Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Cześć Dziewczyny widzę że jeszcze nie śpicie chciałabym do Was dołączyć jeśli można? BBF wyznaczył mi termin porodu na 17.lipca
ja tu cie zapraszam do nas a ty mnie wyprzedziłas i juz tu siedzisz osz ty
Nie martw sie bólem moze poprostu to przemeczenie no i tez twoja pierwsza ciaza wiec wiesz wszystko sie tam w srodku przestawia i dlatego tak
Ja mialam w pierwszej tez mocne bóle na początku także duzo lezec i odpoczywac
Tymczasem miłej nocy
Ja ide spac kochane gdyz maly dopiero co zasnął bo go trzymałam i mam nadzieje ze przespi mi cała noc
Życze wszystkim spokojnej nocy.
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 23:14
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:cwaniara
ja tu cie zapraszam do nas a ty mnie wyprzedziłas i juz tu siedzisz osz ty
Nie martw sie bólem moze poprostu to przemeczenie no i tez twoja pierwsza ciaza wiec wiesz wszystko sie tam w srodku przestawia i dlatego tak
Ja mialam w pierwszej tez mocne bóle na początku także duzo lezec i odpoczywac
Tymczasem miłej nocy
Ja ide spac kochane gdyz maly dopiero co zasnął bo go trzymałam i mam nadzieje ze przespi mi cała noc
Życze wszystkim spokojnej nocy.
Dobranoc
-
Evanlyn wrote:Zobaczę czy będzie mnie bolało po terminie @ bo ten mija dopiero jutro a takie podobne bóle miałam zawsze 2 tyg przed nią martwię się bo często prowadzę samochód a wtedy właśnie mnie boli jak napinam mięśnie... o dziwo
-
Jesli chodzi o ból podbrzusza tez mam i to w roznych sytuacjach, macica sie powiększa. Jesli chodzi o mdłości ja ich nie mam i ciesze sie z tego! Kazda z nas jest inna, wiec i czas w ciąży będziemy odczuwać inaczej. Dbajmy o siebie i nasze fasolki beda rosły zdrowo
Dobrej nocy wszystkimEvanlyn, kasiuleks, Karolla. lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny! Dziekuje za mile przyjecie. Milo mi Was poznac. Z ostatniej miesiaczki wynika, ze rodze 10ego lipca Mam 34 lata i jest to moja pierwsza ciaza i wszystko to jest dla mnie nowe! Juz od jakiegos czasu sie nie zabezpieczalam, ale dopiero w zeszlym miesiacu zaczelam zwracac uwage na dni dni plodne i udalo sie. Ja jednak w dalszym ciagu nie moge uwierzyc, wiec ciagle robie testy z dzisiaj rana, gruba, wyrazna krecha po 3 sekundach. Do lekarza dopiero sie bede umawiac. Oprocz powiekszonych, nieco bolesnych piersi nie mam zadnych objawow.
Podpowiedzcie mi prosze jak zrobic te suwaczki dzieki!
P.S. Przepraszam za brak polskich znakow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 04:20
Evanlyn, aisa, majeczka87 lubią tę wiadomość
a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
-
namea wrote:Czesc dziewczyny! Dziekuje za mile przyjecie. Milo mi Was poznac. Z ostatniej miesiaczki wynika, ze rodze 10ego lipca Mam 34 lata i jest to moja pierwsza ciaza i wszystko to jest dla mnie nowe! Juz od jakiegos czasu sie nie zabezpieczalam, ale dopiero w zeszlym miesiacu zaczelam zwracac uwage na dni dni plodne i udalo sie. Ja jednak w dalszym ciagu nie moge uwierzyc, wiec ciagle robie testy z dzisiaj rana, gruba, wyrazna krecha po 3 sekundach. Do lekarza dopiero sie bede umawiac. Oprocz powiekszonych, nieco bolesnych piersi nie mam zadnych objawow.
