X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada wszystko na pewno jest dobrze nie panikuj i nie martw się bo to Ci niepotrzebne!!!

Ja wczoraj się chyba przeforsowałam. Bolał mnie prawy jajnik przy chodzeniu. Plecy to mnie tak napieprzały że ledwo chodziłam.

Dzisiaj plecy lekko bolą, coś tam czasami zaboli, zakłuje. Brzuch mam tak wydęty że o jeju :) Niby jestem najedzona ale coś bym przekąsiła :) Ale jak zjem coś to chyba rzygnę :D

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świat . Śliczne maluszki na zdjęciach , niech zdrowo rosną :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt dziewczyny, niech sie spełnia nasze marzenia!

• kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello Dziewczyny,
    W leniwy swiateczny poranek :) ja od dzisiaj zaczynam swietowac, zycze przyjemnych radosnych swiat :):) mam nadzieje ze tesciowe Wam nie daly w kosc ... :)
    Milego dnia :)

Kijanka
  • tana Przyjaciółka

Wysłany: 25 grudnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry dziewczynki jak samopoczucia? Ja jestem ciągle senna a spać nie moge w dodatku czuje moja macicę chyba sie rozciąga .. a jak wasze macice też je czujecie? i niekiedy mnie kuje w brzuszku a usg ciąża super krwiak się wchłonął biore magnez rozkurczowo bo nospa jest za mocna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 10:17

3jgxgov39o6mq8eb.png
  • Telashe Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czułam na samym początku a teraz chyba przywykłam :) magnez jest bardzo potrzebny w ciąży, choćby żeby zapobiegać skurczom łydek później :) żeby nie obciążać żołądka łykaniem robię sobie kąpiele magnezowe i używam domowego masła z magnezem :) ale nie takim tabletkowym tylko chlorkiem magnezu (krem) i siarczanem magnezu (kąpiel) bardzo rozluźnia mięśnie ^^

oLWKp1.png Sergiusz <3
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Co Tam mamusie? Jak jedzenie? Wstret czy apetyt?;)))

Ja witam sie w 13 tygodniu:)

Agaax, nowatorka lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Asit Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och ja po wczorajszym taka pelna ze dzis tylko leze i nic nie robie

Synek William <3 rg5043r8y3ikdze3.png[/url]
    rg502rindfsy9xvy.png[/url]
    rg50wn15p5voaroc.png[/urlrg50kqi19n1awyxr.png[/url]
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie już od siedzenia wszystko boli. Dzisiaj zrobiliśmy sobie prezent i poszukaliśmy serduszka detektorem. super już było słychać.

mamuśka1, kama005 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tana ja juz widze moja macice. Jest raz po 1 stronie, raz po 2. Jak sie rozciagne na stojaco i pochyle na lewo to mi sie kulka przesuwa na lewo, jak na prawo to kulka tez sie przesuwa ;)
    Juz u nas wszyscy wiedza o ciazy. Ciezko jest swieta bez wina ale trzeba sie poswiecic ;)
    Brzuszek juz zaczyna byc widoczny ale tez przez jedzenie. Lepiej zeby mnie lekarz na przyszlej wizycie nie wazyl hihi

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie brzuch jest mega z ciąży i przejedzenia. Chyba kupie ten detektor ;)

1usapiqvhk164civ.png
  • figaa Przyjaciółka

Wysłany: 25 grudnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez najedzona, ale caly czas bym jadla, jakis duzy apetyt mam. U nas tez juz dużo osób wie o ciąży

1usag7rf69y59i8r.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 02:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja okupuje kibel. Mega wymioty Przeszły ale ledwo mogę sline połknąc...

1usapiqvhk164civ.png
  • M o n i q u e Koleżanka

Wysłany: 26 grudnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć koleżanki! jestem tu nowa i chciałam się przywitać :-)
    Mam 26 lat, mieszkam w Norwegii ale na szczęście przylecieliśmy z mężem do Polski na święta i zostanę tu pod dobrą opieką lekarza i rodziców minimum do 12 tygodnia ciąży. Rodzić też chcę tylko w Polsce.
    Według ostatniej miesiączki termin porodu powinnam mieć na 24 lipca ale lekarz na USG powiedział, że fasolka jest mniejsza o jakiś tydzień. 7 grudnia zrobiłam dopiero test ciążowy a 16 grudnia widziałam bijące serduszko :-)
    Od lat lekarze straszyli mnie, że przy policystycznych jajnikach będę miała trudno zajść w ciążę a tu taka niespodzianka. Mąż się cieszy jak wariat a u mnie różnie, raz płaczę, raz jestem spokojna...
    Co do mojego samopoczucia to ciągle jestem zmęczona i senna.. mdliło mnie może z 2 tygodnie ale na szczęście przestało. Brzuszek mam duży, moje jelita chyba wcale przestały pracować :-/ zastanawiam się nad kupieniem lekarstwa na wzdęcia, może to pomoże..
    Wspaniałych Świąt Wam życzę i pozdrawiam

nowatorka, Agaax, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość

0d1ys65g7vvehpr7.png
  • Telashe Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M o n i q u e wrote:
    cześć koleżanki! jestem tu nowa i chciałam się przywitać :-)
    Mam 26 lat, mieszkam w Norwegii ale na szczęście przylecieliśmy z mężem do Polski na święta i zostanę tu pod dobrą opieką lekarza i rodziców minimum do 12 tygodnia ciąży. Rodzić też chcę tylko w Polsce.
    Według ostatniej miesiączki termin porodu powinnam mieć na 24 lipca ale lekarz na USG powiedział, że fasolka jest mniejsza o jakiś tydzień. 7 grudnia zrobiłam dopiero test ciążowy a 16 grudnia widziałam bijące serduszko :-)
    Od lat lekarze straszyli mnie, że przy policystycznych jajnikach będę miała trudno zajść w ciążę a tu taka niespodzianka. Mąż się cieszy jak wariat a u mnie różnie, raz płaczę, raz jestem spokojna...
    Co do mojego samopoczucia to ciągle jestem zmęczona i senna.. mdliło mnie może z 2 tygodnie ale na szczęście przestało. Brzuszek mam duży, moje jelita chyba wcale przestały pracować :-/ zastanawiam się nad kupieniem lekarstwa na wzdęcia, może to pomoże..
    Wspaniałych Świąt Wam życzę i pozdrawiam
    Hej, miło że dołączasz :) wiem że to masa tekstu, ale poszukaj w wątku dziewczyny dzieliły się sposobami na spowolnioną pracę jelit i wzdęcia :)

oLWKp1.png Sergiusz <3
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monique witaj. Ja sie dzis Witam w II trymestrze. Jestem strasznie objedzona a brzuch mam jak co najmniej 6 miesiącu

• Karolina_karolina Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny witam się w drugim trymestrze :)

majeczka87 lubi tę wiadomość

hchygox1kst10j9v.png
  • Asit Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monique a skad z Norwegii jestes. Ja z Os / Hordaland kolo Bergen . U mnie juz 12 tc, 4 stycznia mam kolejna wizyte u lekarza a 6 ide na usg genetyczne. Jest Tez forum tutaj ciaza w Norwegii. Moja to juz 2 w NO

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 11:06

Synek William <3 rg5043r8y3ikdze3.png[/url]
    rg502rindfsy9xvy.png[/url]
    rg50wn15p5voaroc.png[/urlrg50kqi19n1awyxr.png[/url]
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monique miło że dołączasz ;)

1usapiqvhk164civ.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Monique.

My jechalismy nad morze i sie wrocilismy bo sie zle czuje, slabo mi od rana jakos. Nie wiem czemu :(

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