Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć ! Po długiej nieobecności (praca, praca, praca), miałam trochę nadrabiania

We wtorek mam prenatalne
Witam wszystkie nowe dziewczyny! Jutro 13 tydzień
A tymczasem wrzucam zdjęcie brzucha przed świętami i po świętach...
Zaraz peknę chyba
Waga stoi w miejscu, a brzuchol mi tak wywala po jedzeniu, że wyglądam jak wyglądam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 13:54
M o n i q u e, Małabella, nowatorka, MartaT lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze miałam wzdęcia, ale teraz w ciąży to masakra. Zjem lekkie śniadanie i już mam wzdętynowatorka wrote:Agax dzieki. Na szczescie na wzdecia nie cierpie ale po jedzeniu jeszcze bardziej mi czasami rosnie
juz wszyscy mi mowia ze widac 
A terazw święta to już w ogóle.
-
ja już kupiłam, bo zwykłe są niewygodne, nie chodzi o to że za małe tylko uciskają brzuch, a biodrówek nie lubię.
Ja kupiłam za 5zł na wagę ^^ nie zniszczone, ciepłe- idealne
nie będę w końcu chodzić w nich w nieskończoność ^^ dokupię jeszcze 2-3 pary jak znajdę chwilę czasu bo to wada buszowania po używkach, zżerają godziny
ale ja lubię, czy do noszenia, czy na materiał czy na ścierki. Skoro wytrzymały kogoś i nie zrobiły się szmatki to super, bo teraz w sklepie ciężko znaleźć coś co po praniu nie będzie wyglądało koszmarnie
Agaax lubi tę wiadomość
Sergiusz 
-
Ja jade jutro do outletu (jak sie bede dobrze czula) i popatrze czy sa jakies ciazowe
Patutka no nie wiem co mnie dzisiaj dopadlo. Nie mialam tak wczesniej. Jakos balam sie dalej wyjechac bo czulam sie jakas jak z waty. Mam nadzieje ze jutro minie. A ty jak tam ?
Agaax lubi tę wiadomość
-
Martynka870 ja juz po pierwszej jestem bylam 6 tyg zalozyl mi karte zrobil pierwsze badanie plus usg zeby zobaczyc czy boje serduszko, ale ja korzystam tylko z lege bo prowadzil mi pierwsza ciaze i nie zamienilabym go na nikogo innego wiec nie chce jordmor. Teraz kolejna mam na 4 stycznia a 6 ide na usg genetyczne no i moze uda sie przy okazji zobaczyc co bedzieSynek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url] -
Agaax ja mam z poprzedniej ciazy jeszcze wiec nie bede nic kupowac nowego. I Tez juz je wyciagnelam bo normalne zaczynaja mnie po malu cisnac juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 16:57
Agaax lubi tę wiadomość
Synek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url] -
A Dziekuje, od 23.12 dzieki Bogu nie bylo powtorek. mam nadzieje, ze Juz nie bedzie, A od 22.12 Mialam spokoj od wymiotow, A dzis niestety caly Dzien:)nowatorka wrote:Ja jade jutro do outletu (jak sie bede dobrze czula) i popatrze czy sa jakies ciazowe
Patutka no nie wiem co mnie dzisiaj dopadlo. Nie mialam tak wczesniej. Jakos balam sie dalej wyjechac bo czulam sie jakas jak z waty. Mam nadzieje ze jutro minie. A ty jak tam ?
Jak swieta mijaja Kochana?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
To dlugo cie te mdlosci trzymaja. Mi juz przeszly, czasem mnie jeszcze pomdli troszke. Ale wole mdlosci niz taka slaboscPatutka wrote:A Dziekuje, od 23.12 dzieki Bogu nie bylo powtorek. mam nadzieje, ze Juz nie bedzie, A od 22.12 Mialam spokoj od wymiotow, A dzis niestety caly Dzien:)
Jak swieta mijaja Kochana?
. ja ogolnie mam niski cukier (na dolnej granicy)i cisnienie ijuz przed ciaza mi sie takie slabosci zdarzaly. No ale miejmy nadzieje ze nam przejdzie, badzmy pozytywne
dobrze ze tobie juz lepiej.
a swieta b dobrze mijaja. Mama mi gotuje jedzonko
-
Nowatorka jak ci beda dokuczac te mdlosci kup w aptece avioopaski sa super ja uzywalas na poczatku i Dzieki nim moglam jesc co tylko chce i zapachytez mnie niezbieraly na mdlosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 18:26
nowatorka lubi tę wiadomość
Synek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url] -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, jak po Świętach? Ja dziś kończę 10t.-w Wigilię miałam pecha, mdlosci od rana do 22
ale już dobrze. Tylko martwię się, bo już się ledwo w jedne dżinsy wciskam, już mi przybyło parę kg, dobrze że chociaż od słodyczy mnie odrzuca.
Życzę Wam milej niedzieli i uciekam na spacer