Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się już prawie weekendowo:)
ja będę miała badanie u dr Zwolińskiego, on podobno tez jest z Wawy ale będę mogła Wam napisać co i jak dopiero 29.12
nowa...no to faktycznie się należałaś...
analiza no leżę ale czasami pozwalam sobie na pokręcenie sie po kuchni...mój cudowny gin nie umiał mi określić na ile mam leżeć i nie powiedział mi czy tylko się odkleja(nawet nie wiem ile)czy jest jakis krwiak bo ja nie wiem czy to to samo czy nie...
generalnie od paru dni jem kaszkę mannę na śniadanie, też Was ciagnie do mleka z rana?
trzymajcie się dzielnie na tych wizytach! niech moc będzie z Wami! -
Juz po wizycie
Fasol ma 3,4cm
Serduszko bije 160/min
Machał rączkami i nóżkami
http://static.pokazywarka.pl/i/6208851/671740/dsc-0070.jpg
Ja jak nie lubiłam za bardzo mleka tak teraz chetnie pije
Jestem spokojniejsza jak sie cieszę!!!Susana, kamenkaa, nowatorka, Gagaga, _analiza, Ama, MartaT, lena77, majeczka87, Jastra, kot_bury, aisa lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:rosnie bobas ja dopiero we wtorek dowiem sie czy rosnie moj no i bierz dupka i odpoczywaj kamenka. czyli niewiedza od czego plamilo?
HEjka wlasnie nie wiadomo skąd plamienie nastąpiło badalo mnie sporo lekarzy i nie potrafia powiedzieć stwierdzili hormony może....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 10:39
-
Hej dziewczyny ! Ja jstem styczniowka 2016 i tutaj tak sobie weszlam Bo tu o plamieniu... nie pomoge pewnie bo kazdy orgaznim jest inny ale ja tez plamilam w 13 tygodniu (mieszkam w Irlandii) wiec tu to wszystko wyglada troszeczke inaczej ale...ale...dowiedzialam sie ze do 16 tyg mozna plamic bez wiekszego ryzka dlatego ze niektore kobietki maja bardzo dobrze ukrwiona szyjke macicy i jak nasze maluszki sobie rosna , rosna to nam naciskaja szczegolnie jak jestesmy dlugo w pozycji siedzacej albo kleczacej..., zylki pekaja i widac slady krwi..albo nawet tej krwi troszeczke wiecej To tyle..z moich doswiadczen . Chcialabym wam zyczyc cierpliwosci a szczegolnie w ostatnich tygodniach ciazy Te kobiety ktore juz byly w ciazy wiedza jak to jest chociaz...kazda ciaza inna ale szczegolnie wytrwalosci dla tych swiezych mamc P.S Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo . Pozdrawiam
Smile, kamenkaa, ada89, aisa, Agaax lubią tę wiadomość
Moj Maluszek jest juz tuz , tuz -
Dziewczyny a Oto Moja Dzidzia
http://static.pokazywarka.pl/i/6208862/102635/dzidzia.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6208867/923226/dzidzia1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 10:41
Telashe, Susana, ada89, nowatorka, _analiza, Ama, Gagaga, lena77, MartaT, majeczka87, kot_bury, kama005, aisa lubią tę wiadomość
-
Telashe wrote:dobry! mnie do mleka ciągnie wieczorem. ech kolejny dzień na pełnym stresie ale chyba znalazłam sposób ulubione fabularnie gry próbuję ciąć na konsoli ale jakoś pad mi w ręku nie leży. Jest tu ktoś jeszcze nie lubiący świąt?
-
Dziewczyny znalazłam linka do strony o żywieniu kobiet w ciąży możecie poczytać bardzo dużo ciekawych rzeczy tu piszą http://www.imid.med.pl/images/poradnik-zywienia-dla-kobiet-w-ciazy1.pdf28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url] -
oldżi wrote:Dziewczyny jak wkleić zdjęcie bo chciałabym tez pochwalić sie swoim bobokiem
majeczka87, oldżi lubią tę wiadomość
-
Smile ja jem codziennie musli na śniadanko. trzeba pamiętać, żeby gotować mleczko albo robić na UHT ze względu na listeriozę.
kamenkaa i kama005 śliczne dzieciątka.
lena77 z nieba mi spadlaś z tym linkiem, bo ja już nie mam pojęcia co jeść, jem często owoce i warzywa i pieczywo, i chudnę zamiast przybierać i się martwię. Może jem za chudo moze mi potrzebny schabowy w panierce i zmieniaki ze skwarami??
oldżi musisz wrzucic na jakiś serwer ze zdjęciami np fotosik albo pokazywarka i potem skopiować link który ci wyskoczy na forum
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Szaruga ją znowu nie mogę zmusić się do mleka jogurtów ,jem go stanowczo za mało według mnie a nie potrafię bo zaraz mam mdłości ale teraz wiem że wapń jest też w innych potrawach więc muszę próbować.Ostatnio mało piłam wody bo miałam mdłości soki też już mi się znudziły ,herbata czasami co jeszcze pić? Staram się dużo zupy jeść tam też jest woda i mi smakują zupy całe szczęście28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url] -
Kama, kamenkaa cudowne fasolki
Ja już po wizycie u endokrynologa, trafiła mi się super babka okazuje się,że przez niedobór żelaza mam anemię ale dostałam leki także będzie dobrze co.do tarczycy to mam niedoczynność tj. Norma w ciąży jest do 2, a ja mam ponad 5. Dostałam również leki i oczywiście będę leczona przez tą panią. Za 4 tyg muszę zrobić badania i za 6 tyg mam ponownie wizytę u endokrynologa ale leków to mam full, masakra. A tak poza tym jest ok, właśnie leżę,bo strasznie źle się czuję mam mdłości i jest mi strasznie nie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 13:25
kamenkaa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
lena77 wrote:Szaruga ją znowu nie mogę zmusić się do mleka jogurtów ,jem go stanowczo za mało według mnie a nie potrafię bo zaraz mam mdłości ale teraz wiem że wapń jest też w innych potrawach więc muszę próbować.Ostatnio mało piłam wody bo miałam mdłości soki też już mi się znudziły ,herbata czasami co jeszcze pić? Staram się dużo zupy jeść tam też jest woda i mi smakują zupy całe szczęście
jest masa rodzajów herbat, ziół, herbaty z suszu owocowego są też kompotylena77 lubi tę wiadomość
Sergiusz -
MartaT ja w poprzedniej ciąży miałam hemoglobine ok 10 i mimo brania żelaza nie poprawiło się aż do końca ciąży. Teraz przed zajściem od stycznia byłam na diecie, starałam się zdrowo odżywiać i co drugi dzien robilam sobie smothie z buraka, marchwi i jabłuszka i woybraż sobie, że tę ciąze zaczęłam z hemoglobiną 12 jak na mnie MEGA, teraz tlyko pilnować by nie spadła ehhehh
Z picia ja codziennie spożywam melisę ta szklaneczkę dwie, nie wiem nawet czy mogę, ale z teściami cięzko mi wytrzymać nerwowo , wcześniej ratowałam się piwkiem no ale teraz to odpada
Telashe u mnie maluszek będzie mieszkał na początku z nami, musze jakoś wcisnąć łóżeczko a potem w pokoju córki jak podrośnie, a ty masz juz jakies plany??Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 12:26