Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Telashe wrote:mój mąż mnie do edukował- on ma głównie problemy z nadkwasotą. Migdały w przypadku wystąpienia to ok 10 szt i powinno pomóc, ale można też spróbować ze szklanką zimnego mleka albo zwykłą kajzerką z tym że ta ostatnia pomaga na chwilę a na dłuższą metę zakwasza organizm.
Ja dziś cierpię dziewczyny... Wczoraj zrobiłam sobie dwa słoiki śledzi bo taka mnie naszła na nie ochota, a dziś mam za przeproszeniem taką biegunkę, że prawie umieram Myślicie, że to znak od fasoli, że nie lubi śledzi? Kurde no pierwszy raz w ciąży mnie tak złapało;D
Najgorzej, że popiłabym mlekiem moją ciążowa zgagę, ale boję się że pogorszę sytuację19.07.2016 r. Aleksander
-
HEj Wam dziewczyny Na poczatku Chcialabym podziekować Tym co o mnie pamietali
mamuśka1 :* Jastra :* Wiola90 :* majeczka87 :* Smile :* _analiza :* Telashe :* Dalile alexxx :*kama005 :* nowatorka:* Patutka:*
Dziewczyny Zostałam w szpitalu juz jestem w domku.
Plamienie u mnie nie wiadomo skąd wystąpilo całe szczescie juz ok
Dzidzia ma juz 5,5 cm serduszko bije 160na 1min.
NA prenatalne sie nie zalapałam ponieważ byłam na odziale i nie nalezalo mi sie za darmo .Nstepne na środę .
Mam nadzieje ze juz dość Tych pechowych dni za mna ...
Jestescie przekochane ze Pamiętałyście o mnie to miłe Dziękuje powoli poczytam i Was nadrobie..
BuziaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 20:23
Dunda, Jastra, ada89, Smile, Susana, nowatorka, MartaT, _analiza, Ejrene, kot_bury, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny miło do Was dołączyć Moje maleństwo to istny wojownik i jak na razie pokonuje wszelkie przeciwności losu mam nadzieję że dalej też będzie wszystko ok chociaż muszę przyznać że po ostatnich wiadomościach mega się zmartwiłam i z niecierpliwością czekam na jutrzejszą wizytę u gina...
kamenkaa, Smile, majeczka87, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_analiza wrote:Nie wiem jak z nadkwasotą ale na zgagę ciążowa zimne mleko działa cuda! polecam też sposob;) a migdały z chęcią spróbuję, bo uwielbiam!
Ja dziś cierpię dziewczyny... Wczoraj zrobiłam sobie dwa słoiki śledzi bo taka mnie naszła na nie ochota, a dziś mam za przeproszeniem taką biegunkę, że prawie umieram Myślicie, że to znak od fasoli, że nie lubi śledzi? Kurde no pierwszy raz w ciąży mnie tak złapało;D
Najgorzej, że popiłabym mlekiem moją ciążowa zgagę, ale boję się że pogorszę sytuację
Pij dużo, żebyś się nie odwodnila - jutro już na pewno będzie lepiej. A fasol to tak naprawdę jeszcze nie wie co lubi,pierwszy raz próbował śledzi a podobno trzeba 3 próby zrobić
Mi się smaki zmieniły - nigdy nie lubiłam ostrego a dziś wciągnęła ostre curry
_analiza lubi tę wiadomość
-
kamenkaa cieszę się, że wszystko ok, już nas nie strasz:)
ninja witaj:)czemu Twoje maleństwo to taki wojownik?jakie przygody za wami i w którym tyg jesteś?
nowa, a co z tą kosmówką?już wszystko ok?przykleiło się ładnie?pytam bo ja dalej leżakuje a już bym sobie gdzieś wyszła...kamenkaa lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:HEj Wam dziewczyny Na poczatku Chcialabym podziekować Tym co o mnie pamietali
mamuśka1 :* Jastra :* Wiola90 :* majeczka87 :* Smile :* _analiza :* Telashe :* Dalile alexxx :*kama005 :* nowatorka:* Patutka:*
Dziewczyny Zostałam w szpitalu juz jestem w domku.
