Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaT wrote:Alexxx jaki masz detektor?
mam w planach teraz zakupienie i myślę jaki
http://allegro.pl/hit-detektor-tetna-plodu-babysound-b-zel-baterie-i5848734496.html
chwile trwało zanim znalazłam tętno, ale polecamGagaga, MartaT lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
Asit ja też mam Angelsound i u mnie już działał dwa tygodnie temu. Musisz bardzo nisko szukać. Że tak powiem dosłownie na linii gdzie zaczynają się włosy łonowe. Przepraszam za dosłowność
Ja również dzisiaj zaczynam II trymestr i 14 tydzień. Waga u mnie 53.1 kg i raczej póki co lekkie wahania.alexxx, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Asit ja też mam Angelsound i u mnie już działał dwa tygodnie temu. Musisz bardzo nisko szukać. Że tak powiem dosłownie na linii gdzie zaczynają się włosy łonowe. Przepraszam za dosłowność
Ja również dzisiaj zaczynam II trymestr i 14 tydzień. Waga u mnie 53.1 kg i raczej póki co lekkie wahania.
dokładnie Milcia tam gdzie zaczynają się włosy łonowea ja na początku szukałam zaraz poniżej pępka
2 lipca 2016r. Marcel -
Milcia wrote:Asit ja też mam Angelsound i u mnie już działał dwa tygodnie temu. Musisz bardzo nisko szukać. Że tak powiem dosłownie na linii gdzie zaczynają się włosy łonowe. Przepraszam za dosłowność
Ja również dzisiaj zaczynam II trymestr i 14 tydzień. Waga u mnie 53.1 kg i raczej póki co lekkie wahania.
dzieki za info jutro sprobuje jeszcze raz poszukac
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Patutka witaj
Ja na szczescie jeszcze nigdy nie zemdlalam ale czasem to musze usiasc i policzyc do 20 bo czuje jakbym zaraz miala pasc. Przed ciaza tez mi sie zdarzalo (nie az tak bardzo) zwlaszcza w stresie takze chyba ja ogolnie mam do tego tendencje. Mi sie wydaje ze to moze tez cukier spadac bo ja mam go na dolnej granicy i cisnienie t ez raczej niskie. -
No ja wiem ze takue slabosci w ciazy sa normalne ale nie jest to mile zwlaszcza jak sie chodzi do pracy
ja cisnienie zawsze mialam niskie.
Dziewczyny bola was brzuchy? Bo mnie od kilkudni tak pobolewa jak na @, juz tak bylo na samym poczatku ale potem jakos przeszlo a teraz od 3 dni znowu i dzisiaj znowu juz od rana to czuje. -
Ja również dzisiaj zaczynam II trymestr i 14 tydzień. Waga u mnie 53.1 kg i raczej póki co lekkie wahania.mamuśka1, Inska, alexxx lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
hej dziewczyny,
co do duszności ja tez wczoraj pierwszy raz podczas kąpieli/ prysznica tak słabo sie poczulam. nie ukrywam, że byłam pod bardzo gorącym prysznicem bo byłam zmarznięta, ale serio tak mi się zakręciło w głowie, że usiadłam w brodziku i głeboko oddychałam, otworzyłam kabinę i za chwilę mi minęło... chyba było po prostu za gorąco
słuchajcie ja niedługo 15tydz i tak na prawde na wadze z 1,5kg do przodu (waga się waha) a brzuch to prawie nie urósł. troszkę jest bardziej napięty i go nie wciągnę do płaskiego , ale tak żeby od razu widać to nie. tak się zastanawiam czy jest wszystko OKwszyscy oczywiście przyglądają się ... patrza a ja nadal bez brzuszka pokaźniego
kolezanka mowila, że przyjdzie na to jeszcze czas - ze w pierwszej ciazy to w 5mcu dopiero moze wywalić..... a jak u was teraz brzuszki?
tak w ogole nie wiem czy pamietacie - mialam ten test pappa co wyszlo mi ryzyko trisomii21 1:204.... poleciałam zrobiłam test nifty. dzisiaj maja byc wyniki. trzymajcie dziewczyny kciuki bo padam ze strachu.Inska lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Izulala- zaciskam kciuki mocno! Będzie dobrze! :* a prenatalne usg wyszło Ci dobrze? Tylko pappa podwyższone ryzyko?
Nowatorka- Co do boli brzucha to lekarz mi powiedział ze dopóki nie ma plamień albo boli takich typowo skurczowych to nie ma się czym martwić. Po prostu bobo się rozpycha i stad uczucie podobne do @. Także nie martw się a jeśli ból się nasili to weź nospę.
A co do ciśnienia to nie zawsze tak jest ze spada, trzeba kontrolować. Ja przed ciążą miałam niziutkie a teraz to mi mówią ze nawet podwyższone wychodzi. I raz na jakiś czas sobie sprawdzam. Mimo to zawroty głowy mi się sporadycznie zdarzają. Na szczęście nie jest to tak nasilone jak u Was ze aż do duszności wiec nie narzekam;)nowatorka lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander