Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny_analiza wrote:ale witamy się w 10 tygodniu
Mi belly wyświetliło, że leci 11 tydzień - 10 t+0 dni - to w końcu który?Udanego dnia/tygodnia! Ja mam wolne do 4.1 i zamierzam do tego momentu porządnie wypocząć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 09:08
-
Gagaga wrote:Mi belly wyświetliło, że leci 11 tydzień - 10 t+0 dni - to w końcu który?
Udanego dnia/tygodnia! Ja mam wolne do 4.1 i zamierzam do tego momentu porządnie wypocząć
Czyli jesteś w 11 tygodniu, skończonych masz 10Gagaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
To nie tylko ja leniuchujęTez wracam do pracy po nowym roku.
Lena77 bardzo Ci współczuję :* Wiele dziewczyn, jak cię pocieszające to wiedza co mówią. Wiele z nas przeżyło swoje straty. Ja oplakiwalam swoją stracona ciazę w lipcu. Tak długo na nią czekaliśmy, a tak źle się skończyła
Najważniejsze to się nie poddawać i walczyć mimo wszystko. I tej siły do walki Ci dzisiaj życzę. A szczęście wróci szybciej niż myślisz! Wracaj szybko ma fioletowa :* -
Gagaga wrote:Mi belly wyświetliło, że leci 11 tydzień - 10 t+0 dni - to w końcu który?
Udanego dnia/tygodnia! Ja mam wolne do 4.1 i zamierzam do tego momentu porządnie wypocząć
Ale zgadzam się, że 10 skonczony czyli rozpoczęty 11... ale to tak jak z wiekiem jak skończysz 25 lat to nie mówisz ze zaczynasz 26:)
Każdy do tego podchodzi inaczej, ale naturalnie -wolałabym żeby to był już 11 albo i nawet 12 tca najlepiej żeby był już lipiec;)
Powiem Wam ze ja od rana w pracy i bardzo mój organizm się buntuje;D zazdroszczę Wam tych urlopow!majeczka87, aisa lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
_analiza wrote:No właśnie sama nie wiem jak to mówić i jak sobie sprawdzać rozwój bobasa - bo jednak jak idę do lekarza to zawsze mówi ten tydzień wstecz- i jak sprawdzam z wymiarami to też mi się zgadza z tym wcześniejszym tygodniem. No i suwaczek uparty. Dlatego ja też to tak traktuje.
Ale zgadzam się, że 10 skonczony czyli rozpoczęty 11... ale to tak jak z wiekiem jak skończysz 25 lat to nie mówisz ze zaczynasz 26:)
Każdy do tego podchodzi inaczej, ale naturalnie -wolałabym żeby to był już 11 albo i nawet 12 tca najlepiej żeby był już lipiec;)
Powiem Wam ze ja od rana w pracy i bardzo mój organizm się buntuje;D zazdroszczę Wam tych urlopow!Sergiusz
-
Smile wrote:Witam się poświątecznie:)
Jestem tak przejedzona, że dzisiaj chyba tylko wodę będę piła...póki co jest mi źle...
nowa ja jutro mam wizytę:)ale już nie panikuję.Wierzę,że będzie wszystko dobrze:)
lena bardzo mi przykro... -
nick nieaktualnyWitam się poświątecznie
Lena bardzo mi przykro. Trzymaj się i wypłacz tyle, ile potrzebujesz :*
Też jutro idę na wizytę, na 9:30. Już czuję lekki stresmąż ze mną idzie - mam nadzieję, że lekarz pozwoli mu wejść na USG, chociaż na pewno będzie dowcipne - no, ale chciałabym, żeby obejrzał malucha na własne oczy, bo aż mi przykro, że ja po wizycie mu opowiadam, że widziałam serduszko, że dziecko się ruszało, a on: niee, takie małe? na pewno za wcześnie
Dziś jeszcze lecę do endokrynologa, zobaczę, co mi powie z tą moją tarczycą - nagle z niedoczynności przekręciło mi się w drugą stronę. Podobno w tę stronę często się zdarza i mam nie panikować. Łatwo się mówi