Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy jutro będzie czas więc już dzisiaj chciałam Wam Kobietki złożyć życzenia.
Zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych.Zdrówka dla dzieciaczków i oby wszystkie wizyty przynosiły nam tylko dobre wiadomości:)majeczka87, nowatorka, kijanka_88, renieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki po badaniu
Jestem Mega szczesliwa
Badanie usg wyszlo prawidlowo ....wszystko widoczne wszystko na swoim miejscu
Megaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
na 90%dziewczynka-bo nie widzi siusiaka
ale nie jest pewny i nie potwierdzil na 100% by nas w bład nie wprowadzić wiec nas uprzedził że pewności do konca nie ma......
Uf jaka ulga dziekuje za kciukasy jestescie kochane;*
WESOLYCH ZDROWYCH SWIAT!majeczka87, Ejrene, Wiola90, nowatorka, figaa, mamuśka1, _analiza, Agaax, renieczka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Uwaga ciotki!
Byliśmy dziś u lekarza i Bąbel ma 3 cm! wyprzedził o dwa dni swój wiek... zapowiada się kawał dziecka.
A jak machał do nas łapkami... z całych sił obiema!
Oczywiście się poryczałam.
Zapisałam się w końcu na prenatalne, mam 11.01.
Bąbel pomachaj do ciotek...
alexxx, kamenkaa, majeczka87, Ejrene, nowatorka, figaa, mamuśka1, _analiza, Gagaga, kot_bury, renieczka lubią tę wiadomość
-
Kochane jutro pewnie nie będzie kiedy więc już dzisiaj chciałam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia. Ciepłych, rodzinnych i wesołych Świąt, żeby spełniły się Wam najskrytsze marzenia, bezproblemowych ciąż, zdrówka dla Was i maluszków
majeczka87, Ejrene, Agaax, kamenkaa lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Dalile wrote:
tego samego masz prenatalne co ja
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
kama005 wrote:Dziewczyny gratuluję udanych wizyt. Patutka jak tam po wizycie?
Przepraszam, ze nie pisalam, usnelam! Tak sie zestresowalam.....
A wiec,To tak serduszko teraz bije mu 155 ,ma dwie raczki, dwie nozki, wszystkie paluszki, widac bylo ustka, skore na nosku i cos w stylu kosci nosowej, dwa platy mozgu. Pomiedzy nozkami cos bylo Ale zbyt male. Do pupy ma 5 cm. Na zdjeciu machal nogami i smiesznie zakryl oczy obydwoma raczkami hahahaha
Dziekuje wszystkim za kciuki
Doktor przelaczyl Mam na 4D mam jeszcze zwykle, Ale to jest przeurocze;))))nowatorka, mamuśka1, _analiza, Grzybka, Agaax, renieczka, kot_bury, kama005 lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️