-
namea wrote:Czesc dziewczyny! Dziekuje za mile przyjecie. Milo mi Was poznac. Z ostatniej miesiaczki wynika, ze rodze 10ego lipca Mam 34 lata i jest to moja pierwsza ciaza i wszystko to jest dla mnie nowe! Juz od jakiegos czasu sie nie zabezpieczalam, ale dopiero w zeszlym miesiacu zaczelam zwracac uwage na dni dni plodne i udalo sie. Ja jednak w dalszym ciagu nie moge uwierzyc, wiec ciagle robie testy z dzisiaj rana, gruba, wyrazna krecha po 3 sekundach. Do lekarza dopiero sie bede umawiac. Oprocz powiekszonych, nieco bolesnych piersi nie mam zadnych objawow.
Żeby ustawić suwaczek, naciśnij np na mój suwaczek. Przeniesie Cię na odpowiednią stronę. Tam wybierasz ciąża i poród. Robisz wszystko zgodnie z instrukcją tam zamieszczoną. Potem kopiujesz kod do forum i wklejasz go w swój podpis forumowy. -
nowatorka wrote:Ja mam tak samo. W samochodzie mam te "bole" bo nie sa to nawet bole tylko takie uczucie jakby mi ktos naciskal brzuch. Wlasnie sie musze zapytac dr czy zapinac pas bo troche mnie uciska. Wy zapinacie?
Oświadczam że dzisiaj mój termin @ i nie ma widoków na nią co potwierdza moje szczęścieaisa lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Ja jeszcze zapinam, chyba przestanę dopiero w widocznej ciąży bo boję się jeździć bez ja też mam właśnie taki dziwny ból że ne raz nie umiem go nazwać - mogłabym nawet powiedzieć że mam mix bóli: raz kłuje, za chwile uciska, później jak na @ która miałaby przyjść.
Oświadczam że dzisiaj mój termin @ i nie ma widoków na nią co potwierdza moje szczęście
Ja mam takie same bóle jak ty opisujeszEvanlyn lubi tę wiadomość
-
A jeżeli chodzi o pasy to ja od dłuższego czasu nie zapinam mimo tego,że powinnam ale niestety ja nie lubię jeździć w pasach, bo mi jest niedobrze jak mam zapięte nie wiem czym to spowodowane, na pewno nie ciążą, bo to uczucie mam od Dawna
-
MartaT wrote:A jeżeli chodzi o pasy to ja od dłuższego czasu nie zapinam mimo tego,że powinnam ale niestety ja nie lubię jeździć w pasach, bo mi jest niedobrze jak mam zapięte nie wiem czym to spowodowane, na pewno nie ciążą, bo to uczucie mam od Dawna
-
Ja poronilam pierwsza ciaza. Bylo to samoistne poronienie w 34dc ale bylam przygotowana na to bo kontrolowalam bete. Bol byl o wiele wiekszy niz przed okresem ale w tej ciazy tez mam obawy i boje sie powtorki dlatego tak kontroluje czy beta rosnie.
Ja jestem kierowca zawodowym i jeżdżę w pasach ale pas biodrowy staram sie miec luzno. Czuje sie o wiele bezpieczniej gdy ten pas jest zapiety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 09:31
-
Dzień dobry
Do różnych kłuć, pobolewań i bóli musimy się niestety przyzwyczaić bo będą towarzyszyły nam całą ciążę, teraz macica się rozciąga, potem dziecko gdzieś uciśnie,kopnie itd.
Co do pasów to według przepisów możemy nie zapisać dopiero w widocznej ciąży. Ja tam jestem zdania że lepiej je zapiąć niż nie. A można kupić takie specjalne pasy dla kobiet w ciąży nie wiem czy widziałyście?
My dziś zaczynamy szósty tydzień
A coś spać w nocy za bardzo nie mogę.Mam płytki sen i budzę się z 10 razy jak nie więcejEvanlyn, aisa, kama005 lubią tę wiadomość
-
Tak dokladnie. Poronienie samoistne w 5 tyg ciazy. Beta byla mala i w peqnym momencie nie przyrosla prawidlowo
Ja sie budze raz w nocy między 4 a 6sta.
Tak widzialam te pasy dla kobiet w ciazy. Fajna sprawa
My zaczynamy 5 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 10:01
Evanlyn, majeczka87 lubią tę wiadomość