
Te nasze robaczki duzo u nas zmian wprowadzaja:D2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Wiola90 wrote:Hej Kamenkaa bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze.
W końcu dzień pozytywnych wiadomości ale macie śliczne dzieciaczki, aż Wam zazdroszczę tych zdjęć Ja mam usg dopiero 12 stycznia.
Mam nadzieję, że seria złych wieści dobiegła końca.
HEjka Wioluś Noooo tyle dobrze że sie plamienie szybko skończyło strasznie sie bałam ale jest ok ... -
Cześć Wam, melduje ze już po wszystkim . Czuje sie dobrze choć smutek nie przechodzi. Lekarze mówią ze jest inwazja kobiet, które ronią około 10 tyg i w wole przypadkach dzieje sie tak przy pierwszej ciąży, a w drugiej jest już ok jeśli jest sie zdrowym. Mam nadzieje, ze tak będzie i w moim przypadku.