Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzis same dobre wiadomosci niech maluszki szczesliwie rosną
Dunda suszone to bujda. u mnie kiwi banany mandarynki i raz dziennie jogurt albo blenduje z owocami albo jem oddzielnie i zapomnialam dawno co to zaparcia
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Majeczka dzięki za radę. Spróbuję, bo najwidoczniej na każdego co innego działa. Na mnie już siemię lniane, jabłka i nawet czopek glicerynowy nie działa.
Gratuluje udanych wizyt oby teraz same takie.Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Dunda wrote:Majeczka dzięki za radę. Spróbuję, bo najwidoczniej na każdego co innego działa. Na mnie już siemię lniane, jabłka i nawet czopek glicerynowy nie działa.
Gratuluje udanych wizyt oby teraz same takie.
sprobuj banana z nabialem;) mojej kolezance poradzilam wczoraj i tez pomoglo
-
ninja wrote:U mnie tez wszysko ok kamien z serca!!! Malenstwo machalo raczkami i nozkami i podobno pokazalo nawet co ma miedzy nogami ma juz 5 cm a serduszko bije 180 ale wiercil sie tak ze lekarz mial problem z określeniem dlugosci2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
izulala wrote:dziewczyny czy już sie zastanwialyscie nad tymi komorkami macierzystymi z krwi pępowinowej - drogie trochę w utrzymaniu, ale z drugiej stony jakieś bazpieczeństwo... https://www.pbkm.pl/
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/
Sergiusz -
Zuzulka88 wrote:O jakie słodkie buciki wyglądają na łatwe do zrobienia, ciekawe jak wyglądałoby to w rzeczywistości
kamenkaa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz -
oczywiście nikogo nie namawiam ale mnie to pomaga nawiązać jakąś więź emocjonalną więc polecam ^^ swoją drogą zastanawiałyście się nad takim dłubaniem? biorąc pod uwagę że lipiec i sierpień czyli dwa pierwsze miesiące należą na ogół do upalnych szukałam fajnych rozwiązań i znalazłam jeszcze coś a'la etui na pieluszkę- wygląda jak spódniczka/spodnie na maluszku więc nie trzeba dzieciątka dodatkowo ubierać ryzykując przegrzanie
a w sumie przerabiając swoje ciuchy po selekcji- do przerobienia/wyrzucenia itd. wiemy jak materiał wpływa na skórę i co wybraćmajeczka87, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz -
majeczka87 wrote:o jej jaka cudna! ja niebawem dalej bede wyszywala Matke Boża KarmiącąSergiusz
-
heheh to masz złotą robotę metodą krzyżykową nie mogłam znaleźć wzoru i poprosiłam pewną kobietkę z neta;) że nie mogę zajść w ciąże i czuje że musze to wyszyć i wysłała mi to za darmo ale jakoś nie mogę sie przybrac zeby kontynuowac;) musze sie przybrac zeby do porodu zdarzyc heheh
Zuzulka88 lubi tę wiadomość