Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się dzisiaj w miarę dobrze czuje.zdecydowaliśmy się dzisiaj na
Wreszcie działa forum
Ja kupiłam sobie spodnie oltroche za duże i są w sam raz nie uciskaja ale tezbjuz myślę o ciążowychWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 11:25
Agaax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja "poświątecznie"
U mnie też brzuszek bardziej widoczny niż przed świętami Ale cieszę się że już o świętach, bo dosyć miałam tego siedzenia za stołem- jedzenie kusiło, w brzuchu się nie mieściło ale i tak jadłam heheAgaax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry brzuchatki. Co slychac po swietach?
nowatorka wrote:To dlugo cie te mdlosci trzymaja. Mi juz przeszly, czasem mnie jeszcze pomdli troszke. Ale wole mdlosci niz taka slabosc . ja ogolnie mam niski cukier (na dolnej granicy)i cisnienie ijuz przed ciaza mi sie takie slabosci zdarzaly. No ale miejmy nadzieje ze nam przejdzie, badzmy pozytywne dobrze ze tobie juz lepiej. a swieta b dobrze mijaja. Mama mi gotuje jedzonko
No Wiesz, to nie tylko mdlosci, A wymioty do tego, czy przejdzie to tego Nie wiem, moze bede jednym z wyjatkow tych do konca ciazy (oby nie) chociaz wole je niz te omdlenia.
Na mnie nie dziala nic, zaczynajac od czopkow, kropli, tabletek i plastrow. Moje dziecko silnie sie przed tym broni, Zeby tylko pokazac mamusi, ze jest; p2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
a Ja od dwóch dni czuje się jak przed ciażą poprostu mega uczucie, zaczęłam żyć, piersi już tk nie bolą, wymioty i nudności zniknęły... ech.. pieeeknie
Wzdęcia mniejsze ... zaczełam wierzyć w to co piszą że od 12 tyg jest coraz lepiej i to prawda...
dzisiaj tylko co niedzielny ból głowy... trudno trzeba przeżyć..nowatorka, MartaT, M o n i q u e lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Dziewczyny,nie chciałam Wam psuć świąt ale muszę się z wami pożegnać niestety .Na wizycie 23 grudnia podczas wizyty kontrolnej lekarz nie wykrył tętna płodu,skierował mnie od razu do szpitala tam potwierdzili brak tętna i spędziłam całe święta w szpitalu Jestem już po zabiegu czyszczenia macicy i znowu opłakuję mojego 2 aniołka w tym roku :'(28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url] -
lena77 wrote:Dziewczyny,nie chciałam Wam psuć świąt ale muszę się z wami pożegnać niestety .Na wizycie 23 grudnia podczas wizyty kontrolnej lekarz nie wykrył tętna płodu,skierował mnie od razu do szpitala tam potwierdzili brak tętna i spędziłam całe święta w szpitalu Jestem już po zabiegu czyszczenia macicy i znowu opłakuję mojego 2 aniołka w tym roku :'(
tak mi przykro Niech Was Bóg utuli w bólu.....
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualny
-
Ja po świętach też nieźle wzdęta
Co do samopoczucia jest o wiele lepiej, jedynie co to piersi jeszcze lekko pobolewają,ale nie ma tragedii najgorzej jak dłużej postoje na dworze to strasznie mnie sutki szczypią czy pieką nie wiem jak to nazwać,ale bardzo nie przyjemne uczucie
Od niedawna siedzę i oglądam serial "Plotkara" mam sporo sezonów do nadrobienia to przynajmniej dzień szybciej zleci i się aż tak nie nudzękama005 lubi tę wiadomość