Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane mamusie z okazji świat życzę wam duzo duzo zdrowka dla was i dla waszych fasolek. Duzo spokoju, sily, wytrwałości oraz wiele radości. Trzymajcie sie cieplo kochane. Aaaa i życzę nam żeby nasi M byli dla nas wyrozumiali :-)buziaki
renieczka, majeczka87, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Weszłam tu żeby życzyć Wam rodzinnych i radosnych Świąt a tu takie cudne zdjęcia! Teraz to już mam super świąteczny nastrój i wiem, że mój Pajączek na wizycie w poniedziałek tez będzie taki cudowny. Tylko ciekawe ile moja waga pokaże ha ha
majeczka87 lubi tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
A u mnie święta w kiepskim nastroju. Rano wylądowałam w szpitalu, bo jak wstałam to zobaczyłam krew. Kiedy lekarz mnie badał, już jej nie było wiec nie był w stanie powiedzieć skąd dokładnie była, ale możliwe, że z nadżerki.Serduszko biło. Pytał czy decyduje się zostać na oddziale, ale powiedziałam, że w domu będe odpoczywac i jak coś się dalej będzie działo to przyjde znowu i już zostane... Pęcherzyk żółtkowy dalej zbyt duży. Ale lekarz powiedział, że nic z tym się nie da zrobić i trzeba obserwować. Mam złe przeczucia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 15:06
06.2015 - poronienie
-
No i kochane, ten czas radosci w koncu nadszedl
Wesołych Świąt mam wszystkim! Spełnienia marzeń- Ale myślę, że to największe zostało spełnione
zdrowia przede wszystkim! I wszystkiego dobrego!
niech nasze maluszki przynoszą mam szczęście jeszcze większe :*
Pamietajmy o mamusiach aniołków, Wam szybkiego odzyskania maluszków życzę. :*
Ada- bedzie dobrze, trzymaj sie i mysl pozytywnie.alexxx, kamenkaa lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Kochane, zdrowych, wesołych, rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia
nudnych i spokojnych ciąż
:* i wszystkiego co sobie tylko zyczycie :* aby nasze dzieciaczki były zdrowe:) za rok o tej porze nasze świeta będą w wiekszym gronie - z naszym najwazniejszym skarbem
buziaki :*
Patutka twoj maluszek jest przeeee cudowny !kamenkaa lubi tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
alexxx wrote:Kochane, zdrowych, wesołych, rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia
nudnych i spokojnych ciąż
:* i wszystkiego co sobie tylko zyczycie :* aby nasze dzieciaczki były zdrowe:) za rok o tej porze nasze świeta będą w wiekszym gronie - z naszym najwazniejszym skarbem
buziaki :*
Patutka twoj maluszek jest przeeee cudowny !
I przeogromnie mi miłomaly wstydzioch nie chciał mamusi buzi pokazac, moze tego 4.01 sie uda
Ale Juz widac jaki w brzuchu mi gagatek niedobry rosnie
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️