X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _analiza wrote:
    ale witamy się w 10 tygodniu ;)

Mi belly wyświetliło, że leci 11 tydzień - 10 t+0 dni - to w końcu który? :) Udanego dnia/tygodnia! Ja mam wolne do 4.1 i zamierzam do tego momentu porządnie wypocząć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 09:08

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lena77 bardzo mi przykro :(

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagaga wrote:
    Mi belly wyświetliło, że leci 11 tydzień - 10 t+0 dni - to w końcu który? :) Udanego dnia/tygodnia! Ja mam wolne do 4.1 i zamierzam do tego momentu porządnie wypocząć :)

Czyli jesteś w 11 tygodniu, skończonych masz 10 :)

Gagaga lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Zuzulka88 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena trzymaj się! :-*

860ij44jnlwgi45u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    To nie tylko ja leniuchuję :) Tez wracam do pracy po nowym roku.

Lena77 bardzo Ci współczuję :* Wiele dziewczyn, jak cię pocieszające to wiedza co mówią. Wiele z nas przeżyło swoje straty. Ja oplakiwalam swoją stracona ciazę w lipcu. Tak długo na nią czekaliśmy, a tak źle się skończyła :(
    Najważniejsze to się nie poddawać i walczyć mimo wszystko. I tej siły do walki Ci dzisiaj życzę. A szczęście wróci szybciej niż myślisz! Wracaj szybko ma fioletowa :*

• _analiza Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagaga wrote:
    No właśnie sama nie wiem jak to mówić i jak sobie sprawdzać rozwój bobasa - bo jednak jak idę do lekarza to zawsze mówi ten tydzień wstecz- i jak sprawdzam z wymiarami to też mi się zgadza z tym wcześniejszym tygodniem. No i suwaczek uparty. Dlatego ja też to tak traktuje.
    Ale zgadzam się, że 10 skonczony czyli rozpoczęty 11... ale to tak jak z wiekiem jak skończysz 25 lat to nie mówisz ze zaczynasz 26:)
    Każdy do tego podchodzi inaczej, ale naturalnie -wolałabym żeby to był już 11 albo i nawet 12 tc ;D a najlepiej żeby był już lipiec;)

Powiem Wam ze ja od rana w pracy i bardzo mój organizm się buntuje;D zazdroszczę Wam tych urlopow! :)

majeczka87, aisa lubią tę wiadomość

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • Ana32 Znajoma

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena trzymaj sie!

5Yi6p1.png

Wszystko dla mnie nowe!
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LENA strasznie mi przykro, tule was serdecznie.
    Ja jutro badania prenatalne bardzo bym chciała jutro usłyszeć same dobre wiadomości a bardzo sie tego boje. Ktora z was ma jutro wizyty ?

• Smile Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się poświątecznie:)

Jestem tak przejedzona, że dzisiaj chyba tylko wodę będę piła...póki co jest mi źle...

nowa ja jutro mam wizytę:)ale już nie panikuję.Wierzę,że będzie wszystko dobrze:)

lena bardzo mi przykro...

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja ;) Ja mam wolne też do 4.01 ;) odpoczynek odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek ;)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Telashe Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _analiza wrote:
    No właśnie sama nie wiem jak to mówić i jak sobie sprawdzać rozwój bobasa - bo jednak jak idę do lekarza to zawsze mówi ten tydzień wstecz- i jak sprawdzam z wymiarami to też mi się zgadza z tym wcześniejszym tygodniem. No i suwaczek uparty. Dlatego ja też to tak traktuje.
    Ale zgadzam się, że 10 skonczony czyli rozpoczęty 11... ale to tak jak z wiekiem jak skończysz 25 lat to nie mówisz ze zaczynasz 26:)
    Każdy do tego podchodzi inaczej, ale naturalnie -wolałabym żeby to był już 11 albo i nawet 12 tc ;D a najlepiej żeby był już lipiec;)

Powiem Wam ze ja od rana w pracy i bardzo mój organizm się buntuje;D zazdroszczę Wam tych urlopow! :)
    masz rację, liczy się zawsze skończone tygodnie :)

oLWKp1.png Sergiusz <3
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez dziś nie spałam a raczej mało spalam ale z powodu ogromnego bólu miesni miedzybebrowych który nie chce mnie opuscic...;/ jade dzis zrobic badania na krztusiec

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile wrote:
    Witam się poświątecznie:)

Jestem tak przejedzona, że dzisiaj chyba tylko wodę będę piła...póki co jest mi źle...

nowa ja jutro mam wizytę:)ale już nie panikuję.Wierzę,że będzie wszystko dobrze:)

lena bardzo mi przykro...
    Smile to jutro się dowiesz czy krwiak sie wchłonął. Ja jutro w sumie mam być normalnie przyjeta do szpitala na polowe dnia bo ide na prenatalne na kasę chorych.

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa! fajnie że za darmo masz. Ja idę w środę rano na prenatalne.

atdc15nmjt4tk663.png
  • MartaT Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telashe wrote:
    mnie kazano przyjść 13.01 ^^ znowu mam najpóźniej ;)
    Ja mam 11.01 także podobnie jak Ty :) najgorsze jest to czekanie i odliczanie do kolejnej wizyty :(

f2w3rjjgj9qnws1n.png
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja jutro mam 13 tydzien i 3 dzień wiec moje prenatalne tez sa na ostatnia chwile.

• Grzybka Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam poświątecznie.
    Ja też mam jutro wizytę. Przez ostatnie 2 tygodnie dużo leżałam i mam nadzieję, że po krwiaku nie ma śladu:-) trzymajcie kciuki!

Kazik - 04.08.2016 <3
    bl9canli0pykz4o2.png

Aniołek <3
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telashe wrote:
    masz rację, liczy się zawsze skończone tygodnie :)
    Moj lekarz tez liczy skonczone tygodnie tak jak na suwaczku ;) chociaz ja lubie myslec ze jestem w 12 :)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się poświątecznie :)

Lena bardzo mi przykro. Trzymaj się i wypłacz tyle, ile potrzebujesz :*

Też jutro idę na wizytę, na 9:30. Już czuję lekki stres :) mąż ze mną idzie - mam nadzieję, że lekarz pozwoli mu wejść na USG, chociaż na pewno będzie dowcipne - no, ale chciałabym, żeby obejrzał malucha na własne oczy, bo aż mi przykro, że ja po wizycie mu opowiadam, że widziałam serduszko, że dziecko się ruszało, a on: niee, takie małe? na pewno za wcześnie :/

Dziś jeszcze lecę do endokrynologa, zobaczę, co mi powie z tą moją tarczycą - nagle z niedoczynności przekręciło mi się w drugą stronę. Podobno w tę stronę często się zdarza i mam nie panikować. Łatwo się mówi :)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kot a dlaczego jestes pewna ze usg nie przez brzuch? Mi w 9 tyg przez brzuch juz robil

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 247 248 249 250 251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