Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ada wszystko na pewno jest dobrze nie panikuj i nie martw się bo to Ci niepotrzebne!!!
Ja wczoraj się chyba przeforsowałam. Bolał mnie prawy jajnik przy chodzeniu. Plecy to mnie tak napieprzały że ledwo chodziłam.
Dzisiaj plecy lekko bolą, coś tam czasami zaboli, zakłuje. Brzuch mam tak wydęty że o jejuNiby jestem najedzona ale coś bym przekąsiła
Ale jak zjem coś to chyba rzygnę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry dziewczynki jak samopoczucia? Ja jestem ciągle senna a spać nie moge w dodatku czuje moja macicę chyba sie rozciąga .. a jak wasze macice też je czujecie? i niekiedy mnie kuje w brzuszku a usg ciąża super krwiak się wchłonął biore magnez rozkurczowo bo nospa jest za mocna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 10:17
-
ja czułam na samym początku a teraz chyba przywykłam
magnez jest bardzo potrzebny w ciąży, choćby żeby zapobiegać skurczom łydek później
żeby nie obciążać żołądka łykaniem robię sobie kąpiele magnezowe i używam domowego masła z magnezem
ale nie takim tabletkowym tylko chlorkiem magnezu (krem) i siarczanem magnezu (kąpiel) bardzo rozluźnia mięśnie ^^
Sergiusz
-
Tana ja juz widze moja macice. Jest raz po 1 stronie, raz po 2. Jak sie rozciagne na stojaco i pochyle na lewo to mi sie kulka przesuwa na lewo, jak na prawo to kulka tez sie przesuwa
Juz u nas wszyscy wiedza o ciazy. Ciezko jest swieta bez wina ale trzeba sie poswiecic
Brzuszek juz zaczyna byc widoczny ale tez przez jedzenie. Lepiej zeby mnie lekarz na przyszlej wizycie nie wazyl hihi -
cześć koleżanki! jestem tu nowa i chciałam się przywitać
Mam 26 lat, mieszkam w Norwegii ale na szczęście przylecieliśmy z mężem do Polski na święta i zostanę tu pod dobrą opieką lekarza i rodziców minimum do 12 tygodnia ciąży. Rodzić też chcę tylko w Polsce.
Według ostatniej miesiączki termin porodu powinnam mieć na 24 lipca ale lekarz na USG powiedział, że fasolka jest mniejsza o jakiś tydzień. 7 grudnia zrobiłam dopiero test ciążowy a 16 grudnia widziałam bijące serduszko
Od lat lekarze straszyli mnie, że przy policystycznych jajnikach będę miała trudno zajść w ciążę a tu taka niespodzianka. Mąż się cieszy jak wariat a u mnie różnie, raz płaczę, raz jestem spokojna...
Co do mojego samopoczucia to ciągle jestem zmęczona i senna.. mdliło mnie może z 2 tygodnie ale na szczęście przestało. Brzuszek mam duży, moje jelita chyba wcale przestały pracowaćzastanawiam się nad kupieniem lekarstwa na wzdęcia, może to pomoże..
Wspaniałych Świąt Wam życzę i pozdrawiamnowatorka, Agaax, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
M o n i q u e wrote:cześć koleżanki! jestem tu nowa i chciałam się przywitać
Mam 26 lat, mieszkam w Norwegii ale na szczęście przylecieliśmy z mężem do Polski na święta i zostanę tu pod dobrą opieką lekarza i rodziców minimum do 12 tygodnia ciąży. Rodzić też chcę tylko w Polsce.
Według ostatniej miesiączki termin porodu powinnam mieć na 24 lipca ale lekarz na USG powiedział, że fasolka jest mniejsza o jakiś tydzień. 7 grudnia zrobiłam dopiero test ciążowy a 16 grudnia widziałam bijące serduszko
Od lat lekarze straszyli mnie, że przy policystycznych jajnikach będę miała trudno zajść w ciążę a tu taka niespodzianka. Mąż się cieszy jak wariat a u mnie różnie, raz płaczę, raz jestem spokojna...
Co do mojego samopoczucia to ciągle jestem zmęczona i senna.. mdliło mnie może z 2 tygodnie ale na szczęście przestało. Brzuszek mam duży, moje jelita chyba wcale przestały pracowaćzastanawiam się nad kupieniem lekarstwa na wzdęcia, może to pomoże..
Wspaniałych Świąt Wam życzę i pozdrawiamwiem że to masa tekstu, ale poszukaj w wątku dziewczyny dzieliły się sposobami na spowolnioną pracę jelit i wzdęcia
Sergiusz
-
Monique a skad z Norwegii jestes. Ja z Os / Hordaland kolo Bergen . U mnie juz 12 tc, 4 stycznia mam kolejna wizyte u lekarza a 6 ide na usg genetyczne. Jest Tez forum tutaj ciaza w Norwegii. Moja to juz 2 w NO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 11:06
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]