Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
majeczka87 dziekuje za troske i pamiec no,szykuje sie do pani doktor,raz mam,te plamienia,raz nie mam:-(ale stresik jest wyjade wczesniej troche moze uda mi sie wejsc przed czasem...trzymaj kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 13:39
majeczka87, ninja lubią tę wiadomość
[/url]
-
Mamusie chciałabym przy okazji złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia ŚwiateczneNiech Maleńki Jezus błogosławi Wam, Waszym rodzinom i maleństwom. Spokojnej zdrowej ciąży i dobrego rozwiązania w lipcu
Wesołych Świąt!
Telashe, Ejrene, renieczka, kot_bury lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
dobry! my też już po wizycie, M postanowił zebrać się na odwagę i podejrzeć mikrusa
na co ten wystawił do głowicy rękę, tak że wyglądało jakby chciał tacie "piątkę" przybić
wracając od gina wstąpiłam na Jasną Górę, także uznajcie wasze modlitwy za zaniesioneWyprosiłam chór żeby jeden z koncertów kolęd był w naszej ogólnej intencji
taki suprise na święta.
Lekarz uznał że nie ma potrzeby robić prenatalki, tylko za 2tyg kazał przyjść na ponowne usg bo mikrus wybitnie nie chciał się do jednego pomiaru ułożyć, ale wszystko książkowo z serduchem włącznie ^^majeczka87, Jastra, oldżi, Grzybka, renieczka, kot_bury lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Telashe wrote:dobry! my też już po wizycie, M postanowił zebrać się na odwagę i podejrzeć mikrusa
na co ten wystawił do głowicy rękę, tak że wyglądało jakby chciał tacie "piątkę" przybić
wracając od gina wstąpiłam na Jasną Górę, także uznajcie wasze modlitwy za zaniesioneWyprosiłam chór żeby jeden z koncertów kolęd był w naszej ogólnej intencji
taki suprise na święta.
Lekarz uznał że nie ma potrzeby robić prenatalki, tylko za 2tyg kazał przyjść na ponowne usg bo mikrus wybitnie nie chciał się do jednego pomiaru ułożyć, ale wszystko książkowo z serduchem włącznie ^^
cudnie!!!! bardzo się cieszęmój maz nie ogarną gdzie głowa gdzie dupka hehe nie pomyslalam zeby mu potlumaczyć
dopiero na zdjęciu usg;) dziekuje Ci za modlitwę kochana! to jest nam bardzo potrzebne;) :* wielki całus!
-
nick nieaktualny
-
Patutka wrote:Gratulacje, cieszymy sie ,ze kciuki sie przyjely:* A mialas usg przez brzuch czy dopochwowo?
ale jak wyszedł na korytarz to dokładniejsze doplerem. Lekarz wszystko tacie tłumaczył i pokazywał, bo wiedział że mu na tym zależy
Sergiusz
-
Telashe wrote:poprosiłam przez brzuch, żeby M zawału nie dostał
ale jak wyszedł na korytarz to dokładniejsze doplerem. Lekarz wszystko tacie tłumaczył i pokazywał, bo wiedział że mu na tym zależy
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
najszczesliwsza wrote:Dziewczyny jestem juz w domu,wszystko ok...serduszko bije wszystko gra a plamienie z wysilku teraz mam sie traktowac jak po zawale bym byla
ale sie ciesze
bardzo sie ciesze;) ile mm ma maluszek?