Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć ! Po długiej nieobecności (praca, praca, praca), miałam trochę nadrabiania
We wtorek mam prenatalneWitam wszystkie nowe dziewczyny! Jutro 13 tydzień
A tymczasem wrzucam zdjęcie brzucha przed świętami i po świętach...
Zaraz peknę chyba
Waga stoi w miejscu, a brzuchol mi tak wywala po jedzeniu, że wyglądam jak wyglądam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 13:54
M o n i q u e, Małabella, nowatorka, MartaT lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Agax dzieki. Na szczescie na wzdecia nie cierpie ale po jedzeniu jeszcze bardziej mi czasami rosnie
juz wszyscy mi mowia ze widac
A terazw święta to już w ogóle.
-
ja już kupiłam, bo zwykłe są niewygodne, nie chodzi o to że za małe tylko uciskają brzuch, a biodrówek nie lubię.
Ja kupiłam za 5zł na wagę ^^ nie zniszczone, ciepłe- idealnenie będę w końcu chodzić w nich w nieskończoność ^^ dokupię jeszcze 2-3 pary jak znajdę chwilę czasu bo to wada buszowania po używkach, zżerają godziny
ale ja lubię, czy do noszenia, czy na materiał czy na ścierki. Skoro wytrzymały kogoś i nie zrobiły się szmatki to super, bo teraz w sklepie ciężko znaleźć coś co po praniu nie będzie wyglądało koszmarnie
Agaax lubi tę wiadomość
Sergiusz
-
Ja jade jutro do outletu (jak sie bede dobrze czula) i popatrze czy sa jakies ciazowe
Patutka no nie wiem co mnie dzisiaj dopadlo. Nie mialam tak wczesniej. Jakos balam sie dalej wyjechac bo czulam sie jakas jak z waty. Mam nadzieje ze jutro minie. A ty jak tam ?Agaax lubi tę wiadomość
-
Martynka870 ja juz po pierwszej jestem bylam 6 tyg zalozyl mi karte zrobil pierwsze badanie plus usg zeby zobaczyc czy boje serduszko, ale ja korzystam tylko z lege bo prowadzil mi pierwsza ciaze i nie zamienilabym go na nikogo innego wiec nie chce jordmor. Teraz kolejna mam na 4 stycznia a 6 ide na usg genetyczne no i moze uda sie przy okazji zobaczyc co bedzieSynek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Agaax ja mam z poprzedniej ciazy jeszcze wiec nie bede nic kupowac nowego. I Tez juz je wyciagnelam bo normalne zaczynaja mnie po malu cisnac juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 16:57
Agaax lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
nowatorka wrote:Ja jade jutro do outletu (jak sie bede dobrze czula) i popatrze czy sa jakies ciazowe
Patutka no nie wiem co mnie dzisiaj dopadlo. Nie mialam tak wczesniej. Jakos balam sie dalej wyjechac bo czulam sie jakas jak z waty. Mam nadzieje ze jutro minie. A ty jak tam ?
Jak swieta mijaja Kochana?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:A Dziekuje, od 23.12 dzieki Bogu nie bylo powtorek. mam nadzieje, ze Juz nie bedzie, A od 22.12 Mialam spokoj od wymiotow, A dzis niestety caly Dzien:)
Jak swieta mijaja Kochana?. ja ogolnie mam niski cukier (na dolnej granicy)i cisnienie ijuz przed ciaza mi sie takie slabosci zdarzaly. No ale miejmy nadzieje ze nam przejdzie, badzmy pozytywne
dobrze ze tobie juz lepiej.
a swieta b dobrze mijaja. Mama mi gotuje jedzonko
-
Nowatorka jak ci beda dokuczac te mdlosci kup w aptece avioopaski sa super ja uzywalas na poczatku i Dzieki nim moglam jesc co tylko chce i zapachytez mnie niezbieraly na mdlosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 18:26
nowatorka lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, jak po Świętach? Ja dziś kończę 10t.-w Wigilię miałam pecha, mdlosci od rana do 22
ale już dobrze. Tylko martwię się, bo już się ledwo w jedne dżinsy wciskam, już mi przybyło parę kg, dobrze że chociaż od słodyczy mnie odrzuca.
Życzę Wam milej niedzieli i uciekam na spacer