Plamienie u mnie nie wiadomo skąd wystąpilo całe szczescie juz ok
Dzidzia ma juz 5,5 cm serduszko bije 160na 1min.
NA prenatalne sie nie zalapałam ponieważ byłam na odziale i nie nalezalo mi sie za darmo .Nstepne na środę .
Mam nadzieje ze juz dość Tych pechowych dni za mna ...
Jestescie przekochane ze Pamiętałyście o mnie to miłe Dziękuje powoli poczytam i Was nadrobie..
Buziaczki
kochanaaa jestes dzieki Bogu ze wszustko ok dostalas lutke?kamenkaa lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Smile wrote:kamenkaa cieszę się, że wszystko ok, już nas nie strasz:)
ninja witaj:)czemu Twoje maleństwo to taki wojownik?jakie przygody za wami i w którym tyg jesteś?
nowa, a co z tą kosmówką?już wszystko ok?przykleiło się ładnie?pytam bo ja dalej leżakuje a już bym sobie gdzieś wyszła... -
nowa! wrote:Dopiero w poniedzialek sie dowiem czy juz jest ok. Dzisiaj musialam na chwile wyjsc z domu Bo od ciaglego lezenia, przegladania internetu I tv zaczelam popadac chwilami w depreche. Mam nadzieje ze juz jest ok. W poniedzialek CI napisze co I jak. Wizyte mam o 15.20
ok fajnie, to czekam na wieści.Dzisiaj chciałam sobie wyjść na ang to powiedzieli, że mam leżeć...no to leże, generalnie każdy mówi żeby leżeć... -
Kamenka super wieści. Martwiłyśmy się. Nie strasz nas więcej!!!
Ja mam wizytę jutro o 9:45 i się strasznie stresuje... Mam nadzieję że wszystko ok z fasolem. Ale ostatnio mam złe przeczucia nie wiem czemu...
Nadrobiłam was ale było tego trochę i już nie pamiętam co i jak... Wybaczcie trochę.
Jestem mega zmęczona a jeszcze mają przyjść znajomi o 22.majeczka87 lubi tę wiadomość
-
Smile wrote:ok fajnie, to czekam na wieści.Dzisiaj chciałam sobie wyjść na ang to powiedzieli, że mam leżeć...no to leże, generalnie każdy mówi żeby leżeć...
-
hehe mały wojownik bo po pierwsze mojemu mężowi jak był dzieckiem powiedzieli że nie będzie mógł mieć dzieci po drugie bo maleństwo było totalnie nieplanowane (mimo inf z dzieciństwa zabezpieczaliśmy się po trzecie jak już pojawiły się dwie kreseczki to okazało się że mam problemy z tarczycą i lekarz powiedział ze to dziwne że udało mi się zajść w ciążę a po czwarte ginekolog jak robił usg stwierdził że zarodek jest schowany bardzo wysoko w macicy wiec ulokował się w bardzo bezpiecznym dla siebie kącie ogólnie to wojownik pokonał wszystkie przeciwności losu i postanowił istnieć teraz mam tylko nadzieję że mu się nie odwidzi
kama005, nowatorka, alexxx, Telashe, MartaT, Zuzulka88, Ejrene, Sanna, kot_bury, aisa lubią tę wiadomość
-
kamenkaa fajnie przeczytać tak dobre wieści, najważniejsze,że jest wszystko ok dbaj o siebie i odpoczywaj!
kama005 będzie dobrze, musi być! Trzymam mocno kciuki ;* i oczywiście napisz jak tam po wizycie
Ja jutro o 8 jadę do endokrynologa mam nadzieje,że uda mi się wszytko załatwićkamenkaa lubi tę wiadomość